Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(friculis @ 2006 12 01, 20:20)
o gali but kad pientraukiu nenusitraukia (keli lasai) o vaikius kai valgo, tai per sonus bega.... ir isvis kaip suprast kad pieno neber? papuliai pas mane visada minksti buna...

as bandziau nusitraukt dviem skirtingais pientraukiais ir rankomis, tai tik viena karta didziausias pasiekimas buvo - 20 gramu is abieju krutu smile.gif O kai vaikelis valgo, tai irgi taip bega pienas, kad nes springti kartais pradeda. O kad pieno neber pagal vaikeli suprast galima, nepasisotines jis taip reks, kad iskart suprasi, be to vaikucio svoris tada nebeauga jeigu jam per mazai pienuko, ar net sumazeja...
Atsakyti
Mano vaikas krūties neėmė nuo 2 savaičių, tad iki 8 mėnesių pieną nutraukinėjau ir maitinau iš buteliuko.
Kol rankom numelždavau abi krūtis, užtrukdavau valandą. Vėliau draugė paskolino elektrinį AVENT pientraukį. Tad vieną krūtį melždavau pientraukiu, o kitą rankom - taip pavykdavo per pusvalandį susitvarkyt. Bet deja pientraukis man viso pieno neištraukdavo, tad tekdavo pabaigt rankom.
Iš patirties galiu pasakyt, kad toj krūty, kurią melždavau pientraukiu būdavo gerokai mažiau pieno doh.gif, nei toj kur rankom

Bandžiau rankinį pientraukį - (nežinau kaip vadinasi, mamos tokius naudojo - pomputė ir stiklinė kolba - tie kur nebrangūs pientraukiai g.gif ) - sugebėjau tik 20 ml nutraukt, pienas visai nenorėjo bėgt blush2.gif lotuliukas.gif Geriau jau rankom lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(piaa @ 2006 11 30, 13:11)
Naudojau Avent Isis-geras daiktas,dirba gerai ir greitai,tik kad to pienelio butu buve  schmoll.gif o gal nuo tu nutraukinejimu ir nusibaige g.gif bet kitaip negalejau blush2.gif

as irgi naudoju si pientrauki , labai juo patenkinta thumbup.gif
pienelio dar siek tiek turiu , bet nebedaug - tinginuke mano visai nenori traukti pati , tai kogero greit visai pasibaigs verysad.gif
Atsakyti
Mes naudojam Avent pientrauki, daiktas thumbup.gif . O pienuko nuo nutraukinėjimo kaip tik pas mus daugėja. Logiškai taip ir turėtų būt. Kiekvieną rytą nusitraukiu pieną, nes per naktį labai prisikaupia ir tempia. Tai pritraukiu po maitinimo apie 170ml. O maitinu kartais pati iš buteliuko, tai jau ima priprast vaikis
Atsakyti
as turiu baby ono elektrini pientrauki. labai super. o kainavo pigiau(115lt) nei avent rankinis.
Atsakyti
QUOTE(Campariuke @ 2006 12 21, 23:00)
as turiu baby ono elektrini pientrauki. labai super. o kainavo pigiau(115lt) nei avent rankinis.

čia tai pigus g.gif .va o mes jau pienuką geriam veik 6 mėn,tad nusipirkau pientraukį avento,kad galėčiau kur išeit,ir susišaldyt atsargu.nors pieno neperdaugiausia,bet pripumpuoju ,visai neblogas dalykas:super ,gal ir pienuko padaugės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(šarlotė @ 2006 12 17, 01:58)
Kol rankom numelždavau abi krūtis, užtrukdavau valandą. Vėliau draugė paskolino elektrinį AVENT pientraukį.

mano panai jau tuoj 8 menesiai...esu kelis kartus naudojus AVENT rankini pientrauki...nieko visai...
o vat su rankom tai taip ir neismokau nusitraukt pieno..nu niekaip schmoll.gif
Atsakyti
as nusipirkau avent isis pientrauki,labai su jo lengva nutaukti piena!!!! thumbup.gif
ir instrukcijoje parasyta, kad jei nepaviko is pirmo karto reikia banditi vel.ir dar ten daug visko prirasyta kaip naudotis!
Atsakyti
Mamytės, kurios naudojatės mechaniniu Avent Isis pientraukiu, kaip jį sterilizuojat??? Avent sterilizatoriaus pirkti nelabai noriu, o virinti ant viryklės puode bijau, kad plasmasės neišsilydytų ir gumos neaišku kaip reaguos. O buteliukus su žindukais??? Patarkit kaip jūs darot.
Atsakyti
As naudoju Avent isis rankini pientrauki. Pienuka traukia gerai thumbup.gif , bet nusivyliau kokybe. Vaikiukui 9 men., o jau antras pientraukis eina i pabaiga (zvaigzdutes suplysta) verysad.gif Pirkau vaistineje, garantijos nera blink.gif Bandysiu skambinti i ju atstovybe, gal atsarginiu daliu tures g.gif (savo pienuku darau koses). Jei buciau zinojus, kad taip ilgai maitinsiu tikrai buciau pirkusi kitoki. ax.gif
VILMANTE, as irgi neturiu sterilizatoriaus, tai buteliukus, pientrauki gerai su sepeteliu ir soda isplaunu, po to idejus i puoda aplieju verdanciu vandeniu ir palieku kuriam laikui. smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat viską darau, tik vietoj sodos naudoju fairy.
O dėl tarpinės pas mane tas pats, jau paskutinę tarpinę naudoju.. Jei ką sužinosi dėl jų įsigyjimo per atstovybę - parašyk. blush2.gif Būsiu labai, labai dėkinga, nes bijau, kad ir man jos neužteks (nors man nesuplyšta, o tiesiog iššoka).
Atsakyti
As tai ji naudoju kai tenka ilgesniam laikui is namu isvykti, pvz i universiteta pusei dienos, tikrai gerai traukia pieneli (naudoju AVENT mechanini pientrauki), o sterilizuoju tiek buteliukus, tiek pientrauki NUK sterilizatoriuje, nusipirkau deveta cia SM uz 55lt ir tikrai esu patenkinta biggrin.gif
Atsakyti