Be abejo, kai dirbti, ir nėra kas atveza vaika pamaitinti, tenka naudotis pientrauku. Ir nuostabu, kad mama gali tai padaryti. Man tai būtų beviltiška, nes nieko negalėčiau ištraukti. Man tiesiog buvo smalsu, kodėl Mikasienė ieško pientraukio ir ji domėjosi kodėl gydytojai prieš nusitraukinėjimą. Nes taip neseniai gimdžiusi ji dar tikriausiai į darbą negrįžo
QUOTE(Raideles @ 2006 10 04, 19:32)
Be abejo, kai dirbti, ir nėra kas atveza vaika pamaitinti, tenka naudotis pientrauku. Ir nuostabu, kad mama gali tai padaryti. Man tai būtų beviltiška, nes nieko negalėčiau ištraukti. Man tiesiog buvo smalsu, kodėl Mikasienė ieško pientraukio ir ji domėjosi kodėl gydytojai prieš nusitraukinėjimą. Nes taip neseniai gimdžiusi ji dar tikriausiai į darbą negrįžo
Nea, į darbą dar negrįžau ir tikrai neplanuoju. Tiesiog gali būti, kad man reikės kartais išbėgti ir palikti savo mažiuką vyrui, taigi reikia pienuko atsargų pakaupti
Beje, pagaliau nusopirkau Avent pientraukį. Labai liuks Bet man daug maloniau kai mažiukas žindžia. Labai malonus jausmas
As turiu Canpol babies machanini pientrauki... kai matau, kad leliukas neistraukia pieno ir jos palieka sunkios skaudzios tada nusitraukiu. Ir siaip i viena kita paskaita nulekti reiks, o pienuka reiks primelzti, kad mano atzalele galetu pamaitinti...
mielos mamytės, turiu problemėlę:pasiskolinau Avent pientraukį iš draugės ir tas iš pradžių tikrai gerai veikė, tik po penkių mėnesių pradėjo iššokti vožtuvėlis(tokia maža knopkytė) į antrą pusę, ir dabar visur ieškau. gal kas žinot ar įmanoma kur gauti?
QUOTE(regina @ 2006 10 06, 21:56)
mielos mamytės, turiu problemėlę:pasiskolinau Avent pientraukį iš draugės ir tas iš pradžių tikrai gerai veikė, tik po penkių mėnesių pradėjo iššokti vožtuvėlis(tokia maža knopkytė) į antrą pusę, ir dabar visur ieškau. gal kas žinot ar įmanoma kur gauti?
Čia tu apie žvaigždutę kalbi? Čia turbūt Avent Isis silpnoji vieta, nes jau ne iš vienos mamytės girdžiu
QUOTE(Mikasiene @ 2006 10 07, 19:24)
Čia tu apie žvaigždutę kalbi? Čia turbūt Avent Isis silpnoji vieta, nes jau ne iš vienos mamytės girdžiu
būtent apie žvaigždutę, gerai apžiūrėjusi radau kad ji įtrūkusi, dėl to ir iššoka.Dabar tikrai kebli situacija : nei naują pirkti, nei su tuo vargti. nes dar vis reikalingas.
QUOTE(regina @ 2006 10 08, 16:47)
būtent apie žvaigždutę, gerai apžiūrėjusi radau kad ji įtrūkusi, dėl to ir iššoka.Dabar tikrai kebli situacija : nei naują pirkti, nei su tuo vargti. nes dar vis reikalingas.
Pamėgink parašyti skelbimą į SM, gl kas parduos vien tik žvaigždutę. Aš tai savo atsarginę vieną pardaviau mamytei Sėkmės paieškose
QUOTE(regina @ 2006 10 06, 22:56)
taip, cia dazna problema su ta zvaigzdute. man tas pats yra
Pabandyk parasyti ar paskambinti i LIMEDIKA. tai oficialus Avent atstvovas Lietuvoje. jei tai dazna Avent problema, turetu tureti atsarginiu daliu. radau avento lankstinuke ju kontaktus: tel 837 323670(kaunas), e-mail avent@limedika.lt
Pries pora metu pientraukiai buvo kiek kitokios konstrukcijos nei dabar ir irgi turejo silpna vieta, joje luzdavo, tai mano brolienei pakeite nemokamai. pabandyk, gal ir tau pavyks.
Pries pora metu pientraukiai buvo kiek kitokios konstrukcijos nei dabar ir irgi turejo silpna vieta, joje luzdavo, tai mano brolienei pakeite nemokamai. pabandyk, gal ir tau pavyks.
QUOTE(Kuka @ 2006 08 31, 10:00)
As is proto einu. Mazei septinta diena ir as supratau kad ji valgys tik is vienos kruties, nes kitos neapzioja. Spenis didelis, visa burna uzima, pacio lauko niekaip neapkanda. O stengiasi kaip.... Patraukia, paverkai, pazyzia, as jai su rankom lasa ispaudziu ir vel patraukia, paverkia.... pradeda muistytis, rankomis kojomis dauzytis, sau veida plesyt ir vel bando traukti, gauna spyga, suprakaituotja .... katorga vaikui. Pozas keiciau.... kaip isportejusi. Prasikankinau 3 paras, Jau uzteks.
Taigi priejau isvada kad maitinsiu is vienos, is kitos nusitraukinesiu ir duosiu is buteliuko. Taip sianakt padariau. Kokia laime. Tik va per asaras kelio nematau - bijau kad nebenores kruties arba pienas dingas.
Gal kam taip buvo?
Taigi priejau isvada kad maitinsiu is vienos, is kitos nusitraukinesiu ir duosiu is buteliuko. Taip sianakt padariau. Kokia laime. Tik va per asaras kelio nematau - bijau kad nebenores kruties arba pienas dingas.
Gal kam taip buvo?
Man analogiška situacija, tik aš velai suprtatau, kad ji nori valgyti tik iš vienos kruties, nors spenelis atrodo normalus. Iš tos kruties ji valgo tik kai miegančiai ikiši papą Dabar irgi iešakau pientraukio, tik bijau, kad pabanziusi valgyti iš buteliuko- nebeims papo Nors čiulptukų ji nepripažysta ir gerti iš buteliuko arbatytę irgi atsisakė
Gal kam jau nebereikia pientraukio ir galetumėte man padovanuoti arba nebrangiai parduoti?
Elektrinis pientraukis yra nepamainomas dalykas, isbandziau mechaninius ir ta pati Avento pientrauki nieko gero , elektrinio deka pirma vaika pries penkis metus ismaitinau iki 4 menesiu pe papildomo maistelio, jis netampo taip kruties, kaip mechaniniai ir jokio vargo prisidejai ir pats pienelis bega, po kita krutimi laikau puodeli , nes is jos isbega apie 50gr., dar pienelio, dabar mazajai taip pat pieneli traukiu tik su elektriniu" Medela" pientraukiu ir labai dziaugiuosi. Abu vaikai kruties neistraukdavo per kieta buvo 5 min., ir miega, po 10 atsibunda ir vel valgo taip galima ir visa diena is lovos neislipti. Kaip daktarai gali sakyti kad geriau pieno nenusitraukineti, jei vaikas pienuko neistraukia, tai gal geriau vaikeli misinukai maitinti ar mamos pieneliu
Papildyta:
Ir manau visos mamos saunuoles ar maitina krutimi ar nutraukineja pieneli, kad stengiasi jog jo butu, o ne puola prie misinuka, zinoma iskirtiniais atvejai kai jo nera, nors manau reikia tik labai noreti ir labai stengtis kad jo butu ir nenuleisti ranku pirma karta nusitraukus kruti ir pamacius kad pienelio nedaug, tai gali labai suklaidinti del ko dauguma pradeda primaitinti
Papildyta:
Ir manau visos mamos saunuoles ar maitina krutimi ar nutraukineja pieneli, kad stengiasi jog jo butu, o ne puola prie misinuka, zinoma iskirtiniais atvejai kai jo nera, nors manau reikia tik labai noreti ir labai stengtis kad jo butu ir nenuleisti ranku pirma karta nusitraukus kruti ir pamacius kad pienelio nedaug, tai gali labai suklaidinti del ko dauguma pradeda primaitinti