kada pirkti? kaip ir visa kita - kai (jei) prireiks
o jums nebūna kai virini pientraukį ir buteliukus ant jų kai išdžiauna lieka baltos nuosedos? aš nsuprantu ar čia nuo vandens ar nuo to kad blogai išploviau. ar galima tokius naudoti?
Pirkti tuomet, kai prireikia. Man pientraukio išvis neprireikė.
man irgi neprireikė. Maitinu pati, kai per daug būna pati nusitraukiu
QUOTE(helen @ 2008 04 21, 17:59)
o jums nebūna kai virini pientraukį ir buteliukus ant jų kai išdžiauna lieka baltos nuosedos? aš nsuprantu ar čia nuo vandens ar nuo to kad blogai išploviau. ar galima tokius naudoti?
mums irgi taip buvo,sakycia cia nuo vandens,as bandziau pananaikint su nukalkintoju biski padejo atsinaujino,tik nzn del sterilumo ar galima
QUOTE(Dudute @ 2008 01 09, 10:59)
As turiu ir Avento rankini ir Medelos elektrini. Tai palyginimui galiu pasakyt, kad rankiniu nutraukiu tikrai daugiau ir uztrunku maziau laiko.
Del virinimo: virinu karta per savaite, o po kiekvieno naudojimo plaunu siltu muiluotu vandeniu
Del virinimo: virinu karta per savaite, o po kiekvieno naudojimo plaunu siltu muiluotu vandeniu
o man medelos el. geriau patiko
Mano krutine maza, o dabar isdidejo. Pientraukio nepirkau dar, bet manau, kad prireiks. Nes as dar studijuoju ir egzamina reikes islekt, burbula su teciu palikus. Planuoju pirkti po gimdymo elektrini, kad butu patogiau. Sako, kad gerai ismasazuoja.
Man prireike iskart gymdymo namuose,labai skaudejo ir neejo nusitraukti pienuko be pentraukio,tai vyras nupirko greitai.O siaip nauduoju retai labai
nusipirkau 2-3 sav po gimdymo, kad galeciau palikti nutraukta pienuka MB ir jis pamaitintu suneli is buteliuko. dabar galiu pasakyti, kad padariau klaida, nes vaikas silpniau ir zymiai ilgiau valgo is kruties
Tikrai nemanau, kad verta pientrauki pirkti is anksto. Man jo isvis neprireike. O jeigu reikedavo palikti pienuko, pati nusitraukdavau, nors ir pavargt tekdavo
As pirkau pientrauki is anksto, nes tiksliai zinojau, kad man jo reiks. Kadangi as studijuoju ir zinojau, kad reiks eit i paskaitas, o kaip palikti pienuko? Todel ir pirkau is anksto ir nesigailiu.
O pas ka nera tokiu planu, tai zinoma, kam pirk is anksto, juk tuose paciuose skelbimuose mamytes parduoda uz tikrai pigias kainas-pientraukius, jei prireiks, tai ir nusipirksit.
O pas ka nera tokiu planu, tai zinoma, kam pirk is anksto, juk tuose paciuose skelbimuose mamytes parduoda uz tikrai pigias kainas-pientraukius, jei prireiks, tai ir nusipirksit.
jei prireix.as pirkau is anksto,man neprireike jo visai.