As irgi patarciau iskart nepirkt, nes gali ir neprireikti. o prireikus,juk pientraukiu net maximoje yra, kuri dirba visa para ne akmens amzius juk
Man taip ir atsitiko, kad nereikejo kokius 3 menesius, o viena diena (greiciau nakti) pakylo temp, ir teko siusti vyra i maxima nes rankom nemokejau istraukti pieno
SM prisiskaiciau kad Avento pats geriausias, tai pritariu siai nuomonei
As taip pat patarciau nepirkt is anksto pientraukio! Turejau pientrauki, bet man jo neprireike. Kai tik pradejo gamintis daugiau pienuko, ko vaikiukas nesuvalgydavo - rankom nusitraukdavau (bet tai buvo pora dienu)... Veliau maziukas vis daugiau istraukdavo, o jei krutis minksta ir neskauda - nusitraukt nereikia.
Karta bandziau traukstis pientraukiu,kad paziuret,kiek kruty pienuko yra...O daugiau jis man ir nereikalingas...
Neskubekit pirkti is anksto!
Karta bandziau traukstis pientraukiu,kad paziuret,kiek kruty pienuko yra...O daugiau jis man ir nereikalingas...
Palaikau nuomone, kad is anksto nereikia isigyti pientraukio, mane broliene patikino, kad tai pirmos butinybes daiktas(jai taip buvo), tai ir nusipirkau, o pasirodo man jo nereikejo, gal dar prireiks, bet kazkaip abejoju tuo...
peina nusitraukt ishmokau rankomis, tad nepajutau pientraukio poreikio...dabar tenka nusitraukineti labai daznai, taciau del vieno menesio nesinori to daikto isigyt. Tuo labiau kad nezinau ar smarkiai jis bus man patogesnis nei rankos
QUOTE(Estrella @ 2008 05 17, 16:20)
As taip pat patarciau nepirkt is anksto pientraukio! Turejau pientrauki, bet man jo neprireike. Kai tik pradejo gamintis daugiau pienuko, ko vaikiukas nesuvalgydavo - rankom nusitraukdavau (bet tai buvo pora dienu)... Veliau maziukas vis daugiau istraukdavo, o jei krutis minksta ir neskauda - nusitraukt nereikia.
Rankomis bespaudziant - krutis labai lengva sugadinti. Tai visas "menas". Shiaip esu machiusi demonstracija vieno gydytojo. Jis kalbejo apie nutraukimo technika, tai patikekite - tam reikia nemazai ziniu ir igudziu, nes kitaip varkshos tos krutys. Dabar nei uz ka rankomis nemeginchiau. Galima tai atlikti tik del keliu lashu, kad tamsusis laukelis suminkstietu pries duodant kruti vaikeliui (jei suketejo).
O apie tai, kad pientrauki nauduoti tam kad susizinoti kiek turite pienuko neverta ir negalima, kadangi pientraukio su vaiko "istraukimo" sugebejimais liginti negalima. Apie tai informacija galima susirasti temose apie zindyma (pilnas internetas). Yra kitu "protingesniu" budu tai susizinoti, tik susirinkite daugiau informacijos.
As tai isigijau is SM naudota pientrauki. Padariau tai todel, kadangi zinau tiksliai kad reikes; prireiks net ir uzsisaldyti pienuko, nes retkarchiais gali tekti ilgiau nei 2val. palikti vaikeli. Be to, jei jo neprireiks man, mano drauge bei pussesere laukiasi, tai gali ir joms prireikti
Kiekviena mama turi pati pagalvoti kaip jai butu geriau.
Nusipirkau ir as is anksto pientrauki taciau iki siol man jo prireike 1 karta (tixliau 1 para).Nors is nepigus tas daiktas taciau mano atveju atpirko kiekviena centa.Mano maziuke 1 para negalejo valgyt is kruties tai nusitraukinejau.Manau dar karteli man jo tikrai prireiks.O skubet pirkt nemanau kad verta.Juk tikrai esant reikalui yra visa para veikianciu parduotuviu.O gal jo ir vsai neprireiks?!? Taigi...Sprest jums mielos busimos ir esamos mamytes
Sveikos,
O kur galima Medelos elektinį pientraukį įsigyti?
Medita jais jau nebeprekiauja.
O kur galima Medelos elektinį pientraukį įsigyti?
Medita jais jau nebeprekiauja.
Sveikos mamytes!!
Noriu jusu patarimo, man atidave Avent ISIS, mazei 2 savaites ir problemu su krutimi neturiu, pienuko tiek kiek maze suvalgo(upeliais nebega, guziuku nera, tik tempimo jausmas buna). Va ir kilo klausimas ar nusitraukinet? Nei studijuoju nei dirbu dabar, jei reikes is namu iseit ilgiau, tai nebent pasishopint ar su draugem susitikt, dar vasara pasivaiksciuot ilgam(nenoreciau prie kitu zmoniu maitint) Bet kaip cia prisiskaiciau, kai pieno kiekis nusistoves nelabai ka istrauksi. O del tu keliu kartu nuolat nusitraukinet nesinori. As bijau jei dabar nutrauksiu pienuko, mazei gali neuztekti pavalgyti, nes abi krutis jai siulau. Ir bijau jei nusitrauksiu, kita karta prisigamins daugiau ir krutis prades skaudeti ir turesiu vel nusitraukt, ir vel prisigamins, gausis toks ratas iskurio neistruksiu... Dar nezinau ar nuolat reikia ta daryti? ar tik jei zinai kad kur nors eisi pasirupinti? ir kada geriau nusitraukti? Nakti, ar istustinti tai kas liko (jei liko), ar kol maitini is vienos traukti is kitos? ...
Visai zalia nieko nezinau
Noriu jusu patarimo, man atidave Avent ISIS, mazei 2 savaites ir problemu su krutimi neturiu, pienuko tiek kiek maze suvalgo(upeliais nebega, guziuku nera, tik tempimo jausmas buna). Va ir kilo klausimas ar nusitraukinet? Nei studijuoju nei dirbu dabar, jei reikes is namu iseit ilgiau, tai nebent pasishopint ar su draugem susitikt, dar vasara pasivaiksciuot ilgam(nenoreciau prie kitu zmoniu maitint) Bet kaip cia prisiskaiciau, kai pieno kiekis nusistoves nelabai ka istrauksi. O del tu keliu kartu nuolat nusitraukinet nesinori. As bijau jei dabar nutrauksiu pienuko, mazei gali neuztekti pavalgyti, nes abi krutis jai siulau. Ir bijau jei nusitrauksiu, kita karta prisigamins daugiau ir krutis prades skaudeti ir turesiu vel nusitraukt, ir vel prisigamins, gausis toks ratas iskurio neistruksiu... Dar nezinau ar nuolat reikia ta daryti? ar tik jei zinai kad kur nors eisi pasirupinti? ir kada geriau nusitraukti? Nakti, ar istustinti tai kas liko (jei liko), ar kol maitini is vienos traukti is kitos? ...
As taip noreciau kurs nors nors truputi isbegt ir palikt pieno maziui, bet deja... iseina nutraukt kokiu 30 ml ir viskas, toks vaizdas, kad to pieno nieko nera, o pieno tikrai uztenka- per paskuti menesi priaugom 1700 g. Bandziau ir su pientraukiu, tai kokiu 20 ml daugiau eina nutraukt, bet tai situacijos nekeicia. Maziui jo pieno baras turi buti salia
QUOTE(*Bounty* @ 2008 05 21, 13:48)
Sveikos mamytes!!
jei nori trumpam kur nors nori isbegti - tai geriau nusipirk TUTTELI gatavai paruosto yra jo po 200 ml (nera jis labai aukstos kokybes misinukas, bet vis geriau nei dilemas spresti). Ji reikia supilti i bonkute ir pasildyti ir vaikutis jau gali valgyti... Taip bus ir tau ramiau ir vaikutis sotus
QUOTE(sherla @ 2008 05 23, 15:31)
jei nori trumpam kur nors nori isbegti - tai geriau nusipirk TUTTELI gatavai paruosto yra jo po 200 ml (nera jis labai aukstos kokybes misinukas, bet vis geriau nei dilemas spresti). Ji reikia supilti i bonkute ir pasildyti ir vaikutis jau gali valgyti... Taip bus ir tau ramiau ir vaikutis sotus
baikit su tais misinukais, keliauk i PC kartu su vaiku, pvz akropolyje yra spec kambarys, mes jau pasinaudojom juo