Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 09 12, 16:41)
Mamytės, gal kas turite kokį pientraukį - ar parduoti ar padovanoti. Taip pat reikia kokio gorseto pilvui - gal kas irgi gali ar parduoti ar padovanoti. Čia būtų mūsų klaipėdiečių prižiūrimai jaunai porelei iš vaikų namų, kurie jau turi savaitėlės kudikėlį.

turiu beveik nauja, ir pirkau nauja, bet pati panaudojau tik 1 savaite, CHICCO pientraukis, inete gali pasiziureti apie ji, parduosiu uz 60 Lt, gal ir dar uz mazesne kaina 4u.gif
http://www.chicco.co...mp;idSezione=37
Atsakyti
Neseniai nusipirkai pientrauki Aventis firmos. BEt panaudojusi kelis kartus, nusprendziau nebenaudoti.Drauges pataria duoti vaikui zisti kruti, o ne nusitraukineti.Istikruju nusitraukinejimas uzima daug laiko.
BEt negaliu sakyti, jis man labai padejo, kai krutys dege ir buvo labai kietos, tai nusitraukus sumazedavo tas karstis.
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 09 22, 08:51)
Neseniai nusipirkai pientrauki Aventis firmos. BEt panaudojusi kelis kartus, nusprendziau nebenaudoti.Drauges pataria duoti vaikui zisti kruti, o ne nusitraukineti.Istikruju nusitraukinejimas uzima daug laiko.
BEt negaliu sakyti, jis man labai padejo, kai krutys dege ir buvo labai kietos, tai nusitraukus sumazedavo tas karstis.

Patarimas, ant krutines pridek kopusto lapa su medum, labai pades. As taip dariau tikrai padejo, ir laikyk kiek gali ilgiau nors 30min. Istrauks karsti ir toliau po truputi galesi matint mirksiukas.gif Kartok taip kelis kartus per diena, savaite laiko, gali ir ilgaiu nepakenks thumbup.gif
Atsakyti
GAL KAS NORS NAUDOJOT ELEKTRINĮ PIENTRAUKĮ BabyOn?KOKIE ATSILIEPIMAI APIE JĮ? nestuke.gif g.gif
Atsakyti
as dar GN pirmomis dienomis pradejau nusitraukinet, nes krutys sukietejo, pradejo atsirast guzai ir pakilo temperatura. kadangi buvau po cezario del temperaturos neisleido namo, ir kad irodyt jog cia temperatura del karstos krutines, o kudikelis neistraukdavo, teko nusitraukinet ir supylus i buteliuka maitint.
nusitraukinejau su elektriniu ligonines pientraukiu (toks didelis gargaras, net baisu prisiminus), neatsimenu pavadinimo, tik 'matau'vis dar ta uzrasa 'made in sweeden' (turbut su labdara gautas).
isejus is ligoines nusipirkau avent pientrauki - iskart palengvejo, daug lengviau ir paprasciau negu su tuo ligonines, tik veliau pradejo viena detale betraukiant vis issokti is vietos (gerai kad buvo atsargine). o dar po savaites susireguliavo pienas ir dabar ji naudoju tik ektriniems atvejams.
Atsakyti
super buvo MEDELA pintraukis, naudojau kai reikdavo kur islekti thumbup.gif
Atsakyti
As turiu pientrauki Avent. Dukryte iskart nesuvalgydavo visko tai krutis isbrinko, skaudejo ir temperatura pakilo iki 39.5. Kai iskvieciau greitaja, pasake nutraukineti. Tai ir isisgijom... o taip mazoji nei buteliuko nei zinduko neima. Nuo 6 menesio pradesim ragauti kosites, tai gal su laiku ir buteliuka paims atsigerti?... Gere is buteliuko tik karsciausiomis vasaros dienomis, o taip niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Aš naudojau pientraukį tuomet kai dukrytė buvo su močiutėm, o man jau pienuko prisikaupdavo. Turiu Avent - man jis labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
As ir turiu Avent mechanini pientrauki- bet niekaip nepavyksta man istraukti pieno g.gif Bega tik po viena du lasiukus- tai cia reiketu puse dienos minkyti kad kazkiek nusitraukti. Rankomis daug greiciau pavyksta. Gal ka blogai darau? g.gif
Ir dar klausimas - kaip sterilizuojant ji? Ar galima pavirinti vandenyje?
Atsakyti
Kuo daugiau pienelio suvalgo vaikiukas, tuo daugiau jo gaminasi. Kuo didesnė paklausa, tuo didesnė pasiūla thumbup.gif . Aš nutraukinėjau(kol buvo ką), po maitinimo likutį nutraukdavau. Nors dabar aiškina kitaip, kad negalima. Reikia daryti taip, kaip reikia g.gif o kaip reikia?????
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 11 09, 14:10)
As ir turiu Avent mechanini pientrauki- bet niekaip nepavyksta man istraukti pieno g.gif Bega tik po viena du lasiukus- tai cia reiketu puse dienos minkyti kad kazkiek nusitraukti. Rankomis daug greiciau pavyksta. Gal ka blogai darau? g.gif
Ir dar klausimas - kaip sterilizuojant ji? Ar galima pavirinti vandenyje?

šiaip reik jį spaudyti kūdikio žindimo ritmu: 2 kartus spusteli, kelias sekundes atleidi, vėl 2 kart spusteli ir t.t.
Atsakyti
GEEELBEKITT!!!

Skubiai reikia pientraukio AVENT ISIS atsarginiu daliu!!! Mane tuoj pribaigs tos dalys! ta maziausioji balta detalyte apvalaina pastoviai islekineja! jau visas atsargines sunaudojau....

JEI KAS TURI ATIDUOTI AR PARDUOTI SIULYKIT!!!! Imsiu nenaudotas, supakuotas!

Vilnius

greiciau, greiciau! melztis, melztis! rasykit i AZ! rasykit i AZ! lotuliukas.gif
4u.gif
Atsakyti