Mums atejusi sesute ikalbejo nusipirkt pientrauki, nes maziukui buvo per mazai pienuko... ir pastoviai neramus buvo.
Taciau pasigailejau nusipirkusi nes vyras nuleke nupirkt pientrauki ir kartu liepiau nupirkt antspenius.
Ir ka su antspeniais kuo puikiausiai maitinames - pasirodo mano ziogutis nepaimdavo normaliai spenelio
Tai pientraukis kolkas stovi.. gal kada dar naudosiu kai noresis kur islekt, nusitrauksiu pieneli ir paliksiu vyrui.
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 07 07, 19:24)
PIRKTI TADA,KAI JO PRIREIKS,O NE PRIES GIMDYMA
Visiskai sutinku Nes man jo neprireike, o pasirupinus buvau dar pries gimdyma...
as irgi galvoju kad jei reikes nusipirksiu po gimdymo..manau geriau antspenius nusipirkti ir leliui ir man bus lengviau
QUOTE(Dange* @ 2008 08 19, 16:50)
as irgi galvoju kad jei reikes nusipirksiu po gimdymo..manau geriau antspenius nusipirkti ir leliui ir man bus lengviau
Mums ir antspeniu neprireike, nes lelytes is karto labai gerai apziojo kruti
Pries gimdyma nepirkau. Prireike apie trecia para po gimdymo. Gulejome ligonineje. Vyras vaziavo pirkti Avent. Dabar man jo kolkas nereikia, pienukas susitvarke, yra tiek kiek reikia, bet prireiks, kai prasides studijos. Teks nusitraukynet, palikti teciui, kad maziuka galetu pamaitinti.
QUOTE(Lena.lt @ 2008 08 20, 13:14)
Pries gimdyma nepirkau. Prireike apie trecia para po gimdymo. Gulejome ligonineje. Vyras vaziavo pirkti Avent. Dabar man jo kolkas nereikia, pienukas susitvarke, yra tiek kiek reikia, bet prireiks, kai prasides studijos. Teks nusitraukynet, palikti teciui, kad maziuka galetu pamaitinti.
As irgi nusipirkau pientrauki ir veltui tikriausiai, mazute neima buteliuko, o jau tuoj i paskaitas reiks lekt tai net nezinau ka daryti...
Beskaitinedama susidariau tokia isvada, kad Avent firmos pientraukiai nelabai kokybiski, jeigu pas juos pastoviai asiranda probleme su gumytem.
Pati dabar renkuosi koki pirkti pientrauki, tad gal kas pagelbesit: koie atsiliepimai apie chicco firmos pientraukius?
Pati dabar renkuosi koki pirkti pientrauki, tad gal kas pagelbesit: koie atsiliepimai apie chicco firmos pientraukius?
QUOTE(Meduvė @ 2008 09 03, 11:18)
Beskaitinedama susidariau tokia isvada, kad Avent firmos pientraukiai nelabai kokybiski, jeigu pas juos pastoviai asiranda probleme su gumytem.
turejau AVENT ISIS pientrauki tai veike labai gerai, as pirkau nauja ir jokiu nusiskundimu neturiu
Buvau skuduryne ir uzmaciau pientrauki , jai kam reik kaune , nusileidus petrasiunu kalnu yra skudurnikas ten yra naujas pientraukis 40 lt gal kam prireiks.
Aš turiu AVENT ISIS - jis mane isgelbėjo .Nors dabar juo nebesinaudoju, bet nežinau ką be jo būčiau dariusi pirmas dvi savaites.Tai kol susigydžiau nugriaužtus spenelius juo sėkmingai naudojausi, plaudavau paprastai, po kiekvieno karto nevirinau, tik karštu virintu vandieniu perpildavau . O virindavau tik du kartus per sav.
QUOTE(Žiedukas @ 2008 09 04, 13:06)
Aš turiu AVENT ISIS - jis mane isgelbėjo .Nors dabar juo nebesinaudoju, bet nežinau ką be jo būčiau dariusi pirmas dvi savaites.Tai kol susigydžiau nugriaužtus spenelius juo sėkmingai naudojausi, plaudavau paprastai, po kiekvieno karto nevirinau, tik karštu virintu vandieniu perpildavau . O virindavau tik du kartus per sav.
pasakykite man dar zaliai busimai mamytei - turiu avent isis pientrauki, bet kadangi dar 6 sav iki nustatyto gimdymo, nzn, ar jis veikia... pabandau siaip ant delno ar odos - nejauciu jokio pumpavimo ar presavimo, tai nesuprantu, kaip gali kazka kazkada istraukt, kai nieko nejauciu spusteldama ta rankenele nuolatos...