Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(jurgaMac @ 2008 07 05, 22:22)
gana nepigus daiktas, bet pries gimdyma pirkti nereikia. as jo kolkas nepanaudojus (drauge paskolino)

drinks_cheers.gif as irgi nusipirkau,tik jau po gimdymo,kaip tikrai reikejo,ir tai tik menesi panaudojau ax.gif
Atsakyti
PIRKTI TADA,KAI JO PRIREIKS,O NE PRIES GIMDYMA
Atsakyti
sutinku kad pirkti tik tada kada jo treikia drinks_cheers.gif man jo po gimdymo prireike kaip gryzau namucio tai MB issiunciau pirkti, tada labai praverte, o dabar naudoju tik kaip reikia kur isbegti ir palikti pienuko.
Atsakyti
galvojau, kad neprireiks, bet 3 para taip sutino krutis, kad nezinojau kur detis doh.gif . su rankom nemoku nusitraukinet, tai vyras pamate, kad zliumbiu is skausmo tekinas nupirko pientrauki. esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

turiu tokią problemėlę,gal kas patars kaip išspręsti...
nusipirka aš naują Avent pientraukį,rankinį...mano mažius iš krūtinės nevalgo,tai tenka vis traukt,bet jau baigiu nervus sugadint...mano pientraukis visai sugedo,nors dar tik 1,5 mėnesio kaip naudoju...matot ten yra tokia apvali detalė,tokia gumytė,kuri kai pompuoja man vis iššoksta ir vis reikia man tą pientraukį išardyt ir pataisyt,tai taip per traukimą kokius 10 ir daugiau kartų būna.... verysad.gif nu žodžiu,labai man nelinksma verysad.gif buvo ten iš viso trys tie rutuliukai,bet jau visi išsidevėjo....tai taip išeina,kad dabr man vėl naują pientraukį reik pirkt? g.gif nu žodžiu jau nežinau kaip ten tą pientraukį sutvarkyt...aš tai kažkaip tuo AVENT pientraukiu nusivyliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2008 07 08, 23:53)
nusipirka  aš naują Avent pientraukį...

buvo ta problemele daug kartu gvildenta mirksiukas.gif reikia pasiskambinti i AVENT atstovybe arba nueiti i ta parduotuve kur pirkote pientrauki ir paprasyti kad uzsakytu sia detale rolleyes.gif dazniausiai ja duoda nemokamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ligituka @ 2008 07 08, 23:53)
Sveikos mamytes smile.gif

nusipirka  aš naują Avent pientraukį,rankinį...mano mažius iš krūtinės nevalgo,tai tenka vis traukt,bet jau baigiu nervus sugadint...mano pientraukis visai sugedo,nors dar tik 1,5 mėnesio kaip naudoju...matot ten yra tokia apvali detalė,tokia gumytė,kuri kai pompuoja man vis iššoksta ir vis reikia man tą pientraukį išardyt ir pataisyt,tai taip per traukimą kokius 10 ir daugiau kartų būna.... verysad.gif nu žodžiu,labai man nelinksma  verysad.gif  buvo ten iš viso trys tie rutuliukai,bet jau visi išsidevėjo....tai taip išeina,kad dabr man vėl naują pientraukį reik pirkt? g.gif nu žodžiu jau nežinau kaip ten tą pientraukį sutvarkyt...aš tai kažkaip tuo AVENT pientraukiu nusivyliau  wub.gif

Pas mane ta pati problema- per 3 mėnesius turbūt 6 ar 7 gumytės suėjo. Bet dabar kai paskutinį kartą buvau Avento atstovybėj (UAB LIMEDIKA), davė visai kitokia detalę vietoj tos gumytės. Man tai ji - super, bent jau kolkas (2 savaites naudoju). O anksčiau tai irgi vieni nervai būdavo kol nusitraukiu- įsidedu naują gumytę, tai kokią savaitę normaliai, o paskui pradėdavo iššokinėti ji. Patrauki porą sykių ir vėl ardyk, iššimk, įdėk ir tt... doh.gif
Bet va dabar, kai įsidėjau tą naują detalę- viskas čiki, nusitraukiu be jokio vargo thumbup.gif
Tai va, skambinkis kuo greičiau į Limediką, jei esi Kaune, gali pati pas juos nuvažiuot, o į kitus miestus atsargines dalis jie berods pristato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Treciadiene @ 2008 05 20, 23:59)
Sveikos,

O kur galima Medelos elektinį pientraukį įsigyti?
Medita jais jau nebeprekiauja.

Medela gaminiais prekiauja UAB Oriola esanti Vilniuje Laisves pr. 75
Isigyti pientraukius galima ju ofise Laisvės pr. 75 arba vaistineje Aušlavis, Tilto g. 6 Vilniuje.
Jeigu esate kitame mieste galime issiusti kurjeriu (taip pat ir Vilniuje) bet uz pristatyma reiktu primoketi 15,00 Lt.

Geros dienos ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabytee @ 2008 07 10, 13:55)
Medela gaminiais prekiauja UAB Oriola esanti Vilniuje Laisves pr. 75
Isigyti pientraukius galima ju ofise Laisvės pr. 75 arba vaistineje Aušlavis, Tilto g. 6 Vilniuje.

Vakar kaip tik įsigyjau Medela elektrinį pientraukį Oriolos ofise. Jei kas susidomėtų turiu vadybininko telefono Nr.
Naudojau prieš tai Avento rankinį, bet taip ranka paskaudo, o pienelio nemažai, tai elektrinis tikrai geriau, o ir kaina daug mažesnė net uz Avento rankinį. TIk tas minusas, kad tikrai garsas traukimo metu tai ne per mažiausias. Bet gerai, kad mano mažoji labai nereaguoja thumbup.gif Šiaip dėl greitumo, tai man tas pats laikas išeina ar su rankiniu ar su elektriniu.
Dabar pienelio dar daugiau pritraukiu smile.gif
Atsakyti
mamytes, noriu paklaust, o kiek ml jus nutraukiat is vienos kruties? Man tik apie 70 ml pavyksta schmoll.gif Nors jei vaika pridedu tai dar atranda rolleyes.gif o 3 men vaikas apie 140 ml valgo g.gif Kaip likusius ml istraukt?
Atsakyti
QUOTE(Miegaliuke S @ 2008 07 07, 18:24)
PIRKTI TADA,KAI JO PRIREIKS,O NE PRIES GIMDYMA

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Manau tikrai skubeti neverta. Asmeniskai man jo neprireike, nors pienelio turejau nemazai, bet nenusitraukinejau nei su rankomis, nei su pientraukiu. Prisimenu, budavo kartais, kad paskaudedavo, bet kai vaikelis pavalgydavo, viskas susitvarkydavo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti