Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
as ir patarciau kol kas nepirkt, nes ne visoms pientraukis piena istraukia ... kai jau prireiks tada ir pirkciau smile.gif

va kol maitinau pirma tai neprireike man to pientraukio..kiek buvau isejus tai rankom nusitraukiau blush2.gif bet cia gal kokia pora kartu tik
Atsakyti
vat kaip.. g.gif
Aš irgi galvojau, kad kai reiks tai ir nusipirksiu. Bet kai gavau nuolaidų kortelę (Avensiui 15 procentu).. Kažkaip labai susimėčiau blush2.gif
Bus matyt... 4u.gif
Atsakyti
Pientrauki nusipirkau kai dar buvau gimdymo namuose, o isbuvome 9 dienas. Kai pradejo trecia diena gamintis pienukas, krutys issipute, niekas lyg ir nebego, labai issigandau, tada vyras nupirko pientrauki, bet taip jo ir nepanaudojau.
O prireike is viso gal 2 kartus. Pirma karta, kai gydytoja patare viena karta nusitraukti ir paziureti kiek pienuko yra, ar leliukui uztenka, o antra karta, kai paskiepijome 2 menesiu, tai leliukas reke kokias 6 valandas ir neeme kruties, tada ir nusitraukiau, nes krutys buvo labai isisputusios ir verze.
Gal dar kada prireiks kokiu nors atveju, tegul guli spintoje, valgyti nepraso smile.gif
Atsakyti
is savo patirties sakau, man pientraukis buvo labai reikalingas, mergaite gime pries laika, tai pienuko pati nesugebejo istraukt, tai 5 men. gavau vargti nusitraukinejant su pientraukiu. Su "Avent" pientraukiu vargau ax.gif
Atsakyti
Ne, ne ir dar kartą ne. Jei reikės, tuomet ir nusipirksi. Gal tu neturėsi visiškai jokių problemų ir pientraukis tau bus absoliučiai nereikalingas. Kam mesti pinigus į balą? Aš sūnų maitinau 9.5 mėn. Vienu metu 5 dienas teko gerti antibiotikus ir kad neprarasčiau pieno, jį nusitraukinėjau. Nusipirkau pientraukį, bet nepatiko juo naudotis.Nusitraukti pieną pavyko ir rankomis. Dabar pientraukis guli stalčiuje beveik nenaudotas. Gerai, kad pirkau nebrangų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nireglina: 12 birželio 2006 - 14:34
QUOTE(nireglina @ 2006 06 12, 16:33)
Ne, ne ir dar kartą ne. Jei reikės, tuomet ir nusipirksi. Gal tu neturėsi visiškai jokių problemų ir pientraukis tau bus absoliučiai nereikalingas. Kam mesti pinigus į balą? Aš sūnų maitinau 9.5 mėn. Vienu metu 5 dienas teko gerti antibiotikus ir kad neprarasčiau pieno, jį nusitraukinėjau. Nusipirkau pientraukį, bet nepatiko juo naudotis.Nusitraukti pieną pavyko ir rankomis. Dabar pientraukis guli stalčiuje beveik nenaudotas. Gerai, kad pirkau nebrangų.

Gal dėl to ir nepatiko, kad nebrangų pirkai g.gif su rankom nutraukinėjant galimja pažeisti krūtis unsure.gif jei jau planuoji nusitraukinėt, reik pirkt GERĄ pientraukį tongue.gif
Atsakyti
SU AVENT pientraukiu, gal net malonu:)
Atsakyti
isbandziau mechanini Avent, elektrini NUK, siuo metu naudoju elektrini Medela... MEDELAi lygiu nera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi turi AVENT isis. Labai geras, puikiai ištuština krūtis (na aišku ne taip kaip mažasisi "siurbliukas", bet vistik pakankamai)
Atsakyti
Neturejau schmoll.gif ir labai gerai.Vaikai valge patys;jei reikedavi iseiti tai turejau visai paprasta.
Jei reikes tai nusipirksi wub.gif
Atsakyti
Man pientraukio prireikė tik kai susikaupdavo labai daug pieno krūtyse, nes mažiukė buvo dar per maža gerai ištraukti, tai buvo tikras išsigelbėjimas tuo metu, bet čia buvo tik kelis kartus, nes vėliau pieno gamyba susireguliavo pagal dukrytės poreikius, tai jis ir guli nenaudojamas. Nebent gali prireikti jeigu kur išvažiuosite ir reiks mažiukę palikti ilgesniam laikui, kai mūsiškė visur su mumis keliaudavo, tai ir neprireikė ax.gif .
Atsakyti
manau, kad neverta is anksto pirkti. man prisireike po gimdymo, tai vyras nupirko ir atnese.
Atsakyti