Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 10, 09:44)
Tai dabar patarkit kas geriau - mechaninis Avent ISIS ar elektrinis Medela?  g.gif
Jų kainos labai panašios...

Elektrine medela thumbup.gif

QUOTE(laauraa @ 2006 11 11, 07:29)
Sunku patarti - čia kiekveinam skirtingai, bet man ir tas, ir tas gerai.
Nusitraukiu: Su Avent ir su elektriniu per tą patą laiką.
Triukšmas (garsas): kur kas garsiau traukia elektrinis
(jei vaikas miega, tam kamdary nenusitraukinėju, nors mūsiškė triukšmo nebijo)
Patogumas: tas pats
Taigi stebuklo nepamačiau ir kaip giriasi kitos, kad nusitraukinėja abi krūtis per 10min. - man taip nepavyksta. Tačiau laikas parodys, nes su Avent ir iš pradžių buvo, ką veikti.  smile.gif

Su elektrine medela visada nusitraukdavau per 10, max 15 minuciu. Nezinau koki modeli tu naudojai, bet maniskis buvo skirtas abiem krutim is karto thumbup.gif
Atsakyti
Na va.. Dabar aišku... O mano Medela mini elektrik, skirtas vienai
Atsakyti
user posted image

Naudojau sita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 11 22, 21:04)
user posted image

Naudojau sita  thumbup.gif

Oho, koks aparatas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2006 11 22, 22:04)

Naudojau sita  thumbup.gif

Gal gali parašyti koks jo modelis? Ar užteks, kad pasakysiu 'elektrinis abiems krūtims'? g.gif
Ar nesudėtinga juo naudotis? Nuotraukoj galingai atrodo biggrin.gif
Ir kiek tu mokėjai už jį?
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2006 11 23, 09:08)
Gal gali parašyti koks jo modelis? Ar užteks, kad pasakysiu 'elektrinis abiems krūtims'?  g.gif
Ar nesudėtinga juo naudotis? Nuotraukoj galingai atrodo  biggrin.gif
Ir kiek tu mokėjai už jį?

Matai as gyvenu JAV, tai parduotuve tau gal nieko nesakytu. Kaina jo apie $250. Pientraukis super, naudotis visai nesudetinga. Traukimo stiprumas ir greitis reguliuojasi. Idedu medelos firmos adresa neta, gal is ten galetum uzsisayti.
medela.com Modelio #57040 Kiti panasaus modeliai irgi neblogi thumbup.gif
Pabandyk ebay, maciau tikrai buna

Ziurejau ebay uz $190, galima nupirkti nauja, + kaina uz atsiuntima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Titia: 23 lapkričio 2006 - 20:38
QUOTE(Titia @ 2006 11 23, 22:36)
Matai as gyvenu JAV, tai parduotuve tau gal nieko nesakytu. Kaina jo apie $250. Pientraukis super, naudotis visai nesudetinga. Traukimo stiprumas ir greitis reguliuojasi. Idedu medelos firmos adresa neta, gal is ten galetum uzsisayti.
medela.com    Modelio #57040  Kiti panasaus modeliai irgi neblogi  thumbup.gif
Pabandyk ebay, maciau tikrai buna

Ziurejau ebay uz $190, galima nupirkti nauja, + kaina uz atsiuntima

Aha, supratau smile.gif Pirmiausia pabandysiu Vilniuje kreiptis, čia yra Medelos tiekėjai įsikūrę, pažiūrėsiu, ką jie gali pasiūlyti ir užklausiu apie tavo modelį. Jei ne, bus galima tavo duotais kontaktais pasinaudoti. Ačiū!
Kaip gerai, kad yra toks forumas clap.gif
Atsakyti
O aš tik už Medelą. thumbup.gif
Labai juo džiaugiuosi. Nors turiu tik mėnesį.
Nuo pat pradžių naudojau Avent mechaninį, pienuko neužtekdavo, primaitindavau mišinukais. Tai trečią mėnesį pienas baiginėjosi, mastitas buvo. Iįsigijau Medelą. Dabar mums keturi mėnesiai tai ir mišinukų nereikia, ir dar į šaldiklį vienas kitas maišiukas nukeliauja.

Atsakyti
visos mamytes mini tik brangius pientraukius arba rankytem darbuojasi, o kažin koki atsiliepimai apie pigius pientraukius? Mačiau maximoj tokiu nebrangiu blush2.gif sako kaip tik pigus daiktas taip ir š.. o kokia jusu nuomone
Atsakyti
Naudojau Avent Isis-geras daiktas,dirba gerai ir greitai,tik kad to pienelio butu buve schmoll.gif o gal nuo tu nutraukinejimu ir nusibaige g.gif bet kitaip negalejau blush2.gif
Atsakyti
o gali but kad pientraukiu nenusitraukia (keli lasai) o vaikius kai valgo, tai per sonus bega.... ir isvis kaip suprast kad pieno neber? papuliai pas mane visada minksti buna...
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2006 12 01, 20:20)
o gali but kad pientraukiu nenusitraukia (keli lasai) o vaikius kai valgo, tai per sonus bega.... ir isvis kaip suprast kad pieno neber? papuliai pas mane visada minksti buna...

Man pientraukiu niekaip nepavykdavo nusitraukti verysad.gif Taigi, teko ir dabar tenka darbuotis rankomis - tada pritraukiu užtektinai. Ir krūties minkštumas čia įtakos neturi.
Atsakyti