Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Aš tai jau įsigijau Avent pientraukį, nes su pirma dukra tai teko naudotis tokiu senu, mechaniniu, kuris labai daug jėgų reikalavo norint pieną ištraukti, o visos krūtys guzais buvo nuėję, nes mergina tiek pieno neištraukdavo doh.gif Bet kadangi buvo pernelyg sudėtinga su tuo mechaniniu traukt pieną, tai jis greit ir pasibaigė, teko mergytę mišinėliais primaitint verysad.gif
Atsakyti
Turiu as Avent mechanini pientrauki, bet neismokau juo naudotis, o krutys pilnos guziuku, tad galvoju pirkti elektrini, gal geriau istrauks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 09 lapkričio 2008 - 18:55
QUOTE(Meduvė @ 2008 11 09, 20:29)
Turiu as Avent mechanini pientrauki, bet neismokau juo naudotis, o krutys pilnos guziuku, tad galvoju pirkti elektrini, gal geriau istrauks.

smile.gif Sveikute.Pas mane su mechaniniu buvo tas pats,kai turejau pirmą lialių, vaikas neišvalgydavo,pientraukis neištraukdavo, tai dabar nenoriu rizikuot ir užsisakiau MEDELA elektrinį pientraukį. Jau radau kur jį gauti, jei kam reiks informacijos kreipkites, nurodysiu kur jį galima užsisakyt
Atsakyti
Sveikutes,

as naudoju elektrini pientrauki Ameda,labai patenkinta,kai turejau antra vaikeli,tai naudojau Medela,tai irgi nesiskundziau,bet dabar,kai turiu sita,galiu pasakyt,kad zymiai geresnis thumbup.gif ,nei anas.O,tas,kas naudoja Medela,tai man rodos sako,kad Symphonia ( pats naujausias ),tai tas irgi geras.
O del tu guzeliu ir sukietijimu,tai man buvo lygiai tas pats,tai pries nutraukiant piena,issilygindavau ranksluostuka,kad pasildyt krutis,o kai baigdavau,tai dedavau,ka nors salto,padejo su kiekvienu vaiku. ax.gif
Atsakyti
As tai labai dziaugiuosi kad turejau pientrauki, nes pirma savaite labai istinusios krutys buvo, kaip akmenys, net ranku pakelti is skausmo negalejau, o maziukas mano neistrauke daug pienuko, tai kelis kartus patraukiau ir skausmas is karto dingo, o ir siaip labai padejo man tas pientraukis, kai noredavau kur istrukti, nusitraukdavau ir palikdavau teveliui smile.gif
Atsakyti
Aš tai turiu mechaninį Avent. Naudoju kasdien jau beveik 2 mėn. ir viskas kol kas gerai su krūtimis. Bet va jau norėčiau po truputį mažinti pienuką, o kaip nežinau ax.gif Maniškis jau senokai žysti nebenori, o man jau pabodo su pientraukiu "draugauti".Bet vis prigaminu to pienuko kas dieną, krūtys jautrios pasidaro ir vėl reikia nutraukti. Tai taip ir vargstu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jklimaviciene @ 2008 11 10, 11:26)
smile.gif Sveikute.Pas mane su mechaniniu buvo tas pats,kai turejau pirmą lialių, vaikas neišvalgydavo,pientraukis neištraukdavo, tai dabar nenoriu rizikuot ir užsisakiau MEDELA elektrinį pientraukį. Jau radau kur jį gauti, jei kam reiks informacijos kreipkites, nurodysiu kur jį galima užsisakyt

as jau irgi Medela uzsisakiau thumbup.gif
Atsakyti
Manau skubeti nereikia, jei matai kad reikia, nusiuntei vyra i bet kuria vaistine ar didesni prekybos centra ir nupirks smile.gif nes daznai buna kad nusiperki, o jo net neprireikia, nors man tai didele pagalba pientrukis smile.gif
Atsakyti
as pientrauki pirkau po2sav po gimdymo, nes pienas liejosi per krastus todel baisiausiai dege papuliai tai pameginau nusitraukti bet buvo dar blogiau, pieno pradejo dar daugiau gamintis, is tiesu sako kiek vaikas suvalgo tiek pieno ir prisigamina, o as dar nutraukiau dar vaikas kiek suvalge tai poto gavosi dvigubai, daugiau turbut nebenutraukineciau pieno
Atsakyti
QUOTE(artlt @ 2008 11 12, 13:02)
Aš tai turiu mechaninį Avent. Naudoju kasdien jau beveik 2 mėn. ir viskas kol kas gerai su krūtimis. Bet va jau norėčiau po truputį mažinti pienuką, o kaip nežinau ax.gif Maniškis jau senokai žysti nebenori, o man jau pabodo su pientraukiu "draugauti".Bet vis prigaminu to pienuko kas dieną, krūtys jautrios pasidaro ir vėl reikia nutraukti. Tai taip ir vargstu unsure.gif

Nutrauk tiek, kad nesijaustų sunkumo, bet nebūtų visiškai tuščios. Pamažu turėtų sustoti gamyba.
Atsakyti
QUOTE(evelina83 @ 2008 11 12, 22:42)
Manau skubeti nereikia, jei matai kad reikia, nusiuntei vyra i bet kuria vaistine ar didesni prekybos centra ir nupirks smile.gif nes daznai buna kad nusiperki, o jo net neprireikia, nors man tai didele pagalba pientrukis smile.gif

drinks_cheers.gif As pati pasimokiau. Nepirkau pientraukio pries gimdyma. Tik grizusi is ligonines nulekiau i vaistine ir nusipirkau rankini, nes drauge parekomendavo. doh.gif Reikejo nutraukti pienuka, nes krutys dege ir pienuko buvo nemazai. Kiek as prasikankinau su tuo rankiniu doh.gif ir pati zliumbiau, ir vyra nervinau, kad maniskis neistveres nuleke ir nupirko elektrini pientrauki. Dabar juo dziaugiuosi. Maitinu maziuka ir krutimi, bet kai reikia galiu ramiai nusitraukti pientraukiu thumbup.gif
Atsakyti
Pientraukio nepirkau, o pasiskolinau is sesers kai susirgau pati vejaraupiais. Man pagelbejo, nes reikejo numelzti piena ir ispilti, o vaika maitinti visa savaite misinukais.
Bet dabar kai jau mums beveik du men. planuoju nusipirkti savo pientrauki, nes buna kad rytais mazoji valgo maziau ir del to papai dega, o vakare ji didesni apetita parodo ir vos uztenka kruties.. o jei paduociau abi tai neprisigamintu pienuko kitam maitinimui.
Tai planuoju ryte nutraukti likuti pieno ir ji paduoti vakare...
Atsakyti