Laauraa, jei isoka ta zvaigzdute i vudu ji yra iplysusi (gerai apziurek ir pamatysi) Skambinau i ju atstovybe ,tai labai maloniai kalbejo ir dave keles detales. Jos skiriasi (panasus i straubliuka),bet tinka ir traukia gerai
NAUDOJA AVENT PIENTRAUKI LABAI PATIKO PATOGUS
QUOTE(virmante @ 2007 01 18, 15:15)
Mamytės, kurios naudojatės mechaniniu Avent Isis pientraukiu, kaip jį sterilizuojat??? Avent sterilizatoriaus pirkti nelabai noriu, o virinti ant viryklės puode bijau, kad plasmasės neišsilydytų ir gumos neaišku kaip reaguos. O buteliukus su žindukais??? Patarkit kaip jūs darot.
as turiu avent sterilizatoriu tinkama mikrobangei, jo veikimo principas labai paprastas, ten yra indas plastikinis kuris nesilydo mikrobangeje, sudedi daiktus uzpili 200ml vandens uzdarai ir kaitini mikrobangeje... taigi jei as tai buciau zinojusi, tai buciau nepirkusi, nes tas pats yra nusipirkti mikrobangeje tinkamus sildyti indus, ten ipilti vandens ir sterilizuoti...
help
skubiai reikia info, kurį pientraukį geriau pirkti - Avent Isis ar elektrinį? Kainos skirtumas nemažas, man nuo krūtų skausmo norisi staugti, 5 dienų leliui - valgyti
heeeeelp....
skubiai reikia info, kurį pientraukį geriau pirkti - Avent Isis ar elektrinį? Kainos skirtumas nemažas, man nuo krūtų skausmo norisi staugti, 5 dienų leliui - valgyti
heeeeelp....
Aš turiu Avent rankinį pientraukį. Man jis labai patiko.
QUOTE(InRed @ 2007 02 16, 16:33)
help
heeeeelp....
heeeeelp....
Turėjau ir vieną ir kitą.
Šiuo atveju patarčiau pirkt elektrinį. Vyro brolianiai, taip buvo daviau lektrinį ir pagelbėjo...
Šiaip kol nenusipirkai, tai bent rankomis patrauk, kad laisvumas būtų
Čia kaip kam patogiau..
Man asmeniškai yra kur kas patikimiau nusitraukti pientraukiu, nes tiksliai žinau, kad jis man ištraukia ir giluminį pienuką (ko su rankomis manau nenusitraukčiau).
Tačiau, tiesą sakant, rimtai (iki galo) su ranka ir nenutraukinėjau.
O kadangi klausimas buvo, kokį pientraukį pirkt. Todėl taip ir patariau.
Žinoma, kad jei jo nėra, tai rankutės arba pats vaikutis (nors ne visada pilnutėlę krūtį ir nori imti) yra patys geriausi "pagalbininkai"!
Man asmeniškai yra kur kas patikimiau nusitraukti pientraukiu, nes tiksliai žinau, kad jis man ištraukia ir giluminį pienuką (ko su rankomis manau nenusitraukčiau).
Tačiau, tiesą sakant, rimtai (iki galo) su ranka ir nenutraukinėjau.
O kadangi klausimas buvo, kokį pientraukį pirkt. Todėl taip ir patariau.
Žinoma, kad jei jo nėra, tai rankutės arba pats vaikutis (nors ne visada pilnutėlę krūtį ir nori imti) yra patys geriausi "pagalbininkai"!
Aš pasirinkčiau atsakymą "neturiu, bet galbūt reikėtų"
Neįsivaizduoju, kaip galima rankomis nusitraukti, nes man nieko neišeina, nors pieno yra
QUOTE(lucky.3d @ 2007 02 21, 16:52)
o ar labai blogai nutraukti rankomis? kai ismasazuoju, bega pienas upeliu net nespaudziant:) Rimtai kokie minusai nutraukiant rankomis?
Neįsivaizduoju, kaip galima rankomis nusitraukti, nes man nieko neišeina, nors pieno yra
rankom taip gerai neištrauksi kaip su pientraukiu. Aš su abiem vaikai snaudojau avent isis, tai l. patenkinta. Problemų dėl guzelių tikrai neturėjau.
As taip pat esu patenkinta Avent pientraukiu. Lengvai ir greitai eina nusitraukti pienuka