As irgi pries gimdyma nepirkau, nes nezinojau ar prireiks. Bet po gimdymo jau pirmaja savaite liepiau savo draugui vaziuoti ir nupirkti, nes musu maziukas nukramte spenelius, dar nemokejau taisyklingai maitinti, tai skaudejo kai maitindavau, be to ir pieno buvo daugiau nei vaikiukas suvalgydavo, todel tekdavo nusitraukti, kad nebutu tokios kietos ir sunkios krutys. Bet i pirmojo menesio pabaiga jau viskas susitvarke ir dabar pieno yra tiek, kiek reikia maziui . Taigi kol kas man pientraukio jau nebereikia, bet pradzioj tai labai praverte
QUOTE(ritukasx @ 2008 05 14, 16:24)
Bet po gimdymo jau pirmaja savaite liepiau savo draugui vaziuoti ir nupirkti, nes musu maziukas nukramte spenelius,
...ir liepe sene seniui nueiti prie juros... ir paprasyti auksines zuveles naujos geldos...
kazkur sita jau girdejau..dejavu
QUOTE(blondinas Nr.40 @ 2008 05 14, 23:05)
...ir liepe sene seniui nueiti prie juros... ir paprasyti auksines zuveles naujos geldos...
Pirma pastok, išnešiok 9 mėnesius, pagimdyk, išmaitink, užaugink...tada čia tokių nesąmonių nerašinėtum. Bet kaip matau, tokių mažvaikių, kaip tu, smegenėlės (jei tokių išvis yra) nesugeba tokių dalykų suprasti.
Ir turbūt neturi ką daugiau veikti, jei tokiuose forumuose dalyvauji...užjaučiu...
Nepirkau iškart. Gimdymo namuose būnant atsirado sunkumų su krūtine, tai irgi prašiau, kad vyras nupirktų patį pigiausią ir paprasčiausią, nes tiek man jo ir tereikėjo- vienam kartui.
QUOTE(ritukasx @ 2008 05 16, 13:26)
Pirma pastok, išnešiok 9 mėnesius, pagimdyk, išmaitink, užaugink...tada čia tokių nesąmonių nerašinėtum.
pirma sukurk ideja, ikurk firma, uzaugink ja, islaikyk ja 9 metus, uzsidirbk pinigu, vadovauk 60- ciai darbuotoju, kovok su inspekcijom, muitinem, konkurentais....
kiekvienas gimdo pagal savo protinius sugebejimus
QUOTE(blondinas Nr.42 @ 2008 05 16, 16:05)
pirma sukurk ideja, ikurk firma, uzaugink ja, islaikyk ja 9 metus, uzsidirbk pinigu, vadovauk 60- ciai darbuotoju, kovok su inspekcijom, muitinem, konkurentais....
Su savo blondiniškais sugebėjimais siūlau susirinkt žaislus ir čiuožt į kokį kitą forumą.Ten pasidalinsit savo gimdymo istorijom,pieno nusitraukinėjimo patirtim ,nukramtytais speneliais ir t.t .
Ką čia manai veikiąs ??Nėra kas išklauso ?Tam yra Kertelė sielai - tiksi puikiai
Aš visai nepirkau. Kad ir nereikėjo....
as dar budama nusipirkau SM-oje ir neapsirikau, dabar tik tokiu budu maitinu savo lelyte Kadangi su pirmu vaiku turejau karcios patirties maitinimo, ar teisingiau pasakius negalejimo normaliai maitinti, srityje, tai ir pientraukiu is anksto pasirupinau. Zindyti lelyte bandziau 2 savaites ir kai paaiskejo, pasverus pas gydytoja, kad ji neistraukia pienuko ir yra alkana, pradejau naudoti pientrauki.
as irgi ,bet jau einu i pabaiga ir vis galvoju apie ta pientrauki... sisip,nesu pas pazistamas mamas net maciusi tokio daikto,bet pati vis pagalvoju,kad prireiks... o koks geresnis?
Šiaip geriau ištraukia ir patogesni yra elektriniai pientraukiai.Nors aš pati gimus pirmam naudojau mechaninį NUK firmos.Elementarus,paprastas,iškart su užsukamu dangteliu.Čia prieš 10 metų beveik.,...Gimus antram leliui neprireikė visai man to pientraukio.Todėl neskubėkit iš anksto pirkti,jums gal jo visai nereikės.Tik pinigus išleisit be reikalo.
aš pirkau trečią dieną po gimdymo nes turėjau maitinimo problemų, tai ir naudojau keturis mėnesiu. Turėjau mechaninį AVENT ISIS ir likau labai patenkinta