Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Prasau patarimo-
blaskausi tarp AVENT ir CHICCO pientraukiu. Kuri pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 08 20, 11:45)
Tikrai  thumbup.gif pientraukis

http://www.medita.lt..._electric.shtml
Papildyta:
Mechaninis kainuoja 50 lt, elektrinis apie 150

Koks pigus elektrinis... unsure.gif tai gal geriau tokį pirkt nei paprastą Aventą?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Migdolas @ 2006 08 20, 20:54)
Koks pigus elektrinis...  unsure.gif  tai gal geriau tokį pirkt nei paprastą Aventą?...  unsure.gif

Kai gulėjau ligoninėje, skubiai prireikė pientraukio. Mano vyriškiui budinčioje vaistinėje pirko tokį mechaninį. Kainavo 75Lt. Žinoma, atsibosta pompuotis, tuo labiau, kad pieno pas mane užtektų dviems, bet rezultatai geri. Nereikia norėti, kad pientraukis ištrauktų visą pieną iš krūties, tai jau mažūjų privilegija biggrin.gif
Atsakyti
Avent mechaninis tikrai neblogas, pati naudoju kai reikia kur nors palėkt ir palikt mažių. Kai auginau pirmąjį nuo keturių mėnesių iki 1 metų ir 2 mėn nutraukinėjau su rankomis. Taip pat gerai išeidavo ir pienukas nedingo, nes buvau prisiskaičiusi, kad nutraukinėjant (nesvarbu kaip) po kurio laiko pienas dingsta, nes niekas taip gerai neištraukia kaip mūsų mažieji.
Atsakyti
laba diena ,mamytes.zadu pirkti pientrauki,bet dabar nebesuprantu,ar reikia jo,jei gydytojai neberekomenduoja nusitraukti piena.gal tada reikai reciau nusitraukti,o ne po kiekvieno zindymo.leliuko dar nera,bet taip norisi viska is anksto tureti,kad poto nelakstyti.
Atsakyti
QUOTE(inga29 @ 2006 08 26, 15:59)
laba diena ,mamytes.zadu pirkti pientrauki,bet dabar nebesuprantu,ar reikia jo,jei gydytojai neberekomenduoja nusitraukti piena.gal tada reikai reciau nusitraukti,o ne po kiekvieno zindymo.leliuko dar nera,bet taip norisi viska is anksto tureti,kad poto nelakstyti.

aš nepirkau jokio pietraukio, pieno gamybą sureguliuoja lialius. Jei pradėsi nusitraukinėt, pieno gaminsis daugiau ir tada jau neišvengiamai turėsi pastoviai nusitraukinėt rolleyes.gif
Atsakyti
o jei lialius nesuvalgys visko,neprasides mastitas¿
Atsakyti
QUOTE(inga29 @ 2006 08 26, 16:34)

nuo mastito neapsaugotas niekas.
man buvo 2 kartus bet ne dėl to kad neišvalgo manau.
krūtys ir pieno kiekis adaptuojasi pagal kūdikio poreikį.
maniškė pvz žindžia ne ligiau 10 min, ir taip nuo pradžių, matyt jai užtenka smile.gif

čia mano nuomonė, kad nereikia nusitraukinėti, kas pradeda paskui vargsta su tuo nusitraukinėjimu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(inga29 @ 2006 08 26, 14:59)

Iš principo, nusitraukinėti tikrai nereikia, nes kaip jau rašė, pieno kiekį susireguliuoja pats vaikelis. Bet kiek prisimenu iš savo patirties, pirmą mėnesį pientraukis man būtų pravertęs: kol susireguliavo pieno gamyba, krūtys tiek pritvinkdavo, kad būdavo labai kietos, įtemptos, ir mažiuliui būdavo sunku suimti spenelį.
Visgi gal kolkas nepirk, apsižiūrėk, vyrui parodyk, kur yra, jei prireiks, nulėks ir nupirks.
Šiaip rekomenduočiau AVENT pientraukį.
QUOTE(inga29 @ 2006 08 26, 15:34)

Niekas kitas, kaip vaikas, geriau neištrauks tavo pieno, tik labai svarbu nuo pirmų maitinimų žiūrėt, kad gerai apžiotų spenelį (prašyk, kad akušerės parodytų), ir jokiu būdu neduoti nieko per žinduką (nei vandens, nei mišinuko, netgi ir savo pieno nutraukto), ir, jei įmanoma, vengti ir soskės. Nes tie dalykai gali pakenkti,- atpratinti vaiką teisingai žįsti.
Ir labai svarbu - pasitikėt savim, kad gali savo vaikelį pati išmaitinti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Na kaip cia pasakius del to nusitraukineji, as manau kad be neissiversiu niekaip o vaikiukui noriu duoti savo pieneli, kai manes nebus salia ji maitins mano vyras, nes kai isleksiu y paskaitas tai kaip as ji pamaitinsiu? blink.gif Teks nusitraukti ir palikti vyrui, o ir kai del darbuko reikalu leksiu irgi taspats laukia, nes jau mano toks darbelis kai negali pasiimti mamytes atostogu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma-22 @ 2006 08 27, 10:15)
Na kaip cia pasakius del to nusitraukineji, as manau kad be neissiversiu niekaip o vaikiukui noriu duoti savo pieneli, kai manes nebus salia ji maitins mano vyras, nes kai isleksiu y paskaitas tai kaip as ji pamaitinsiu?  blink.gif  Teks nusitraukti ir palikti vyrui, o ir kai del darbuko reikalu leksiu irgi taspats laukia, nes jau mano toks darbelis kai negali pasiimti mamytes atostogu  verysad.gif

joks pientraukis taip neištuštins krūties kaip lialius
manau jei visą laiką nusitraukinėsi, gali pradėti mežėti pienelio verysad.gif
dirbti, mokintis ir auginti vaikelį tai jau per daug gal sakyčiau visko iš kart unsure.gif
Atsakyti
as tai kai jausdavau pirmas savaites kad baisiausiai pritvino krutys tai biski nusitraukdavau,kad atleistu kruti, nors daktarai pries nusitraukinejimus buvo, bet kai krutys jau ciut neplysdavo tai ka jau daugiau lieka daryt, nes pieno turejau laabai daug ir toliau be jokiu problemu maitinau MP iki 2.2 metu
Atsakyti