Įkraunama...
Įkraunama...

Pientraukiai

Apklausa: Ar būtina turėti pientraukį? (280 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
O kaip Canpol pientraukis - ar kas bandėt? Jis veikia tokiu pat principu kaip ir Avent, tik spėju yra pigesnis. g.gif
Atsakyti
thumbup.gif As turiu Medela pientraki, tikrai thumbup.gif Vaistinei ir parduotuvej jo nera, tik
http://www.medita.lt..._electric.shtml
Tikrai vertas demesio, o kaina mazesne nei Avent, elektrinis 150 lt.
user posted image
Atsakyti
aš irgi naudojau AVENT pientraukį, tai labai geras daiktas, aišku kainuoja nemažai, bet atsiperka, kai tau nei krūtų neskauda, o ir greit pienelio pritrauki.
Atsakyti
QUOTE(conviva @ 2006 02 04, 20:59)
Gal kas gali pasidalinti patirtim, kokios firmos pientraukį geriau pirkti?  4u.gif Draugė rekomenduoja Nuk'o firmos, o apie Avent isis taip pat girdėjau daug gerų atsiliepimų..  g.gif

Avent tikrai labai super thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti mamyciu, jei as nusitrasukinesiu pienuka ir duosiu keleta kartu is buteliuko, ar paskui mano lelius ims kruti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2005 02 27, 23:42)
O mano speneliai labai ploksti, tai pirma dukryte isvis kruties neeme, todel nuo pirmu dienu turejau piena nusitraukinet. Bandziau maitint su antspeniu, bet gal pries 11 metu tie antspeniai labai prastos kokybes budavo, nes nieko neisejo  cry.gif . Dabar vel bijau, kad situacija pasikartos. Tiesiog idomu, ar yra mamyciu, kurios maitino su antspeniais? Jei taip, tai kaip sekesi? Kokios firmos antspenius rekomenduotumet? Aciu.

sveikos,

as naudojau AVNET anspenius, labai geras dalykas. Mano vaikai mazi gime, o pas mane speneliu nelabai yra, tai su jais jie nors kazkiek istraukdavo.

Pientrauki naudoju AVENT irgi geras dalykas.
Atsakyti
Aš naudojau AVENT'o thumbup.gif tikrai neskausmingai nutraukia,o ir pakankamai greitai ax.gif
Atsakyti
Tik jau ne Nuk schmoll.gif kažkoks krūties niekinimas gaunasi su juo. Būčiau žinojus, kad toks š... tikrai nebūčiau jo pirkus.
Atsakyti
aš irgi turėjau Avent pientraukį, tikrai geras thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O man NUK pientraukis visai patinka. thumbup.gif Siaip, as bandziau dvieju rusiu NUK pientraukius. Tai vienas visai nepatiko (jis pigesnis, kainuoja apie 32 lt), o vat dabar nusipirkau toki, kaip AVENT IS (tokiu paciu principu traukiamas pienas) tai tas labai patinka. Jis ir kainuoja jau zymiai brangiau 99.96lt.
Atsakyti
Labas,

Nsupirkom AVENT'ą už 140Lt iš Maximos.

Kaip ten su juo turi sektis? Kažkaip jau čiut ne 10 minučių varom.. lyg oras niekur nepraeina, o tik kokį 20 mililitrų teprimelžėm.

Kame reikalas? Vaikas lyg laba isunkus.. po kilogramą kas mėnesį.

Iš kur gauti kokių gerų patarimų kaip naudotis, akd gausiai tas pienas eitų.. o tai myžena ir tiek.
Atsakyti
O kam tau pientraukis? Tegul leliukas buna "pientraukiu" thumbup.gif
Sakoma, kad mama, kuri nusitraukineje pienuka su pientraukiu, patiria stresa, kuris su pienuku persiduoda leliukui. Na tai viena is versiju g.gif
Atsakyti