As turiu Avent elektrini ir jame yra ir rankinis budas, bet karta bandziau traukt, tai per 15 min tik 40 ml nutraukiau, bet kruti pienuko dar buvo dsaug, tai ir nenaudoju, nes as greiciau pamaitinu pati nei manau nusitraukciau
As tai nenusitraukinejau pieno nei rankomis,nei pientraukiu.Is pradziu keleta menesiu pienas tikrai bego upeliais,bet zinojau,kad jei imsiu nusitraukinet_tai jis dar labiau begs upeliais.Esu bandziusi nusitraukt rankomis,bet buvo labai sunku,vargau gal 0,5val.del 60ml.O ir to nutraukto pieno vaikas nenorejo.Veliau esu bandziusi uzsaldyt kosytems,bet ir kosyciu su tuo pienu nenorejo valgyt,tai daugiau ir nevargau.
Mano drauge bande nusitraukinet pientraukiu,bet jai nei juo,nei rankomis nesisekdavo.O kitai lengvai pavykdavo abiem budais.Tai gal cia nuo krutu"kietumo"(liaudiskai tariant)priklauso.
Mano drauge bande nusitraukinet pientraukiu,bet jai nei juo,nei rankomis nesisekdavo.O kitai lengvai pavykdavo abiem budais.Tai gal cia nuo krutu"kietumo"(liaudiskai tariant)priklauso.
Jei ne pientraukis nežinau kaip būtų buvę. Mano sūnutis nemokėjo žįsti, kol išmoko priešpienis dingo, o pienelio nebuvo Tada vyras nupirko ir į ligoninę atvežė Avento rankinį pientraukį. Jau antrą dieną pienelio turėjau tiek kiek vaikas nesuvalgydavo Iš papulio traukti sūnus vis dar tingi, traukia tik tada kai pienelis laisvai liejasi t.y. ryte. Taigi jau beveik tris mėnesius draugauju su pientraukiu
QUOTE(InRed @ 2007 02 16, 07:33)
help
skubiai reikia info, kurį pientraukį geriau pirkti - Avent Isis ar elektrinį? Kainos skirtumas nemažas, man nuo krūtų skausmo norisi staugti, 5 dienų leliui - valgyti
heeeeelp....
skubiai reikia info, kurį pientraukį geriau pirkti - Avent Isis ar elektrinį? Kainos skirtumas nemažas, man nuo krūtų skausmo norisi staugti, 5 dienų leliui - valgyti
heeeeelp....
As turejau rankine iskart ja ismeciau kai atsirado labai daug pieno ir nusipirkau Medelos pump deja tikrai nezinau ar lietuvoje ju yra nes jos tikrai ne pigiso as mokejau apie 320$ bet tokia pompa naudoti vienas kaifas, nes gali nutraukineti iskart abi krutines vienu metu, lengva , greita , patogu. Yra reguliuojami greiciai kas man patiko pradeti galima nuo pat maziausio, kai tik pradedi nuo pat pradziu nutraukineti pienuka vos tik gimus kudikiui, o veliau as visada variau ant pacio didziausio greicio, tikra imitacija kudikio ciulpimo. Tebeturiu dar dabar nes gal dar prireiks antram Jokiu guzu , jokiu uzdegimu as neturejau
Pump In Style® Advanced Breastpump by Medela (ju yra visokiu ir po viena parsiduoda zodziu visko galima ir pigiau nusipirkt. www.medela.com
Medela's Pump In Style® Advanced Breastpump features research-based 2-Phase Expression Hospital technology - based on how a baby nurses in 2 Phases - Stimulation: Fast and light *** to start your milk flowing. Expression: Slower, deeper suck for more milk in less time.
Medelas latest research-based 2-Phase Expression technology that closely mimics a babys actual nursing
One-touch let-down button designed for faster milk flow
Customized pumping with adjustable speed and vacuum control
Stylish micro-fiber shoulder bag contains everything you need to pump
Daily use breastpump
Removable cooler carrier stores milk for up to 12 hours
Operates with Battery Pak included (10-AA batteries sold separately), AC Adapter (included), Vehicle Lighter Adapter (sold separately)
Jos pas mus usa patartinos tom mamom kurios dirba kad galetu net darbo metu nubegus i tuoleta greitai nutraukti pienuka, tokiu budu maitina kudiki savo pienuku
QUOTE(filka @ 2007 03 27, 09:16)
Aisku patogus daiktas,bet ne kiekvienai kisene leistu tokia isigyti,ypac lietuvoje...
As manau , tikrai sutinku nes is usa jis ne is pigiuju skaitosi .
Pientrauki naudojau rusiska, nes toki atidave, naujam nebuvo pinigeliu. Bet labai praverte. Naudojom neilgai tik 2men. bet be jo nesivaizduojiu kaip buciau piena nutraukus. O dabar jau papuliai minkstesni ir apseinam be jio.
man tai pientraukis visikai nereikalingas. nusipirkau Avent nestumo pabaigoj, galvojau butinas daiktas, o guli spintoj net nepaliestas. pienas ir taip upeliais teka, likusio gyd. liepe nenutraukinet, nes dar daugiau gaminsis.
na jei reikia leliu palikt ilgiau nei tarpas tarp maitinimu, tai tada bandysiu nusitraukt, bet kazi, ar valgys is buteliuko, nes nuo soskiuko tai net ziaugsi.
na jei reikia leliu palikt ilgiau nei tarpas tarp maitinimu, tai tada bandysiu nusitraukt, bet kazi, ar valgys is buteliuko, nes nuo soskiuko tai net ziaugsi.
Neturejau ir nenaudojau ,vis dar matinu ir dar neprireike
Esu naudojus, bet labai skaudzei nutraukinedavo tai nebenaudojau. geriausias pientraukis pats vaikas.
Pientrauki nusipirkau, bet kazkaip visai nepatiko man juo naudotis-dar patogiau ir paprasciau pasirode pieneli nutraukti rankomis. Dabar kai pienas upeliais neteka, o prisitaike prie dukrytes valgymo ritmo ir gaminasi tiek, kiek reikia tam kartui pavalgyti, tai is viso pieno specialiai nenutraukineju, kartkartemis po maitinimu kokiu 20-30ml nutraukiu, dar maitinimo metu AVENT ISIS specialiu pieno surinkeju is kitos kruties isbegusi pieneli surenku ir taip prikaupiu i buteliuka vakarui, kad pamaitinus is kruties, dar is jo sugirdau (nors jau nelabai noriai geria)-jau tada tikrai rami, kad pries nakti dukryte soti bus O nutraukinet, kai pieno jau ne tiek daug, net nelabai ir pavyksta, kaip anksciau, todel nematau prasmes ir vargti, jei dar ir mama visada salia
na o pas mane yra taip vadinamos krūtys kurios "neatleidžia" pieno. Man būtina išeiti 4-6 valandomas ir nieko nelieka kaip naktį iš karto daryti 2 darbus- viena krūtimi maitinti- kita tuo metu nutraukinėti pienuką su pientraukiu- tik tokiu atveju aš galiu nusitraukusi palikti vaikelį su tėveliu.
Pientraukį pirkau tą brangų mokėjom apie 150Lt Jei ne jis kažin kaip man dabar būtų su pienuku. Tik po gimdymo 2 dieną man jo tiek atsirado, kad krūtinė sutino- kieta kaip akmuo pasidarė- o vienoje susiformavo toks guzas- akušerė ligoninėje tepasakė- jokiu būdu nelieskite- susitvarkys- Na kadangi smegenų ir pati dar turiu o ir mama patarė dar ligoninėje nuėjusi po karštu dušu pradėjau su nedidele srove masažuoti, pienas upeliais tekėjo- šiek tiek palengvėjo bet vakare tas pats. Gryžau namo jau su padoriai guzuotomis krūtimis ir namie 2 savaites kiekvieną dieną po dušu ir su pientraukiu darbavausi- kol guzai nustojo formuotis, o tada jau pakentėjau ir susireguliavo pienuko gamyba. dabar tokį kaipo ir yprotį išsiugdžiau- kai po didžiojo miego iš vienos mažylė valgo- iš kitos pritraukiu pientraukiu pienuko- būna įvairiai nuo 60 iki 125 ir daugiau nežinau nuo ko priklauso . Mažoji per pirmą mėnesiuką priaugo 1,200kg, per antrą 1,100kg tai manau gal ne per mažai jai to pienuko, tik dabar nevalgadieniai prasidėjo matyt dėl karščio? o pritraukiu varganus 90ml.
Pientraukį pirkau tą brangų mokėjom apie 150Lt Jei ne jis kažin kaip man dabar būtų su pienuku. Tik po gimdymo 2 dieną man jo tiek atsirado, kad krūtinė sutino- kieta kaip akmuo pasidarė- o vienoje susiformavo toks guzas- akušerė ligoninėje tepasakė- jokiu būdu nelieskite- susitvarkys- Na kadangi smegenų ir pati dar turiu o ir mama patarė dar ligoninėje nuėjusi po karštu dušu pradėjau su nedidele srove masažuoti, pienas upeliais tekėjo- šiek tiek palengvėjo bet vakare tas pats. Gryžau namo jau su padoriai guzuotomis krūtimis ir namie 2 savaites kiekvieną dieną po dušu ir su pientraukiu darbavausi- kol guzai nustojo formuotis, o tada jau pakentėjau ir susireguliavo pienuko gamyba. dabar tokį kaipo ir yprotį išsiugdžiau- kai po didžiojo miego iš vienos mažylė valgo- iš kitos pritraukiu pientraukiu pienuko- būna įvairiai nuo 60 iki 125 ir daugiau nežinau nuo ko priklauso . Mažoji per pirmą mėnesiuką priaugo 1,200kg, per antrą 1,100kg tai manau gal ne per mažai jai to pienuko, tik dabar nevalgadieniai prasidėjo matyt dėl karščio? o pritraukiu varganus 90ml.