Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(IwonaBogd @ 2008 03 03, 16:30)
Tikrai nereikia is anksto pirkt. As pirkau, kai jau reikejo. Taigi ne deficitas. Tureja Avent Isis.  thumbup.gif pientraukis.

kiek kainavo blush2.gif
o jei naudoji aventis pientrauki tai ir buteliukai tada turi buti aventis ar ne blush2.gif
Atsakyti
As taip pat nesuprantu tu mamu korios specialiai taip daro,nes tai tikrai yra sunku,patikekit supratu,nes pati vargau,labiausiai sunku budavo nakti kada reikedavo leliu ir pamaitinti ir pampersa pakeisti ir dar piena nusitraukti doh.gif ,taip pareidavo saldziausio miegelio valandos verysad.gif
Atsakyti
gavau pientraukį dovanų iš ligoninės.... panaudojau tik žymiai vėliau smile.gif))
Atsakyti
as pientrauki buvau is anksto nusipirkus ir man praverte nes prireike jau ligonineje naudojau AVENT firmos man jis buvo thumbup.gif
Papildyta:
[quote=padima,2008 03 03, 16:46]
kiek kainavo blush2.gif
o jei naudoji aventis pientrauki tai ir buteliukai tada turi buti aventis ar ne blush2.gif
[/quote
kainuoja apie 150lt taip buteliukai irgi avent su pientraukiu naudojami smile.gif
Atsakyti
TIkrai nereikia pirkti pientraukio is anksto.
Be to, tyrimais irodyta, kad naudojant pientrauki, mazeja pieno. Nes jis pilnai neistraukia pieno, kiek vaikas.
Taigi, jei nusiteike zindyti pacios, tikrai uzteks, kad leliukas istrauks, o istrauks jis tiek, kiek reikes.
Geriau nusipirkit supama kede zindymui, bus dziaugsmo abiem: ir mamai, ir vaikuciui mirksiukas.gif
Atsakyti
nereikia pirkti is anksto,man nebuvo jokiu problemu,pienelio gaminasi tiek kiek reikia,jei prireiks visada spesi nusipirkti
Atsakyti
pritariu, kad iš anksto nereikia pirkt, o jei prireiks, bet kokioj vaistinėj ar PC jį rasit. ir patariu iš savo patirties--PIRKIT TIK AVENT firmos, nes kiti , tai žmonių kankinimo įrankiai doh.gif doh.gif doh.gif ir kokybė prasta ir veikia š..... na aš čia apie mechaninius, ne elektrinius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jungle: 11 kovo 2008 - 23:26
zinoma nusitraukinejant ir pats kankiniesi ir pieno mazeja, tad geriau zinoma zindyti, bet kaip tik pradzioje (pirmas dvi savaites), kol ten viskas susireguliuoja to pieno gamyboje, pientraukis man laaabai praverte. tiesa, poto liko po stalu dulketi. ax.gif
Atsakyti
tada kai pajauti poreiki... juk apziureti, pasidometi jais galima anksciau, o atsiradus poreikiui gali ir kas nors is artimuju nuvaziuoti nupirkti, as turejau visa Avento rinkini (buteliukai, soskes, sterilizatorius, pientraukis, sepetelis ir pan.), bet man jo ir taip neprireike
Atsakyti
MB pientraukį man nupirko, kai tik atsirado pienas.

negalėjo vyras žiūrėti į mano gūzuotą nuo išpampusių pieno liaukų krūtinę ir girdėti aimanas, kad "skauda labai labai".
bet jau kitą dieną pasidarė kiek lengviau, dar kitą buvo beveik pakenčiama, o vėliau viskas susitvarkė savaime.

pientraukis kol kas taip ir liko nepanaudotas, kuo aš asmeniškai labai džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Na o as vis tik pirksiuos ji is anksto.tiksliau sakant man ji zadejo nupirkt.Kadangi pati iskart i parduotuve nubegt negalesiu (na, cia jei staigiai man jo prireiks), jokiu giminaiciu salia ner.Taip kad viskuom stengiuos pasirupint is anksto.Nepanaudosiu tai nepanaudosiu.nesiruosiu pirkt pacio brangiausio... ax.gif
Atsakyti
pritariu nuomonei, kad pientraukio s anksto pirkti nereikia.
jus galit ji issirinkti ir parodyt vyrui, jei prireiks - nuvaziuos ir nupirks... juk ne karo metas ax.gif
na, nebent radot naudota uz priimtina kaina ir tikrai zinot kad prireiks (pvz. pirmaji vaikeli maitinot nusitraukus piena arba turejote daug pieno, kad nusitraukti reikedavo) mirksiukas.gif
Atsakyti