Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(dzhina @ 2008 05 24, 15:03)
baikit su tais misinukais, keliauk i PC kartu su vaiku, pvz akropolyje yra spec kambarys, mes jau pasinaudojom juo thumbup.gif

o jeigu nori pailseti nuo vaiko ??? unsure.gif
Atsakyti
Radau beveik visus atsakymus instrukcijoj prie pientraukio thumbup.gif
O misinuko duoti nenoriu... smagu matyti ta euforija mazes veide kai maitinu, nenoreciau suzinoti kad ir misinuka su tokia pat euforija valgo biggrin.gif
o kur tas maitinimo kambarys? Reikes apsilankyti mirksiukas.gif Tik nezinau nuo kada galima i PC su vaiku? mum dar tik 3 savaies...
Atsakyti
As noreciau pasidziaugti savo vienu is geriausiu pirkiniu tai- Medela Swing elektrinis pientraukis! Jis absoliuti fantastika, piena istraukia per kokias 10min is abieju krutu po tarkim 250ml (cia zinoma priklauso nuo pieno kiekio kiekvienai), garsas ne didelis, lengva naudotis, o kaina apie 365Lt. Pirkau internetu ir mokejau £, bet gal LT ir gi galima toki pientrauki isigyti, nes jis taip palengivna gyvenima. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 05 29, 13:55)
O misinuko duoti  nenoriu... smagu matyti ta euforija mazes veide kai maitinu, nenoreciau suzinoti kad ir misinuka su tokia pat euforija valgo biggrin.gif

misinukas tik extra atvejui g.gif
Atsakyti
Ar tikrai nepadauges pieno nusitraukinejant pientraukiu?Jei po to mazylis neisvalgys visko ir reikes nusitraukt? g.gif Ir taip kaip uzburtam rate....
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 12, 13:13)
Ar tikrai nepadauges pieno nusitraukinejant pientraukiu?Jei po to mazylis neisvalgys visko ir reikes nusitraukt? g.gif Ir taip kaip uzburtam rate....

taigi nereikia iki galo piena po maitinimo nutraukti. Pienas papukuose negenda rolleyes.gif tegul lieka jei lieka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bounty* @ 2008 06 12, 16:44)
taigi nereikia iki galo piena po maitinimo nutraukti. Pienas papukuose negenda  rolleyes.gif tegul lieka jei lieka  tongue.gif

As dabar jau visai pasimetus verysad.gif Drauge pasake jei neisvalgo, tai turiu nusitraukti, nes kitaip isimes dar mastitas koks!Nesuprantu ka daryt, nes mazylis daznai nebaigia tustinti antros kruties schmoll.gif Ar kita maitinima duot nebaigta tustinti kruti?
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 14, 16:41)
As dabar jau visai pasimetus verysad.gif Drauge pasake jei neisvalgo, tai turiu nusitraukti, nes kitaip isimes dar mastitas koks!Nesuprantu ka daryt, nes mazylis daznai nebaigia tustinti antros kruties schmoll.gif Ar kita maitinima duot nebaigta tustinti kruti?

o kam reikia duoti antrą krūtį?

aš maitindavai vieną maitinimą iš vienos, kitą iš kitos...čia tik kai nebeužtenka pienuko, tada jau rekomenduojama duoti ištuštinti abi krūtis ir tik tada primaitinti mišinėliu.

nusitraukinėti nereikia, jei viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 14, 17:52)
o kam reikia duoti antrą krūtį?

aš maitindavai vieną maitinimą iš vienos, kitą iš kitos...čia tik kai nebeužtenka pienuko, tada jau rekomenduojama duoti ištuštinti abi krūtis ir tik tada primaitinti mišinėliu.

nusitraukinėti nereikia, jei viskas gerai.

Na taip man ir ligonineje sake.Bet kad jis istustines viena, kartais dar iesko kazko unsure.gif Tai tada ir pasiulau kita kruti,o jis pavalgo truputeli ir daugiau ne.Todel ir klausiu.Zinokit man su tuo matinimu tai doh.gif doh.gif Taip tikiuosi kad susinormalizuos viskas verysad.gif
Atsakyti
o aš vis su klausimu apie pientraukiu plovimą ir virinimą. užknisa man ji pastoviai virinti doh.gif , bet jau ką padarysi. bet klausimas su kuo reikia plauti buteliukus, čiulptukus? g.gif
Avent instrukcijoje parašyta, kad reikia plauti muiluotam vandeny, bet ar tai reiškia kad reikia plauti su ukišku muilu, o ar galima su fairi pvz. blush2.gif ar iš vis ji reikėtų su paprastu vandeniu, o po to virinti? parašykite pleez kaip tą reikia daryti, nes aš jaučiuosi visai kvaiša. blink.gif
virinu, bet kai išdžiuna, lieka nuosedos, kartais kaip milteliai. gal aš blogai plaunu. tada nuvalau su rankšluosčiu ir vėl virinu. gun_bandana.gif nusišausiu.
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2008 06 14, 21:44)
Na taip man ir ligonineje sake.Bet kad jis istustines viena, kartais dar iesko kazko unsure.gif Tai tada ir pasiulau kita kruti,o jis pavalgo truputeli ir daugiau ne.Todel ir klausiu.Zinokit man su tuo matinimu tai doh.gif  doh.gif Taip tikiuosi kad susinormalizuos viskas verysad.gif

Tikrai nereikia, gali palikti ir puse ir trecdali biggrin.gif
Cia musu mamom sakydavo nutraukineti. Dabar niekas nenutraukia iki galo, nekankina nei saves nei krutines. Mano maze irgi po pusantro papo pavalgo biggrin.gif Ir viskas gerai.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
gana nepigus daiktas, bet pries gimdyma pirkti nereikia. as jo kolkas nepanaudojus (drauge paskolino)
Atsakyti