Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(daivazek @ 2007 05 18, 04:28)
is viso pieno specialiai nenutraukineju, kartkartemis po maitinimu kokiu 20-30ml nutraukiu, dar maitinimo metu AVENT ISIS specialiu pieno surinkeju is kitos kruties isbegusi pieneli surenku ir taip prikaupiu i buteliuka vakarui,

Kas tas per paukstis pieno surinkejas? Zinai, visai nebloga ideja surinkti piena is kitos kruties, vistiek is pradziu zindant pienas is abieju krutu fontanais eina
Atsakyti
na o as nusipirkau avent isis, nes norejau savo pieneliu koseles daryti, taciau gal per velai pradejau nusitraukineti, nes dukryte jau buvo beveik 6 men. ir pienelio gamyba jau buvo susinormalizavusi, todel man pienelis beveik visai nebego, vos 20 - 30ml.
Atsakyti
Sveikos mamytes, turiu medela mini electric pientrauki,naudojau tik pora kartu kai palikt dukryte reikejo nes visiskai nemokejau nutraukti rankomis. Mazei 7 menesiai o jau seniai nebera ka traukti. Taip pat ir avent pieno surinkejus turiu,praktiskai nauji dezeleje. Jei ka domina rasykit atsiusiu foto. Gyvenu Kaune.
Atsakyti
o as tai be pientraukio buciau numirus...labai dau pieno turejau,net i mietsa negaledavau nuvaziuoti nes gryzdavau visa bliuska permirkusia pienu... :oh o dar tiek guzeliai susidarydavo tai isvis kosmaras..o cia tik paimi pientrauki cik pik ir guzeliu nebera :super
Atsakyti
Net neturiu as jo ir nemanau kad man dar ir prireiks. Turiu tokia nuomone tegul viskas vyksta naturaliai kiek suvalge matyt tiek ir uztenka o maniskis is tu valganciuju tai nereikia zinoti kiek jis ten suvalge.
Atsakyti
As maniau kad pientraukio pagalba nutrausiu likusi pienuka po vaikucio doh.gif todel nusipirkau pientrauki. Pabandzius man nepatiko, visu pirma neturejau tiek daug pieno kad begtu upem, tai po vaiko su pientraukiu gal kelis lasiukus isspausdavau verysad.gif Su rankom man ir efektyviau ir greiciau ax.gif O pats geriausias pientraukis tai kudikis thumbup.gif
Atsakyti
isbandziau Avent rankini ir Medelos elektrini. pirmasis nuvyle, nieko neistrauke, o gal as nemokejau naudotis? Medelos elektrinis buvo be galo geras, prisidedi prie kruties ir jokiu pastangu, pienelis bega. bet joks pientraukis neistrauks tiek kiek kudikis. ax.gif
Atsakyti
Turiu aš tą pientraukį (avent), bet nė karto neprireikė tongue.gif O pirkom, nes buvo prasidėjusios laktostazės, tai mąstėm, kad gal pavyks pientraukiu ištraukt, bet susitvarkiau su tom bėdom kitaip smile.gif Tai dabar ir mąstau, ką su tuo pientraukiu daryt - ar parduot, ar dar pasilaikyt (bo dar gali prireikt) g.gif
Atsakyti
mano mazius nuo 1.5 men pradejo kruties nebenoret. nenoredama prarast pieno nutrukinejau. ka darau iki siol smile.gif pientraukis man pirmo butinumo daiktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2007 08 14, 13:57)
mano mazius nuo 1.5 men pradejo kruties nebenoret. nenoredama prarast pieno nutrukinejau. ka darau iki siol smile.gif pientraukis man pirmo butinumo daiktas smile.gif

As ir nusitraukineju mirksiukas.gif Kaip daznai tai darai? Nesumazejo pienuko kiekiai?
Atsakyti
QUOTE(Simutee @ 2007 08 14, 12:57)

Tokiu būdu aš savo pienu maitinau iki 11 mėn. bigsmile.gif Apie 3,5 mėn. kūdikis atsisakė krūties, pradėjau nusitraukinėti, ir taip pramaitinau iki 10 mėn., naktį maitindavau pati, o dieną tik iš buteliuko. O nuo 10 mėn. vėl mažulis vėl pradėjo žįsti ir dienomis bigsmile.gif , nuo 11 mėn. atsisakė krūties iš viso, bet jau nutariau nebenusitraukinėti
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2007 08 14, 17:09)
As ir nusitraukineju mirksiukas.gif  Kaip daznai tai darai? Nesumazejo pienuko kiekiai?

palaipsniuj mazeja. bet skubu nuramint- man pediatre prognozavo, kad po poros menesiu pienuko jau nebeturesiu (priminsiu pradejau nustraukinet kai maziui buvo 1.5 men). Dabar mano suneliui greit 9 menesiai, o pienuko as vis dar turiu smile.gif Pradzioj nusitraukinedavau kas 3 valandas. Nuo kokio 6 men 3 kartus per diena. Dabar 2. Dziugu tai, kad nakti nutraukinet nereikia- mazius pats pavalgo is kruties. Zodziu svarbu noret maitint. Naturaliai, ar ne visai, svarbu noret wink.gif
Atsakyti