Jus man "zaliai" paaiskinkit (kas zino!), ar tikrai jau su juo taip lengvai ir be skausmo nusitraukiamas pienukas? Ar cia tik reklama ?Apie Avent isis
As tokiu naudojausi, tai man patiko.Skausmo tikrai jokio nejauciau ir nesunku visai.Tiktai kai pirma karta bandziau, buvau labai supanikavus, nes nieko man nepavyko, nu galvoju sh.... ir 150 lt i bala.po keliu bandymu pavyko ir viskas buvo ok.
Aš taip pat išbandžiau. Skausmo tikrai jokio nejaučiau ir labai greitai pienuko pritraukdavau, jeigu reikėdavo kur nors išbėgti.
Pritariu *Rasai* liuks daikciukas ir visiskai negaila tokiu pinigu moketi. Mano mazylis nuo pat gimimo neeme kruties, tai man sis avent pientraukis buvo kaip isigelbejimas...
Tikrai jokio skausmo nejauti nusitraukinedama piena. Yra silikoninis masazuoklis, kuris masazuoja ir atpalaiduoja kruti. Tik aisku is pradziu teks gerokai paeksperimentuoti kol rasi tinkamiausia buda. Gerai, kad traukima is kruties gali reguliuoti kaip nori keisdama pientraukio rankenos spaudima. Zodziu liuks daikciukas visoms rekomenduoju...Tikrai nesigailesite
Tikrai jokio skausmo nejauti nusitraukinedama piena. Yra silikoninis masazuoklis, kuris masazuoja ir atpalaiduoja kruti. Tik aisku is pradziu teks gerokai paeksperimentuoti kol rasi tinkamiausia buda. Gerai, kad traukima is kruties gali reguliuoti kaip nori keisdama pientraukio rankenos spaudima. Zodziu liuks daikciukas visoms rekomenduoju...Tikrai nesigailesite
Aciu uz atsakymus
O tai jau maniau, kad vel reklamistu auka busiu
O tai jau maniau, kad vel reklamistu auka busiu
O man pirmas savaites labai ranka skaudedavo. pavargdavo nuo spaudinejimo, bet dabar jau 3 menesiukas baigias kaip as su tuo pientraukiu po kokius 7-6 kartus i para traukiu ir rankos priprato prie darbo, o krutines niekad neskaudejo traukiant
Tikrai nieko neskauda, viskas
Planuoju įsigyti Avent pientraukį. Reklamuoja, kad labai geras, puikiai ištraukia pienuką, nemažėja laktacija. O kaip iš tiesų? Gal kuri nors mamytė naudojo ir gali parašyt savo nuomonę, būčiau dėkinga .
Kai mano vaikas sirgo stomatitu, pradėjo neimti krūties, skaudėjo burnytę, naudojau Avent pientraukį. Tai labai tiko, labai geras .
Kelis mėnesius naudojau šį pientraukį, kai norėdavau kur išeit ir palikt mažulei pieno. Na, ką aš galiu pasakyti, tik puiku!!! Visiškai neskauda krūtinės, pieno nemažėjo. Labai patogus naudoti. Lengvai susirenka. Geresnių nelabai yra. Jis tikrai vertas savo kainos.
O man nepatiko.Vienintelis, kur tikrai gerai traukė - Medela Mini Electric.Vienintelis minusas - greit sugenda motoriukas Aš net du suvariau