Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jus man "zaliai" paaiskinkit (kas zino!), ar tikrai jau su juo taip lengvai ir be skausmo nusitraukiamas pienukas? Ar cia tik reklama g.gif ?Apie Avent isis
Atsakyti
As tokiu naudojausi, tai man patiko.Skausmo tikrai jokio nejauciau ir nesunku visai.Tiktai kai pirma karta bandziau, buvau labai supanikavus, nes nieko man nepavyko, nu galvoju sh.... ir 150 lt i bala.po keliu bandymu pavyko ir viskas buvo ok. thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Aš taip pat išbandžiau. Skausmo tikrai jokio nejaučiau ir labai greitai pienuko pritraukdavau, jeigu reikėdavo kur nors išbėgti. thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu *Rasai* liuks daikciukas ir visiskai negaila tokiu pinigu moketi. Mano mazylis nuo pat gimimo neeme kruties, tai man sis avent pientraukis buvo kaip isigelbejimas...
Tikrai jokio skausmo nejauti nusitraukinedama piena. Yra silikoninis masazuoklis, kuris masazuoja ir atpalaiduoja kruti. Tik aisku is pradziu teks gerokai paeksperimentuoti kol rasi tinkamiausia buda. Gerai, kad traukima is kruties gali reguliuoti kaip nori keisdama pientraukio rankenos spaudima. Zodziu liuks daikciukas visoms rekomenduoju...Tikrai nesigailesite thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus clap.gif

O tai jau maniau, kad vel reklamistu auka busiu biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O man pirmas savaites labai ranka skaudedavo. pavargdavo nuo spaudinejimo, bet dabar jau 3 menesiukas baigias kaip as su tuo pientraukiu po kokius 7-6 kartus i para traukiu ir thumbup.gif rankos priprato prie darbo, o krutines niekad neskaudejo traukiant
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunute: 21 gegužės 2004 - 12:10
Tikrai nieko neskauda, viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miskouoga: 28 gegužės 2004 - 00:28
Planuoju įsigyti Avent pientraukį. Reklamuoja, kad labai geras, puikiai ištraukia pienuką, nemažėja laktacija. O kaip iš tiesų? Gal kuri nors mamytė naudojo ir gali parašyt savo nuomonę, būčiau dėkinga wub.gif .
Atsakyti
Kai mano vaikas sirgo stomatitu, pradėjo neimti krūties, skaudėjo burnytę, naudojau Avent pientraukį. Tai labai tiko, labai geras thumbup.gif .
Atsakyti
Kelis mėnesius naudojau šį pientraukį, kai norėdavau kur išeit ir palikt mažulei pieno. Na, ką aš galiu pasakyti, tik puiku!!! Visiškai neskauda krūtinės, pieno nemažėjo. Labai patogus naudoti. Lengvai susirenka. Geresnių nelabai yra. Jis tikrai vertas savo kainos. clap.gif
Atsakyti
jausmas toks lyg mažylis pienuką trauktų 2.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man nepatiko.Vienintelis, kur tikrai gerai traukė - Medela Mini Electric.Vienintelis minusas - greit sugenda motoriukas mad.gif Aš net du suvariau dry.gif
Atsakyti