QUOTE(ligituka @ 2008 07 08, 23:53)
Sveikos mamytes
turiu tokią problemėlę,gal kas patars kaip išspręsti...
nusipirka aš naują Avent pientraukį,rankinį...mano mažius iš krūtinės nevalgo,tai tenka vis traukt,bet jau baigiu nervus sugadint...mano pientraukis visai sugedo,nors dar tik 1,5 mėnesio kaip naudoju...matot ten yra tokia apvali detalė,tokia gumytė,kuri kai pompuoja man vis iššoksta ir vis reikia man tą pientraukį išardyt ir pataisyt,tai taip per traukimą kokius 10 ir daugiau kartų būna....
nu žodžiu,labai man nelinksma
buvo ten iš viso trys tie rutuliukai,bet jau visi išsidevėjo....tai taip išeina,kad dabr man vėl naują pientraukį reik pirkt?
nu žodžiu jau nežinau kaip ten tą pientraukį sutvarkyt...aš tai kažkaip tuo AVENT pientraukiu nusivyliau
Pas mane ta pati problema- per 3 mėnesius turbūt 6 ar 7 gumytės suėjo. Bet dabar kai paskutinį kartą buvau Avento atstovybėj (UAB LIMEDIKA), davė visai kitokia detalę vietoj tos gumytės. Man tai ji - super, bent jau kolkas (2 savaites naudoju). O anksčiau tai irgi vieni nervai būdavo kol nusitraukiu- įsidedu naują gumytę, tai kokią savaitę normaliai, o paskui pradėdavo iššokinėti ji. Patrauki porą sykių ir vėl ardyk, iššimk, įdėk ir tt...
Bet va dabar, kai įsidėjau tą naują detalę- viskas čiki, nusitraukiu be jokio vargo
Tai va, skambinkis kuo greičiau į Limediką, jei esi Kaune, gali pati pas juos nuvažiuot, o į kitus miestus atsargines dalis jie berods pristato