QUOTE(alli_g @ 2008 09 07, 23:58)
pasakykite man dar zaliai busimai mamytei - turiu avent isis pientrauki, bet kadangi dar 6 sav iki nustatyto gimdymo, nzn, ar jis veikia...
ar tikrai tau jo prireiks kai pagymdysi
QUOTE(Žiedukas @ 2008 09 04, 13:06)
Aš turiu AVENT ISIS - jis mane isgelbėjo .
geras daikciukas , as irgi sita naudoju
As naudoju AVENT ISIS rankini pientrauki - esu patenkinta
Nors, jei lyginti AVENT elektrini pientrauki - tai jis daug geresnis (teko trumpam ji nuomoti, kai turejau problemu, po to isigijau savo).
Su elektriniu daug maziau vargo ir pritraukdavau daugiau pieno, be to, jo siurbimas daug stipresnis. Bet kai pripranti, tai ir rankinis gerai, vis delto - jis daug pigesnis!
QUOTE(renatyte.r @ 2008 09 17, 22:43)
Nors, jei lyginti AVENT elektrini pientrauki - tai jis daug geresnis (teko trumpam ji nuomoti, kai turejau problemu, po to isigijau savo).
Su elektriniu daug maziau vargo ir pritraukdavau daugiau pieno, be to, jo siurbimas daug stipresnis. Bet kai pripranti, tai ir rankinis gerai, vis delto - jis daug pigesnis!
Ir as naudojau Avent ISIS rankini - viskas gerai buvo. Tik kadangi mano pieno latakai siauri labai (bego tik viena srovele siulelio plonumo), tai nusitraukti piena is abieju krutu man tekdavo apie valanda. Bet ka padarysi, norejau, kad vaikas mamos pienu butu maitinamas, o pats beveik nesugebedavo jo istraukti del tu siauru pieno lataku
as turiu AVENT va toki http://skelbiu.lt/4571922.html man labai patikdavo jisai, nei skauda nei ka kai istraukineji pienuka dabar parduodu, jei kam prireiks kreipkites i AZ
QUOTE(Chera @ 2008 09 08, 09:40)
ar tikrai tau jo prireiks kai pagymdysi
manau, kad gal prireiks kokiam vienam kartui...mano dvyne sesuo be galo daug pieno turejo, ir sake, kad nuo jo kiekio lb skaudedavo krutine
aisku,kad pirkti reikia tik kai prireiks.man jo neprireike,nors turejau nemokejau as su juo.viskas rankomis greiciau gaudavosi
QUOTE(renatyte.r @ 2008 09 17, 23:43)
As turiu AVENT irgi. Taip pat esu patenkinta.
pirkau nenauja pagal skelbima.
Kas del gumyciu, tai pasiskambinau AVENT atstovams, jie dave man Panevezio vadybininkes telefona.iSi, pro sali vaziuodama, man tu gumyciu tiesiai i namus pristate. Nemokamai.
Beje, dabar duoda visai kitokias gumytes, patvaresnes. Jei kam reikia, rasykit i AZ, papasakosiu kur kreiptis.
O kaip ir kur galima issinuomoti elektrini? cia tik vilniuj? Kiek kainuoja? ar tikrai jis daug efektyvesnis?
turejome ir mes Avent rankini pientaruke,geras dalykeleis bet mazai teko naubotis,nes mano mazoji negere is buteliuko
Taip pat turiu Avent rankinį pientraukį. Nors vaiką maitinu jau 6 mėn, šiuo daikčiuku pasinaudojau tik porą kartų. Gal dar prireiks?