As turiu medelos mini elektrini pientrauki. Pirkau 2 ar 3 diena po gimdymo. Viena krutis po nakties buvo ziauriai kieta ir l. skaudejo. Banddziau ir kopustus deti, ir po dusu siltu, ir vyras bande nutraukti rankomis bet niekas nepadejo. Todel nusprendziau isigyti pientrauki Na, bet dziaugiuosi, kad turiu. Piena nusitraukineju tik tada kai tikrai jo l. daug po nakties arba reikia kur islekt. Kadangi turiu l. maza saldikli, tai negaliu atsargu kaupti o gaila...
QUOTE(Ambrozija @ 2004 05 21, 11:39)
Jus man "zaliai" paaiskinkit (kas zino!), ar tikrai jau su juo taip lengvai ir be skausmo nusitraukiamas pienukas? Ar cia tik reklama ?Apie Avent isis
Kadangi pienas taip blogai bėgo, kad turėdavau apie valandą ar daugiau nutraukinėti, tai man pientraukis nutrindavo spenelius... Vargau su pienu juodai... Bet AVENT vistiek pagelbėjo, negaliu nieko blogo sakyti. Pamainomis rankomis ir pientraukiu šiaip taip ištraukiau keturis mėnesiu, kol sukietėjimai iš savaitinių perėjo į kasdieninius. O pieno tekėjimas ir gamyba, manau, daugeliu atveju priklauso nuo įtampos nebuvimo ir poilsio... Svarbu nesinervint... (Lengva pasakyti...)
QUOTE(burrbuliukas @ 2007 08 17, 16:40)
As turiu medelos mini elektrini pientrauki. Pirkau 2 ar 3 diena po gimdymo. Viena krutis po nakties buvo ziauriai kieta ir l. skaudejo. Banddziau ir kopustus deti, ir po dusu siltu, ir vyras bande nutraukti rankomis bet niekas nepadejo. Todel nusprendziau isigyti pientrauki Na, bet dziaugiuosi, kad turiu. Piena nusitraukineju tik tada kai tikrai jo l. daug po nakties arba reikia kur islekt. Kadangi turiu l. maza saldikli, tai negaliu atsargu kaupti o gaila...
pas mane irgi toks pat pientraukis. labai juo džiaugiuosi pirkau dar prieš gimdymą, nes, sprendžiant pagal mamą, pieno bus daug.. ir ką - kelionėse daiktas nepamainomas, ypač kai mažiukė miegą naktį, o papuliai vos ne sprogsta.. per 4 mėn nemažai ir pienelio prisišaldžiau..
QUOTE(KYM @ 2007 08 24, 11:06)
pas mane irgi toks pat pientraukis. labai juo džiaugiuosi pirkau dar prieš gimdymą, nes, sprendžiant pagal mamą, pieno bus daug.. ir ką - kelionėse daiktas nepamainomas, ypač kai mažiukė miegą naktį, o papuliai vos ne sprogsta.. per 4 mėn nemažai ir pienelio prisišaldžiau..
Gal galit pasakyti, kur tokį nusipirkti?? Ačiū!
As turiu Avent rankini pientrauki, ir esu labai patenkinta. Neisivaizduoju kaip be jo buciau issivertusi - pieno turejau ryskiai per daug, mazyle neisvalgydavo, tai nusitraukinejau ir pyliau lauk pienuka po kelis kartus per diena. Daug kas gazdino kad nusitraukinejant greiciau dings pienas, bet mazylei netrukus 6 men, o pienuko dar turiu uztektinai
QUOTE(aistushka @ 2007 08 25, 09:18)
Gal galit pasakyti, kur tokį nusipirkti?? Ačiū!
Pabandyk čia pažiūrėti medela
QUOTE(NERINGUKAS @ 2007 08 26, 11:09)
As elektrini medelos medelos pientrauki butent Meditoje ir pirkau, naujas jis kainuoja 165 Lt., man jis labai padejo, tik gaila, mano maziukui dar ne pilni trys mesesiai, o valgom jau misinukus, mat pieno nebeturime, taigi pientraukio mus jau nereikia, galeciau ji parduoti uz 100 Lt, naudojau ji vos pora menesiu ir tai ne kas kart, dar yra 3 menesiu garantinis.
Sveikos mamytes
As naudojau Ameda Lactaline personal elektrini (galima ir baterijas deti) pientrauki. Super daiktas. Labai gerai istraukdavo, neturejau problemu nei del sukietejimu nei kt. Is karto nusitraukdavau is abieju krutu. Pirkau Vokietijoje ir mokejau 129 eurus. Ten moterys siek tiek labiau pazengusios "pienuko gamybos" srityje ir naudoja kokybiskesne produkcija nei cia Lietuvoje.
http://www.dicker-ba...en.de/specials/
Planuoju parduoti, nes man daugiau nebeprireiks. Noreciau gauti nors 200 lt. Galima siek tiek deretis.
Is pradziu naudojau Avent isis, bet jis taip neistraukdavo pienuko kaip elektrinis. Labai ilgai uztrukdavau ir pirstai pumpuoti iskausdavo. Ir kol is vienos kruties pumpuodavau, is kitos lasedavo pienukas... O kai ne taip daug jo turejau be galo jau gaila... Uztai Ameda pientraukis man pasiteisino super.
As naudojau Ameda Lactaline personal elektrini (galima ir baterijas deti) pientrauki. Super daiktas. Labai gerai istraukdavo, neturejau problemu nei del sukietejimu nei kt. Is karto nusitraukdavau is abieju krutu. Pirkau Vokietijoje ir mokejau 129 eurus. Ten moterys siek tiek labiau pazengusios "pienuko gamybos" srityje ir naudoja kokybiskesne produkcija nei cia Lietuvoje.
http://www.dicker-ba...en.de/specials/
Planuoju parduoti, nes man daugiau nebeprireiks. Noreciau gauti nors 200 lt. Galima siek tiek deretis.
Is pradziu naudojau Avent isis, bet jis taip neistraukdavo pienuko kaip elektrinis. Labai ilgai uztrukdavau ir pirstai pumpuoti iskausdavo. Ir kol is vienos kruties pumpuodavau, is kitos lasedavo pienukas... O kai ne taip daug jo turejau be galo jau gaila... Uztai Ameda pientraukis man pasiteisino super.
Turbut kaip daugumai, kokia trecia diena po gimdymo krutys atrode sprogs, ypac viena net verkti norejosi Supanikavau lekiau pirkti pientrauki, badziau nusitraukti, nelabai man ten kas gavosi Po to mazyli kelis kartus pamaitinau is vienos krutines ir kazkaip savaime viskas susitvarke O pietraukis taip ir stovi, nenaudotas
Aš nusipirkau AVENT ISSIS rankinį pientraukį ir esu labai patenkinta, kad jį įsigijau .
Man taip pat pagelbėjo avent pientraukis ir naudojausi juo 9 mėn.Neatlaikė vargšelis,sulūžo.Bet savo atidirbo.
Mamytės, gal kas turite kokį pientraukį - ar parduoti ar padovanoti. Taip pat reikia kokio gorseto pilvui - gal kas irgi gali ar parduoti ar padovanoti. Čia būtų mūsų klaipėdiečių prižiūrimai jaunai porelei iš vaikų namų, kurie jau turi savaitėlės kudikėlį.