Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(aaistee @ 2008 01 14, 20:07)
Sveikos mamytes noreciau paklausti ar visom pientraukis reikalingas? Man gimdyti kita savaite, bet as jo dar nepirkau, nes nezinau ar jis visom reikalingas. O jeigu pieno neturesiu arba labai nedaug turesiu nezinau ka daryti ar eiti man ji ir nusipirkti rami galva bus  g.gif

pientrauki nusipirkau pries gimdima ir nesigailiu. reikejo gal kokius 3-4 kartus per pirma men, kai prisipildydavo krutis iki kietumo, ir tempa kilo ir galvos skausmas prie krutu neprisiliest. piena nutraukdavau ir thumbup.gif o veliau susireguliavo ir pasigamina tiek kiek sunus suvalgo. tad mano nuomone geriau turet nakti nebegsi pirkt o man ir nakti karta bloga buvo net vyras vaikui pampersa keite bijojau numest taip silpna del krutu pasidare
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2008 01 14, 21:07)
Sveikos mamytes noreciau paklausti ar visom pientraukis reikalingas? Man gimdyti kita savaite, bet as jo dar nepirkau, nes nezinau ar jis visom reikalingas. O jeigu pieno neturesiu arba labai nedaug turesiu nezinau ka daryti ar eiti man ji ir nusipirkti rami galva bus  g.gif

nepirk. jo praktiskai nereikia. 3 vaikus maitinau, ne karto pientraukio neprisireike. jei baisiai prireiks - pasiusi vyra i vaistine ir nupirks.
o pieno turesi, jei vaika zindysi. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2008 01 14, 21:07)

Tikrai nepirk iš anksto mirksiukas.gif , o gal tau jo visai neprireiks, o jei pirkti gerą vis dėl to pinigų suma, o tuo labiau dabar " ne karo metai" bet kada prireikus bus galima nusipirkti. Aš neturėjau, kai antrą savitę prasidėjo krūtų skausmai, temperatūra ir t.t. , tada pasiunčiau vyrą ,kad nupirktų ir ką panaudojau irgi tik pora dienelių, aišku jis labai gerai traukė, bet galėjau ir be jo apsieiti mirksiukas.gif
Atsakyti
manau nereikia jo tikrai 4u.gif
Atsakyti
manau nereikia taip skubeti su tuo pientraukiu,kol dar nzn ar turesi normaliai pienelio.pas mane is pradziu atrode lb daug jo buvo,kai susikaupdavo pieno lb skaudejo,tai vyras nuvaziavo i parduotuve ir nupirko.kai nusitraukdavau budavo lengviau gyventi,bet kad trumpai naudojau,nes praejus po gimdymo beveik 2 sav mire mociute mano,sustresavau ir viskas,pienelio nerasta sad.gif pientraukis laukia pagausejimo is mano brolio:)
Atsakyti
Aciu uz nuomones as irgi galvoju, kad neskubesiu, o jei prireiks tai greit nusiusiu vyra i vaistine
Atsakyti
QUOTE(aaistee @ 2008 01 15, 21:43)
Aciu uz nuomones as irgi galvoju, kad neskubesiu, o jei prireiks tai greit nusiusiu vyra i vaistine

as taip ir dariau biggrin.gif antra diena po gimdymo vyras ieskojo pientraukio. Naudoju iki siol, nes vaikas neisgeria tiek pieno, kiek gaminasi, tad nusitraukiu ir saldau, paskui su juo kosytes verdu.
Atsakyti
pientraukis gerai thumbup.gif . kai tik grizau is ligonines taip sukietejo krutis, kad net vaikas nebeistrauke pieno,jei nebuciau jo turejus butu tikrai blogai pasibaige... tanakti tik pieno nutraukimas ir kompresai mane isgelbejo ir dabar suneliui 7men. o jis mielai patraukia pienuko. pientraukis reikalingas. ir i paskaitas ramei iseidavau. vyrui nutraukto pieno buteliuka palikdavau, o pradzioj jei pieno perdaug nutraukus galima uzsisaldyti. poto koselem labai gerai paskaninti. ir vaikui sveika. 4u.gif
Atsakyti
Manau pientraukis reikalingas tik tada jei prasideda problemos su krutine. Man ju buvo iki kaklo net del to i VGN teko grysti ir paguleti nes buvo didele temperatura viena krutis raudona. pieno gaminosi daug. Turejeu as nusipirkus pientrauki, bet kazkoki prasta tai pirkit tik AVENTo pats geriausias tik jis mane ir isgelbejo nuo mastito. thumbup.gif
Gaminosi labai daug pieno vaikas is pradziu ne viska istraukdavo todel ir krutis skaudejo kad net prisiliest negalima buvo tai su pientraukiu nusitraukinedavau bet reikia nedaugiau kaip 10 min. nusitraukinet kas karta nes gaminsis daugiau nei reikia. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2008 01 09, 20:31)
Mano avent isis nieko netraukia  doh.gif  Nesuprantu ką darau ne taip, gal sudedu neteisingai mastau.gif

ir man buvo ta pati istorija kai paemiau pirma karta. patikrinus pastebejau kad guma kuri kontaktoja su krutim buvo blogai uzdeta ir dabar viskas thumbup.gif tad tiesiog gerai pertikrink ar viskas gerai sudeta. sekmes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2008 01 09, 22:31)
Mano avent isis nieko netraukia  doh.gif  Nesuprantu ką darau ne taip, gal sudedu neteisingai mastau.gif

man irgi nieko AVENT ISIS netraukia, nesuprantu verysad.gif su ranka nutraukiu pieneli per 15-20 min (apie 100-140 ml) blush2.gif o su pientraukiu galiu vargti valanda ir nieko (na gal koki 40 ml) pritraukiu doh.gif mamytes gal yra koks spenelio istatymo metodas i pientrauki ar kazkas tokio kad geriau trauktusi pienelis? unsure.gif pientrauki tikrai gerai surenku ax.gif
Atsakyti
Pientrauki pirkau po gimdymo, tiksliau, vyra nusiunciau, kad nupirktu. Rinkausi Avent firmos, paprastas ir patikimas, lengva naudotis. Be jo nebuciau issivertusi, nes pradzioje pieno gaminosi daugiau, nei suvalgydavo mazasis, krutine buvo sunki ir skausminga. Ir dabar, kai noriu kur isbegti, pritraukiu pieno i buteliuka ir palieku vyrui, kad pamaitintu sunu ir jie puikiausiai susitvarko dviese smile.gif
Atsakyti