Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Rimaiste nesutinku, kad pientraukis reikalingas tik pieno palikimui. Man jis buvo labai reikalingas pacioj pradzioj kol pieno buvo labai daug ir krutis isejusios guzais blink.gif Jei ne aventas mano krutis butu sprogusios, rankom negalejau ismelzt nieko, nes negalejau prie krutines prisiliest, visa buvo raudona ir deganti. Tik sito pientraukio deka mano sunus valge 1m ir 10 men. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Rimaiste @ Trečiadienis, 26 Lapkričio 2003, 17:02)
Jau vienoje temoje rasiau, tai cia kopijuoju. sako, neblogas budas. Kadangi savu laiku to nezinojau tai neisbandziau, bet jei pabandysi, parasyk kaip sekesi smile.gif Ir pientraukio pirkti nereikia smile.gif

Yra toks "silto butelio" budas pienui nesunkiai nusitraukineti.
Reikia
-stiklinio butelio (ne plastikinio) talpa turetu butim 1-3 litrai platus kaklelis min. 2 cm, geriausia 4 cm.
- indo su karstu vandeniu, kuriame sildai buteli,
- nedidelio kiekio salto vandens, kuriame atvesinsi butelio kakleli
- storos nedziagos, kad islaikytum buteli rankoje.

Buteli gerai pasildai karstame vandenyje (butelis turetu buti sterilus, o tai gaunama palaikius jame uzvirinti vandens kelias meinutes) kelias min., tada pavykioji medziaga, kad nenudegtum, atausini kakleli ir dedi speneli i buteli taip, kad susidarytu uzdara erdve aplinkui.
Po keliu minuciu indas ataus ir pienas prades teketi i buteli. Laikai taip, kol teka. Tada ispili piena ir vel pakaitini buteli. Ir taip kiek reikia. Sako gala nesudetinga procedura ir nereikia nieko maigyti

Cia tikrai idomus budas. Nors domiuosi tais klausimais ir daug skaiciau visokios info, bet apie tai neteko girdeti.
Atsakyti
As kaip durocka sniegurocka nusipirkau pientrauki. Pasiterliojau viena syki, o paskui atidaviau vienai is forumo dalyviu
Atsakyti
o buna ir taip, kad jks pientraukis pieno neislupa... Kai labai sunkiai bega- kartais padada tik rankutes... sad.gif
Atsakyti
as nusipirkau iskart po gimdymo, kai pirma guza aptikau.irgi avent.traukia lengvai ir greitai,o rankom nemoku rolleyes.gif
Atsakyti
vienu zodziu reik sulaukt leliaus, paziuret kiek pieno bus ir tada siust teveli pirkti avent rankini pientrauki biggrin.gif butu tokia isvada is jusu pokalbiu biggrin.gif aciu mamulytes biggrin.gif
Atsakyti
rolleyes.gif man irgi geriausiai sekesi rankiniu budu
Atsakyti
siandien isitaisiau guza krutyje, tai traukiu pientraukiu sad.gif
Atsakyti
Aš tai naudojau abu būdus: turėjau Avent pientraukį, ir rankomis. Pientraukiu pienas būna sterilesnis,jei turi jo daugiau, gali sandariai uždarius laikyti iki paros, o rankomis vistiek ne taip švariai gaunasi. Bet "nusimelžus rankomis" krūtinė likdavo minkštesnėir jei reikdavo išeiti ilgiau galėdavau užtrukti.
Atsakyti
Aš tai visom keturiom už pientraukį clap.gif Kai auginau pirmagimę, tai tokio daikčiuko neturėjau ir kai norėdavau kažkur ištrūkti, tekdavo ilgai ir nuobodžiai vargti rankomis. Man seselė, net sakė, kad rankomis ir krūtis susigadinti galima. Todėl kai laukiausi antrojo, vienas pirmųjų pirkinių buvo Avent pientraukis. Dabar esu labai patenkinta. Ir kekvienąkart, kai jaučiu, kad po nakties pvz. turiu daug pieno, tai iškart kimbu į darbą, o pieną dedu į šaldymo kamerą. Todėl jokių problemų, jeigu reikia kur nors išeiti. O kai esi tokia nepriklausoma, tai dažniau ir išeini ir nuotaika žymiai geresnė. thumbup.gif
O dėl kainos, tai juk galima nusipirkti iš mamyčių, kurios jau pasinaudojo už pusę ar net mažesnę kainą. Nemanau, kad naudotas pientraukis kuo blogesnis (juo labiau, kad dėžutėje yra ir atsarginių dėtalių).
Atsakyti
O man ir butu neblogai buves pientraukis.... Turejau, bandziau- nu niekiap su juo pieno nenutraukdavau.... Net sesele bande - max 3 lasai ir viskas.... O pieno pilnos krutys- kaip kubilai. Net su mechaniniu bandziau - tai gal 5 lasus istraukiau. Tai va, traukdavau rankom, ness ne visosm pientraukis sugeba istraukt, jo galia mazesne nei ranku..... sad.gif
Atsakyti
sveikos

Tai kaip perskaiciau dauguma sakote kad geras pientraukis Avent,o jei vaikas maitinamas krutimi paskui duodi is buteliuko,jis gali ir nevalgyt is buteliuko???
Atsakyti