Aš irgi elektrinį Medela turėjau, visai geras pasirinkimas, nors 100 proc. nebuvau juo patenkinta .
QUOTE(neri.k @ 2006 04 01, 12:50)
Norejau paklausti mamyciu, jei as nusitrasukinesiu pienuka ir duosiu keleta kartu is buteliuko, ar paskui mano lelius ims kruti
Kiekivienas vaikas labai įvairia. Pavyzdžiui maniške, nors ir pabandė butelio vistiek reikalaudavo krūties.
Papildyta:
Aš irgi išbadžiau Avent Isis. Patiko.
QUOTE(Vikšrelis @ 2004 05 21, 12:39)
Jus man "zaliai" paaiskinkit (kas zino!), ar tikrai jau su juo taip lengvai ir be skausmo nusitraukiamas pienukas? Ar cia tik reklama ?Apie Avent isis
QUOTE(miskouoga @ 2004 05 28, 01:27)
Tikrai nieko neskauda, viskas
Naudoju si pientrauki kai reikia nusitraukti pieneli, nes mazoji truputi tinginiukas... Tai tikrai geras daiktas Nieko neskauda... Bet vaikas vistiek taip neistraukia, kaip pientraukis....
Papildyta:
QUOTE(bazinė T @ 2006 04 01, 12:59)
sveikos,
as naudojau AVNET anspenius, labai geras dalykas. Mano vaikai mazi gime, o pas mane speneliu nelabai yra, tai su jais jie nors kazkiek istraukdavo.
Pientrauki naudoju AVENT irgi geras dalykas.
as naudojau AVNET anspenius, labai geras dalykas. Mano vaikai mazi gime, o pas mane speneliu nelabai yra, tai su jais jie nors kazkiek istraukdavo.
Pientrauki naudoju AVENT irgi geras dalykas.
As taip pat naudojau AVENT antspenius, nes pas mane mazi speneliai ir pirma savaite mazute nugrauze iki kraujo. Tai mazute nuo gimimo taip iprato, kad kai pirma karta daviau be ju, nemokejo ciulpti. Bet nieko... dabar ciulpia!
padekit!!!
reikia pritraukti pieno per pora sav, nes turesiu palikti leliu. bandau traukt o jis nebega, nors vaikas pavalgo. kaip ji nusitraukti? naudoju pientrauki ne Avento, bet panasus.
reikia pritraukti pieno per pora sav, nes turesiu palikti leliu. bandau traukt o jis nebega, nors vaikas pavalgo. kaip ji nusitraukti? naudoju pientrauki ne Avento, bet panasus.
as ir turiu Avent Isis - is pirmo karto pavyko nusitraukt neskausmingai ir greit
jei kam idomu parduodu aventis pientrauki ,as ji naudojau tik kelias dienas, nes po to buvau priversta nutraukt maitinima, seip jis labai geras ir patogus naudojimui. Ji sudaro du pientraukei indelis ant kurio uzsideda ciulptukas ir pro ji galima maitinti vaika, taip pat 6 indelei kuriuose saldomas pienas ir yra atasrgines detales kures galima keisti. Jei ka sudomino skambinkite 867800503 Vilniuje jo kina 140
Sveikutės,
naudoju pientraukį Avent isis , mane išgelbėjo kai grįžau iš ligoninės kai krūtys buvo pritvinkusios, ir dabar jei reikia kur išeiti iš anksto nusitraukiu pienuko ir palieku kad sumaitintų. Man aplamai avento viskas labai patinka nes viskas su viskuo "draugauja"
naudoju pientraukį Avent isis , mane išgelbėjo kai grįžau iš ligoninės kai krūtys buvo pritvinkusios, ir dabar jei reikia kur išeiti iš anksto nusitraukiu pienuko ir palieku kad sumaitintų. Man aplamai avento viskas labai patinka nes viskas su viskuo "draugauja"
Aš tai naudojau pientarukį AVENT ISIS geras dalykas, ir tikrai jokio skausmo ar diskonforto, visosm patarčiau.
Sveikos mamytes,man iskilo problemele...Bukit geros patarkit koks pientraukis yra geresnis,koki patartumet pirkti...,jau labai man jo reikia,tik va problemele,kad apie juos nieko nenusimanau zinau,kad avento neblogi,bet kokie??????o kaip tie elektriniai veikia?BUKIT GEROS ISTIESKIT PAGALBOS RANKA... :unsure:Aciu
Turiu AVENT Isis, bet ne elektrinis. Labai geras.