Nepirkite Canpol babies firmos rankinių pientraukių. Aš nusipirkau, nusitraukiau tik du kartus - ir viskas, nebetraukė.
Tuomet kaip zinot kuris pientraukis geras, kaip juos surusiuot?
QUOTE(Migdolas @ 2006 06 12, 21:48)
Gal dėl to ir nepatiko, kad nebrangų pirkai su rankom nutraukinėjant galimja pažeisti krūtis jei jau planuoji nusitraukinėt, reik pirkt GERĄ pientraukį
Nusitraukunėti reikėjo tik 5 dienas, tad nemačiau reikalo dėl tų kelių dienų pirkti brangų pientraukį.
As turejau Avent Isis pientrauku ir galiu pasakyt,kad jis man labai patiko ir buvo patogus
Man pientraukis labai pagelbedavo,nes turejau labai daug pienuko.O ypatingai praverte tada kai maziukas buvo smarkiai nukramtes viena kruti.Tai maitinti is jos niekaip negalejau,nes jau net sasai buvo,o su pientraukiu nusitraukinejau.Mano nuomone pientraukis labai geras dalykas,aisku jeigu jo tikrai reikia
Man pientraukis labai pagelbedavo,nes turejau labai daug pienuko.O ypatingai praverte tada kai maziukas buvo smarkiai nukramtes viena kruti.Tai maitinti is jos niekaip negalejau,nes jau net sasai buvo,o su pientraukiu nusitraukinejau.Mano nuomone pientraukis labai geras dalykas,aisku jeigu jo tikrai reikia
sveikutė, pradžioje turėjau nuk firmos, tai prasikeikiau nė į jo pusę nebenorėjau pažiųrėti. o dabar nusipirkau Avent Isis. tai vienas malonumas.
Man patiko Avent Isis, paprastas ir patogus. Kitokių nebandžiau.
As irgi uz Avent Isis Via, labai patogu kai uzsisuka iskarto ant indeliu, o po to imeti i kamera
O as panasu Canpol firmos. Irgi buvo visai geras
Aš taip pa turėjau Avent Isis pientraukį, tikrai labai geras.Galima naudoti vienkartinius maišelius ir pienuką užšaldyti, galima naudoti su buteliuku.Tikrai patogus ir geras daiktas.
Mano nuomone pientraukį reikėtų pirkti kai gims vaikelis.Tada ir išaiškės reikia jo , ar ne.Man labai reikėjo pientraukio nes buvo labai daug pieno ir mažasis nesuvalgydavo visko. Pati dar maitinu sūnelį , bet jau bandome atprasti, va ir reikalingas daiktas tas pientraukis.
Turiu Avent ISIS pientraukį, labai geras tik gal gali pasirodyti brangokas 160 lt.
Mano nuomone pientraukį reikėtų pirkti kai gims vaikelis.Tada ir išaiškės reikia jo , ar ne.Man labai reikėjo pientraukio nes buvo labai daug pieno ir mažasis nesuvalgydavo visko. Pati dar maitinu sūnelį , bet jau bandome atprasti, va ir reikalingas daiktas tas pientraukis.
Turiu Avent ISIS pientraukį, labai geras tik gal gali pasirodyti brangokas 160 lt.
Taip pat turiu Avent ISIS, visai nesigailiu, kad vyras nupirko, nors iš pradžių maniau, kad neprireiks. Dabar ir į košę galiu savo pieno įpilti ir nusitraukus palikti jei kur nors išeinu. ai Nors labai sunku patarti, būna moterų, kurios nė kiek negali pieno nusitraukti, nors kūdikis pavalgo sočiai, niekad nežinai kiek to pieno bus ir kiek laiko maitinsi...
siuo metu maitinu MP..., pientraukis mano issigelbejimas...
dabar turiu elektrini pientrauki, pientraukiu isbandziau Avent ir Nuk, tai sie pasirode tokie S.... lyginantu su firmos MEDELA, jis elektrinis, naujas kainuoja 160lt - traukia piena imituodamas natūralų kūdikio čiulpimą.
Sios firmos pientraukiai naudojami medicinos istaigose.
http://www.medita.lt..._mait_motinoms/
sekmes
dabar turiu elektrini pientrauki, pientraukiu isbandziau Avent ir Nuk, tai sie pasirode tokie S.... lyginantu su firmos MEDELA, jis elektrinis, naujas kainuoja 160lt - traukia piena imituodamas natūralų kūdikio čiulpimą.
Sios firmos pientraukiai naudojami medicinos istaigose.
http://www.medita.lt..._mait_motinoms/
sekmes