Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man pientraukis labai padėjo, nes buvo labai skausmingi speneliai. Buvo jau kokie du mėnesiai po gimdymo, atsisėdau maitinti nakčiai ir net apsiverkiau iš skausmo. Sakau vyrui, kad reikia važiuot pientraukio, nes jau pradėjau bijot maitinimo (buvo antspenius išbandžius, bet jie visiškai nepadėjo schmoll.gif ). Taigi apskambinom budinčias vaistines ir kokią dvyliktą nakties važiavom pirkti. Taigi tik jis mane ir išgelbėjo tada, o po kelių dienų viskas susitvarkė ir daugiau praktiškai neprireikė. AVENT tikrai labai geras thumbup.gif
Atsakyti
As pirkau po gimdymo,atrode kad bus reikalingas daiktas,o panaudojau vos keleta kartu,o kaina tikrai nemaza,manau geriausia pirkti jei tampa skausmingi speneliai ar atsiranda kitu problemyciu,vyras ar kas nors kitas nuleks i vaistine ir nupirks, o is anksto pirkti neverta ,nes kartais buna kad visai neturi mamytes pieno,tai ir peintraukis visai nereikalingas 4u.gif
Atsakyti
pientrauki gavau nuo uosvio dovanu dar nestueb budama, tai vienas is geresniu dalyku pirmomis savaitemis po gimdymo ax.gif
Atsakyti
as nepirkau is anksto. bet dar bunant ligoninej jo prireike, tai pasakiau ir nupirko vyras ar tevai...net nepamenu ax.gif tik is asmenines patirties galiu pasakyt...nepirkit naudotu...as bent jau nenoreciau kad butu buves jau panaudotas. kad ir pati nedaug naudojau, bet vistiek gumos naudojasi, keiciasi spalvos..cia aisku mano asmenine nuomone, bet tikrai dziaugiuos kad nenusipirkau is anksto... aisku kaina skiriasi trigubai..bet vistiek smile.gif p.s. tikrai nesu nieko pries naudotus daiktus-sildytuva pati pirkau naudota...jis juk neturi jokio kontakto tiesiai su kunu ar mazyliu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2008 03 24, 22:20)
pritariu nuomonei, kad pientraukio s anksto pirkti nereikia.
jus galit ji issirinkti ir parodyt vyrui, jei prireiks - nuvaziuos ir nupirks... juk ne karo metas  ax.gif
na, nebent radot naudota uz priimtina kaina ir tikrai zinot kad prireiks (pvz. pirmaji vaikeli maitinot nusitraukus piena arba turejote daug pieno, kad nusitraukti reikedavo)  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as nusipirkau pientrauki dar budama nescia.o bereikalo.suplojau apie 30 svaru sterlingu,o pieno pas mane ir nebuvo.....teko si nuostabuji pirkini atiduoti nesciai draugei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre 22: 26 kovo 2008 - 23:42
QUOTE(viduciux @ 2008 03 26, 22:36)
pientrauki gavau nuo uosvio dovanu dar nestueb budama, tai vienas is geresniu dalyku pirmomis savaitemis po gimdymo  ax.gif

tavo uosvis tikras dzentelmenas. Ne deimantai, o pientraukiai geriausi moters draugai.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.9 @ 2008 03 27, 03:56)
tavo uosvis tikras dzentelmenas. Ne deimantai, o pientraukiai geriausi moters draugai.

lotuliukas.gif matai,nevisi greiciausiai isgali dovanoti deimantus smile.gif
Atsakyti
as nusipirkau tik tuomet, kai reikejo dvi paras del geltos kaitint savo pienuka ir pakaitom duot su misinuku. su rankom nusitraukt neisejo verysad.gif bet ir tai pirkau deveta, nes nemaciau reikalo leist tokia kruva pinigu vien del keliu kartu. aisku, nieko nesakau, yra kudikiu, kurie neima mamos kruties, tuomet mamai nieko kito nebelieka, kaip tik nusitraukinet unsure.gif
Atsakyti
manau is anksto tikrai neverta jo pirkti, matysit nuo situacijos ar jo reik, as taip pat buvau uzsidegus pirkti, nes atrode kad pienuko yra, o kazkaip nenokejo traukti pradzioj maziukas, tai galvojau nusitrauksiu ir is buteliuko duosiu, taigi kelis kart nusitraukiau rankom, bet to pienuko nedaug buvo, ir neuztekdavo mano maziukui, o galiausiai tas pienukas visai dingo, dabar kelis lasiukus dar ispaudziu, bet pamaitint vaikuciui negana, ...
taigi gerai kad as to pientraukio ir nepirkau
Atsakyti
man neprireike jokio pientraukio,iki metuka maitinau ir apsejau benusitraukinejimo
Atsakyti
aš pientraukį tai iš anksto nusipirkau, nes su pirmu vaikeliu turėjau labai daug problemų dėl maitinimo, tai pientraukis man labai padėjo
Atsakyti
as irgi isanksto nupirkau,oi kaip padejo
Atsakyti