Norėjau paklausti, kur tu pirkai Medela elekt. pientraukį, kokios jų kainos ir kaip jie atrodo (lyginant su Avent), nes aš naudoju Avent, bet galvoju apie elektrinį.
QUOTE(laauraa @ 2006 10 26, 14:00)
Norėjau paklausti, kur tu pirkai Medela elekt. pientraukį, kokios jų kainos ir kaip jie atrodo (lyginant su Avent), nes aš naudoju Avent, bet galvoju apie elektrinį.
Paziurek 11 puslapyje Uliuliuska yra atsiuntusi jo nuotrauka, jo yra pirkti ir didziosiose euro vaistinese ir vaiku parduotuvese, kaina kiek maciau apie 160 Lt dabar, pries 5 metus kainavo netoli 200 Lt, bet man jis atsipirko , nera ka kalbeti kai vaikas geria mamos pienuka , o ne misinukus valgo, ir kiek zinau misinukas kainuoja nuo 11 iki 16 Lt, daugiausiai savaitei ar keliom dienom.
Taip, kaip tik ten ir skaitau. Bet jau labai sudomino, tad neiškelčiau... Atsiprašau, kad nepasiskaičius, uždavinėju klausimus.
QUOTE(babyte @ 2006 10 27, 20:15)
Sveikos,
nusipirkau as ta Avent Isis pientrauki, bet turbut nelemta man su juo net kelis lasus pieno istraukti. Gal as ka ne taip darau, bet joks vakumas man nesusidaro. Nors imk ir grazink atgal i parduotuve.. Belieka ranku darbas, kai reikia nusitraukti piena, deja.
nusipirkau as ta Avent Isis pientrauki, bet turbut nelemta man su juo net kelis lasus pieno istraukti. Gal as ka ne taip darau, bet joks vakumas man nesusidaro. Nors imk ir grazink atgal i parduotuve.. Belieka ranku darbas, kai reikia nusitraukti piena, deja.
jei dar turi ceki turetu priimti ziurint pries kiek laiko pirkai , geriau jei leidzia finansai nusipirk elektrini, man kaip jau minejau nei vienas mechaninis o taip pat ir avento pieno neistrauke.
Aš labai noriu nusipirkti elektrinį pientraukį persiskaičius aplaksčiau Euro vaistines (Kaune), bet taip ir negavau - niekur nėra.
Negaliu suprasti, kur be Maximos Avent ir dar kai kur esančių Nuk'ų, galima normalų pientraukį nusipirkti.
Gal žinote,kur Kaune yra?
Negaliu suprasti, kur be Maximos Avent ir dar kai kur esančių Nuk'ų, galima normalų pientraukį nusipirkti.
QUOTE(eglius @ 2006 10 28, 12:51)
jei dar turi ceki turetu priimti ziurint pries kiek laiko pirkai , geriau jei leidzia finansai nusipirk elektrini, man kaip jau minejau nei vienas mechaninis o taip pat ir avento pieno neistrauke.
Pirkau Maximoj, taip kad ispakuoto tikrai nepriims. O dabar, kai vaikis pabande misinuko, tai praktiskai ne tik krutis neidomi, bet ir MP.. Taip, kad galiu pasidaryti netycia pientraukiu kolekcija.
QUOTE(laauraa @ 2006 10 29, 11:53)
Aš labai noriu nusipirkti elektrinį pientraukį persiskaičius aplaksčiau Euro vaistines (Kaune), bet taip ir negavau - niekur nėra.
PC Savas yra pharma vaistinė - joje yra Medelos el.pientraukių. Pati vakar skambinau klaust ar turi, tai sakė - po pietų bus.
Ačiū, bet aš susiveikiau iš pačios "Medetos" už 165lt, o "Save" turėjo atvežti už 200lt (bent jau taip sakė jų platintojas "Ringitas"). Be to Medetos darbuotojas net į namus atvežė. Labai džiaugiuosi, kad iš jų pirkau.
Tai dabar patarkit kas geriau - mechaninis Avent ISIS ar elektrinis Medela?
Jų kainos labai panašios...
Sunku patarti - čia kiekveinam skirtingai, bet man ir tas, ir tas gerai.
Nusitraukiu: Su Avent ir su elektriniu per tą patą laiką.
Triukšmas (garsas): kur kas garsiau traukia elektrinis
(jei vaikas miega, tam kamdary nenusitraukinėju, nors mūsiškė triukšmo nebijo)
Patogumas: tas pats
Taigi stebuklo nepamačiau ir kaip giriasi kitos, kad nusitraukinėja abi krūtis per 10min. - man taip nepavyksta. Tačiau laikas parodys, nes su Avent ir iš pradžių buvo, ką veikti.
Nusitraukiu: Su Avent ir su elektriniu per tą patą laiką.
Triukšmas (garsas): kur kas garsiau traukia elektrinis
(jei vaikas miega, tam kamdary nenusitraukinėju, nors mūsiškė triukšmo nebijo)
Patogumas: tas pats
Taigi stebuklo nepamačiau ir kaip giriasi kitos, kad nusitraukinėja abi krūtis per 10min. - man taip nepavyksta. Tačiau laikas parodys, nes su Avent ir iš pradžių buvo, ką veikti.
QUOTE(Natalija* @ 2006 10 19, 12:20)
Man analogiška situacija, tik aš velai suprtatau, kad ji nori valgyti tik iš vienos kruties, nors spenelis atrodo normalus. Iš tos kruties ji valgo tik kai miegančiai ikiši papą Dabar irgi iešakau pientraukio, tik bijau, kad pabanziusi valgyti iš buteliuko- nebeims papo Nors čiulptukų ji nepripažysta ir gerti iš buteliuko arbatytę irgi atsisakė
Gal kam jau nebereikia pientraukio ir galetumėte man padovanuoti arba nebrangiai parduoti?
Gal kam jau nebereikia pientraukio ir galetumėte man padovanuoti arba nebrangiai parduoti?
pabandyk antspenukus užsidėti,gal mažiau vargelio bus