Mamytes, kaip sterilizuojate pientraukius? Ar butina kiekviena karta juos virinti, ar uztenka praplauti?
As turiu ir Avento rankini ir Medelos elektrini. Tai palyginimui galiu pasakyt, kad rankiniu nutraukiu tikrai daugiau ir uztrunku maziau laiko.
Del virinimo: virinu karta per savaite, o po kiekvieno naudojimo plaunu siltu muiluotu vandeniu
Del virinimo: virinu karta per savaite, o po kiekvieno naudojimo plaunu siltu muiluotu vandeniu
as kartais praplaunu, kartais pavirinu
gal pirmiausia pabandyk nuspausti rankenele ir tada deti prie kruties, bus didesnis vakumas. o man irgi apie keleta minuciu nebega, kol spaudau, o paskui jau atsipalaiduja. taciau man per viena karta nusitraukia nelabai daug apie 30ml, tad vieno karto doze surenku, tik per visa diena
turiu AVENT pientrauki. superinis ziauriai padejo man kai papai kaip arbuzai buvo, del ju ir namo neisleido, dar vos ne 3 dienas laike mane ir melze rankom, ant sienu lipau, kol vyras nenupirko AVENT. kaip sunku ismelzt pirma lasa is kietu papu vyras masazavo as pumpavau, reikejo tik kantrybes, pries tai per puse dienos 30ml galejau isspaust, su AVENT 120 ml pritraukem.daktare siule elektrini, bet pati pamate, jog ju elektr nieko netrauke
AVENT naudojau mazai, kol speneliai neuzgije buvo, poto maziukui daviau jo darba atlikinet
AVENT naudojau mazai, kol speneliai neuzgije buvo, poto maziukui daviau jo darba atlikinet
o gal kuriai reiketu elektrinio pientraukio? Visiskai nenaudotas, nes gavau dovanu, o man jo visai nereikia.. Radau toki internete
http://www.karolis.l...&p=productsMore
Uz koki 90 Lt parduociau..
http://www.karolis.l...&p=productsMore
Uz koki 90 Lt parduociau..
Turėjau su dukra Nuko, o dabar Avent. Nenaudojau nei vieno. Ir nemokėjau, ir kažkaip vaikiai ištraukdavo viską.
Sveikos mamytes noreciau paklausti ar visom pientraukis reikalingas? Man gimdyti kita savaite, bet as jo dar nepirkau, nes nezinau ar jis visom reikalingas. O jeigu pieno neturesiu arba labai nedaug turesiu nezinau ka daryti ar eiti man ji ir nusipirkti rami galva bus
QUOTE(aaistee @ 2008 01 14, 21:07)
Sveikos mamytes noreciau paklausti ar visom pientraukis reikalingas? Man gimdyti kita savaite, bet as jo dar nepirkau, nes nezinau ar jis visom reikalingas. O jeigu pieno neturesiu arba labai nedaug turesiu nezinau ka daryti ar eiti man ji ir nusipirkti rami galva bus
Sveika, na tikrai nemanau, kad verta pirkti anksčiau Kai pradės gaminti pienukas, matysi ar jo pakanka, gal nebus ką traukti... Mano dukrytė paprasčiausiai nevalgė iš buteliuko, tai vėlgi negalėjau nusitraukti pienuką ir jos kam palikti. Vis tik pientraukį aš turėjau, nes pieno buvo per daug ir jį nusitraukinėjau ir šaldydavau, vėliau virdavau su juo košytes. Dar pakentėkit su pientraukiu. Blogiausiu atveju nesunku nulėkti iki vaistinės ir nusipirkti, arba per kelias dienas atsisiųsti iš SM mamyčių dėvėtą.
QUOTE(Abo @ 2008 01 09, 21:31)
Mano avent isis nieko netraukia Nesuprantu ką darau ne taip, gal sudedu neteisingai
man ispradziu irgi ta pati istorija buvo, bet veliau supratau, kad pacia smulkiausia gumine detale ne is tuo galo idedu reikia is apacios
Sekmingo naudojimo
galiu patarti,kad nieko geriau nepirkti pries gimdyma,as labai daug ko prisipirkau ir velui.