Man sia vasara dvejos vestuves buvo.mano vyro sesers ir musu paciu.Pagalvojau,ad pientraukis butu visai neblogai.visgi truputi pabaliavot norejau
nusipirkau vokiskos firmos NUK. Ir gal tik 2 kartus pasinaudojau.O pienuko mazius taip ir neisgere,nes visiskai nepripazino buteliuko.
Prieš gimdymą pirkt tikrai neverta. Po gimdymo matysi kiek turi pienelio, ar leliukas gerai jį ištraukia. Nes būna, kad pienelio yra, o mažas žmogeliukas nemoka/nenori/tingi valgyti ir nieko kito nelieka, kaip maitinti iš buteliuko.
Aš pirkau po gimdymo, naudotą, ir tik dėl to, kad pienelio buvo per daug, mažoji net valgyt normaliai negalėdavo - springdavo o rankomis nemoku nusitraukti Nutraukdavau truputį, o tada duodavau mažiukei. Taip pat naudojau, kai reikėjo į vakarėlį išeit, pritraukiau buteliuką ir palikau be baimės, kad mažoji peralks manęs laukdama
Turiu Avent Isis.
Aš pirkau po gimdymo, naudotą, ir tik dėl to, kad pienelio buvo per daug, mažoji net valgyt normaliai negalėdavo - springdavo o rankomis nemoku nusitraukti Nutraukdavau truputį, o tada duodavau mažiukei. Taip pat naudojau, kai reikėjo į vakarėlį išeit, pritraukiau buteliuką ir palikau be baimės, kad mažoji peralks manęs laukdama
Turiu Avent Isis.
as pirkau kai jau menesi laiko ismaitinau
man prireike ta pacia diena gryzusn is ligonines, nes jau skaudejo labai nuo pertekliaus bet dabar jau nebereikia nebent noriu kur isdumt pasilakstyt, tai palieku atsargu ir ramu
tiesa turiu pusiau automatini avent firmos
tiesa turiu pusiau automatini avent firmos
As pientrauki nusipirkau praejus po gimdymo 1 men. Tada isitikinau, kad pienuko turiu pakankamai ir reikejo maziuka palikti keliom val.(ejau i vyresnelio koncerta ) Deja, sunelis nepripazino buteliuko Daugiausia pientrauki naudojau nuo 6 men., nes savo pienuku gardinau kosias. Man tai buvo labai reikalingas daiktas
Man tai kokius 2 mėnesius nepamainomas dalykas buvo, nes pieno daug, mažė suvalgo nedaug, o krūtinę taip veržia...Bet paskui perskaičiau vieną straipsniuką, kad kuo dažniau maitini - tuo daugiau pieno. Tai aš susimąsčiau, kad ir su pientraukiu tas pats - kuo dažniau nusitraukinėsi, tuo daugiau pieno bus. Na tai pradėjau jo nebenaudoti. Po kokios savaitės viskas susireguliavo - pienuko pasigamindavo tiek, kiek vaikučiui reikia. Taip kad net nežinau ką patart būsimoms mamytėms
man jis nereikalingas. Vaikas suvalgo tiek, kiek jam reikia. be to gimdymo namuose man aiskino, kad pientraukis gadina krutu laukeli
Pas mane istorija su pientraukiu tokia: visa laika maniau,kad man tikrai jo neprireiks,bet juo teko naudotis istisa para iki 7 men,kadangi pas mane sunkiai tekejo pienas ir mazylis spjaudavo kruti,kol buvau ligoninej nesupratau,kad vaikeli laikom pusbaciu ir nesupratom ko jis verkia,bet kaip grizus is ligonines sekancia diena nebegalejau prisiliest prie krutines del pertekliaus supratu kame reikalas.Tada anksti ryte issiunciau vyra nupirkti pientraukio,vargau visa diena kol pavyko susitvarkyt krutine,taip ir teko kankintis ir visa laiko nusitraukineti pienuka.Norejau maitinti savo pienuku,o kadangi iseites kitos nebuvo,kadangi kiekvienas meginimas duoti kruti baigdavosi vaikelio verksmu taip ir nusitraukinejau
QUOTE(juraciu.ke @ 2008 02 28, 18:08)
Pas mane istorija su pientraukiu tokia: visa laika maniau,kad man tikrai jo neprireiks,bet juo teko naudotis istisa para iki 7 men,kadangi pas mane sunkiai tekejo pienas ir mazylis spjaudavo kruti,kol buvau ligoninej nesupratau,kad vaikeli laikom pusbaciu ir nesupratom ko jis verkia,bet kaip grizus is ligonines sekancia diena nebegalejau prisiliest prie krutines del pertekliaus supratu kame reikalas.Tada anksti ryte issiunciau vyra nupirkti pientraukio,vargau visa diena kol pavyko susitvarkyt krutine,taip ir teko kankintis ir visa laiko nusitraukineti pienuka.Norejau maitinti savo pienuku,o kadangi iseites kitos nebuvo,kadangi kiekvienas meginimas duoti kruti baigdavosi vaikelio verksmu taip ir nusitraukinejau
cia jau kitas atvejis, vaikelis neima kruties,tada jau nieko nepadarysi, bet nesuprantu tu mamu, kurios siaip piena nutraukineja ir maitina is buteliuko . man tai butu dvigubas darbas. o dabar paprasta:paemei vaika, pamaitinai ir viskas, "net indu plaut nereikia"
Tikrai nereikia is anksto pirkt. As pirkau, kai jau reikejo. Taigi ne deficitas. Tureja Avent Isis. pientraukis.