Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Susirask firmos Limedika (Kaune) numeri. Jie yra Avent atstovai. Pasakai savo problema ir savaites begyje tau nemokamai pristatys i ta vaistine kaip susitarsit. Membranos silpnoji Avento vieta ir jie tai zino. Sekmes.
Atsakyti
sveikos
norejau paklaust kai jus nutraukinedavot piena, ar paskui vaika is buteliuko maitindavot, tad tokiu atveju ar jis paskui ims kruti. as bandziau su sauksteliu maitint tai viskas per sona bega.
ir dar klausimelis. ar galima tos pacios dienos piena supilt i ta pacia tara? na pvz po maitinimu kiek lieka nutraukt i ta pati inda, jeigu nori kur iseit?
Atsakyti
QUOTE(jolitagedz @ 2007 11 21, 11:33)
Susirask firmos Limedika  (Kaune) numeri. Jie yra Avent atstovai. Pasakai savo problema ir savaites begyje tau nemokamai pristatys i ta vaistine kaip susitarsit. Membranos silpnoji Avento vieta ir jie tai zino. Sekmes.

Jeigu baigėsi garantija (1 metai), tai nepristato schmoll.gif : Matyt taip skatina prekybą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2007 11 29, 09:27)
sveikos
norejau paklaust kai jus nutraukinedavot piena, ar paskui vaika is buteliuko maitindavot, tad tokiu atveju ar jis paskui ims kruti. as bandziau su sauksteliu maitint tai viskas per sona bega.
ir dar klausimelis. ar galima tos pacios dienos piena supilt i ta pacia tara? na pvz po maitinimu kiek lieka nutraukt i ta pati inda, jeigu nori kur iseit?

Turetu imti kruti. Man atrodo cia yra mitas, kad vos paragaves pieno is buteliuko, kudikis istvirks ir nustos zisti. Mano mergyte keturis kartus per diena kol as darbe gauna buteliuka su MP ir taip jau keturi menesiai is eiles. Bet kruties neatsisako, pienelis gaminasi.
I ta pacia tara nutraukto pieno as nepilu. Bet siaip tai galima ta daryti. Rekomenduoja atsaldyti nutraukta pienuka ir tik tada maisyti su ankstesniu. Ir sumaisyto pieno galiojimo laikas skaiciuojamas nuo anksciausiai ipilto pienelio. Pavyzdziui, jeigu ipylei pienuko ryte o paskui vakare, tai skaiciuok viso buteliuko galiojimo laika nuo ryto. Pvz mano pienas isstovi saldytuve nesugizes apie 24 val, kitu moteru gali buti daugiau ar maziau.
Sekmes
Atsakyti
labai aciu nerimute uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2007 11 29, 17:27)
sveikos

Sveika mamyte, as turejau problemu su krutimis, tai nusitraukinejau su pientraukiu, po savaites mazyle kruties atsisake, todel iki dabar nusitraukineti tenka, bet jei tu tik kartais nusitrauki manau tavo vaikutis neatsisakys kruties.
Pienuka jei kur reikia iseiti vezuosi saltkrepsyje ir viskas buna gerai. Sekmes
Atsakyti
Sveikos mamytes,
turiu toki gal ir kvailoka klausimeli ir gal ne visai i tema, bet gal paaiskinsit man kada nusitraukti pieneli?
ituacija tokia: maziuka maitinu is kruties ir siaip pieno nenusitraukineju ir niekaip kitaip nekaupiu, bet va atsirado reikalas isbegt is namu kokiom 2-3 valandoms, taigi reikia nusitraukt man pienuko, kad mociute galetu pamaitinti kol manes nebus.Pieno pas mane yra tiek kiek reikia(ta prasme nei per daug nei per mazai), o vaikinas valgo kas valanda, tai po maitinimo nebus ten ka traukti, o jei nutrauksiu pries, tai nebus kuom maitinti.. g.gif .Kadangi vienu kartu maitinu is vienos kruties, tai gal tada nutraukt is kitos, bet ar neprisigamins tada per daug pienelio, juk po to mazius ir vel tik viena kruti istustins...
Atsakyti
Pabandyk kaip as dariau - prie vienos kruties kudikis, prie kitos pientraukis. Man atrodo, geriau per daug pieno, negu per mazai.
Atsakyti
QUOTE(maman8 @ 2007 11 29, 18:27)
sveikos

As naudoju AVENT buteliukus.Maniskis valgo ir is kruties ir is buteliuko nuo gimimo,jokiu problemu neturiu.Taip pat naudoju mechanini AVENT ISIS pientrauki beveik kasdien,man jis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimute @ 2007 12 08, 04:46)
Pabandyk kaip as dariau - prie vienos kruties kudikis, prie kitos pientraukis. Man atrodo, geriau per daug pieno, negu per mazai.

aciu uz patarima 4u.gif .Sutinku su tavim, kad geriau per daug nei per mazai, bet maniskiui tikrai pakanka, priaugam po kila, po pusantro per menesi, tiesiog norejau pasakyti, kad pieno gamyba pas mane lb graziai susitvarkiusi ir krutys nebuna skausmingos ir sukietejusios del pieno pertekliaus, o butent to as ir nenoriu...
Atsakyti
As naudojuosi MEDELA elektriniu pientraukiu- man jis labai geras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aisku, neduok Dieve tu guziuku ir sukietejimu... Kalbu tik is savo patirties - man visi tie skausmeliai, dilgciojimai ir krutu padidejimai baigesi per pirma menesi. O paskui pienas gaminosi pagal pasiulos-paklausos principa. Kadangi as esu dirbanti mamyte, darbo metu galiu tik tris kartus nusitraukti piena (is tiesu tai tik du, apie trecia mano virsininkas nezino ax.gif ), o savaitgaliais maitinu savo mazaja neskaiciuodama kiek kartu. Krutys pirmadieniais tikrai nebuna labiau pritvinkusios del dazno maitinimo savaitgali.
Atsakyti