Ir as girdejau kad sitas geras...o kuris geriau paprastas ar elektrinis?
Turėjau Canpol Babies pientraukį, bet jis greit sulūžo, todėl apie jį esu blogos nuomonės. O apie Avent kol kas girdėjau tik gerus atsiliepimus
As naudoju Chicco firmos pientrauki. Esu labai juo patenkinta , o ir kaina kelis kartus mazesne nei Avent'o pientraukiu.
sveikos o as turiu nuk firmos svirksto pagrindo pientrauki kadangi labai reikejo ir nezinojau ar ilgam tai bandziau pigiausia varianta ir man visai patiko, mokejau gal trisdesim lt ir naudojau gal pora menesiu nes reikdavo palikti dukryte namie, aisku jei krutys labai jautrios tai sis netiks bet siaip manau neverta islaidauti jei tinka
Sveikos mamytes,
labai reikia jusu patarimo...
maitinu suneli jau 8 menesis, is buteliuko gert bandem tik vandenuka ir nelabai kaip sekesi. o dabar noriu isigyti jau pientrauki, nes pavargau nuolat nervuotis kad kur nors isvaziavus neturesiu kur leliaus pamaitint ir panasiai. tad galvoju kad su pientraukiu isaugosiu pienuka ir galesiu jau kiek laisviau "judeti" nes galesiu is butelaicio savaji maitini kai reikia kur iseit. be to ir mokslai ne uz kalnu...
taig va ko norejau paklausti. ar imanoma 8 menesiu kudiki retkarciais maitint is buteliuko (nes kaip sakiau vandenuka gerti jam nesiseke), ar nieko tokio, kad buten dabar pradesiu piena nusitraukinet ar ar nieko kad tai darysiu nereguliarai?
gal kuri buvote panasioj situacijoje ir galetumete man pataeti...
is anksto aciu uz atsakymus
labai reikia jusu patarimo...
maitinu suneli jau 8 menesis, is buteliuko gert bandem tik vandenuka ir nelabai kaip sekesi. o dabar noriu isigyti jau pientrauki, nes pavargau nuolat nervuotis kad kur nors isvaziavus neturesiu kur leliaus pamaitint ir panasiai. tad galvoju kad su pientraukiu isaugosiu pienuka ir galesiu jau kiek laisviau "judeti" nes galesiu is butelaicio savaji maitini kai reikia kur iseit. be to ir mokslai ne uz kalnu...
taig va ko norejau paklausti. ar imanoma 8 menesiu kudiki retkarciais maitint is buteliuko (nes kaip sakiau vandenuka gerti jam nesiseke), ar nieko tokio, kad buten dabar pradesiu piena nusitraukinet ar ar nieko kad tai darysiu nereguliarai?
gal kuri buvote panasioj situacijoje ir galetumete man pataeti...
is anksto aciu uz atsakymus
O kur tuos elektrinius Medela pirkot? Gal kas naudojot Babycare elektrini? Kokie atsiliepimai?
Nebūtina juk pirkti naują ir mokėti didelę sumą. Skelbimuose nuolat yra parduodančių mamyčių. O dėl susidėvėjimo, manau nespėja, nes pakankamai tvirti tie Avent.
As nusipirkau Chicco uz 10Lt ir tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, gal tik talpa galetu buti didesne, kad ne taip daznai reiktu ispilineti piena
Na as irgi vel ieskau pientraukio... Su pirmaja mazyle kai skubiai prireike nusipirkau svirksto tipo kazkoki italiska. nu geras jis buvo, bet veliau, kai pienas laisvai tekejo... O is pradziu tai tikrai sunku buvo, pavarkdavo ir ranka, ir nugara, ir krutys... Manau kad cia dar daug ka lemia pacios mamytes tipas - vienoms pienas teka vos pagalvojus apie vaika, kitoms reikia kur kas daugiau... Tai va, si karta ieskau elektrinio, tikuosi bus lengviau...
Daug gero girdejau apie Medela elektrinius, kiek zinau juos Vilniuje ir nuomuoja...
Daug gero girdejau apie Medela elektrinius, kiek zinau juos Vilniuje ir nuomuoja...
QUOTE(smėliukė @ 2006 08 20, 09:50)
Tikrai pientraukis
http://www.medita.lt..._electric.shtml
Papildyta:
Mechaninis kainuoja 50 lt, elektrinis apie 150
Su pirmu vaiku pirkau tik nauja Aventa,bet jis man sunkokai dirbo, matyt buvo neprasidirbes,tai kai laukiausi antro ieskojau pirkti butent naudoto,kad jau butu
patikrintas . Manuoju atveju tai labai pasiteisino , nes su naudotu nutraukt piena pavyko is pirmo karto
patikrintas . Manuoju atveju tai labai pasiteisino , nes su naudotu nutraukt piena pavyko is pirmo karto