As pientrauki naudoju tik kai reikia pienuko kosytems uzbalinti nutraukti Siaip niekam nepalikineju vaiko, tai ir pieno nusitraukti nereikia
Prieš gimdyma pirkti pientraukio nerekomenduoju, jei prireiks - visada spėsi įsigyti Kai mano mažiukui buvo 1 mėn., man buvo sesija, o pientraukio neturėjau, tai buvo daug streso ir varginančio melžimo rankomis. Galiausiai nutariau nebeetaupyti ir nusipirkau Avent Isis pientraukį ir nei kiek nesigailiu. Galiu išeiti į paskaitas ar į darbelį ir ramiai palikti mažiuką su vyru ar anyta ir mano pieno buteliuku
Tiesa, pientraukį pirkau SM turgelyje už 70 lt. Jei prireiks, tiesiog pasidairyk ten ir per savaitėlę rasi
Tiesa, pientraukį pirkau SM turgelyje už 70 lt. Jei prireiks, tiesiog pasidairyk ten ir per savaitėlę rasi
Gal kas gali pasidalinti patirtim, kokios firmos pientraukį geriau pirkti? Draugė rekomenduoja Nuk'o firmos, o apie Avent isis taip pat girdėjau daug gerų atsiliepimų..
TIK AVENT ISIS.Stebūklas,o nepientraukis.Kainuoja,bet ir yra už ką.O NUK pientraukiai,tai kaka. Nieko jie tau netrauks,nebent pienas pats čiurkšlėm bėga.O AVENT,tai Čia nė galvoti nėra ką.Patariu iš visos širdies
Na ir as naudojau Avent pientrauki traukia jis gerai tik vat ranka labai pavargsta, gaila kad ne teko isbandyti elektrinio
Jei jau yra problema,tai siūlau elektrini(kažkur yra jų nuoma),nes visi kiti tikrai daug nepadės.O jei pienas pats čiurkšlėm bėga,tai ir pientraukio nereikia.
Oi conviva,tik dabar pažiūrėjau,kad rekalo dar nėra .Išanksto pirkti tikrai nereikėtų,gal jo ir neprireiks,o apie elektrini tai galima būtų ligoninėj susižinoti.
Ir dar, geriausias pientraukis-išbadėjas leliukas.
Oi conviva,tik dabar pažiūrėjau,kad rekalo dar nėra .Išanksto pirkti tikrai nereikėtų,gal jo ir neprireiks,o apie elektrini tai galima būtų ligoninėj susižinoti.
Ir dar, geriausias pientraukis-išbadėjas leliukas.
Man asmeniskai pientraukio nereikejo, nes pienas lasedavo pats, prigulu, ir pilasinu po 80 aisku tai truko tik pora menesiu , siaip pieno nenusitraukinedavau,
o mano drauge turejo Nuk tai sake jau buciau geriau Avento turejus pientrauki bet ir as galvoju kad isanksto nesipirk, gal neprireiks
o mano drauge turejo Nuk tai sake jau buciau geriau Avento turejus pientrauki bet ir as galvoju kad isanksto nesipirk, gal neprireiks
QUOTE(Liudmilka @ 2006 02 07, 15:24)
Jei jau yra problema,tai siūlau elektrini(kažkur yra jų nuoma),nes visi kiti tikrai daug nepadės.O jei pienas pats čiurkšlėm bėga,tai ir pientraukio nereikia.
Na, kad nepades tai tikrai nesutikciau. Turiu Avent Isis rankini pientrauki ir nieko blogo apie ji pasakyt negaliu, man jis tikrai labai patiko, o ir siaip viska (buteliukus, soskytes ir kt.) naudojau Avent - kokybe . Beje, pientraukio man jau nebereikia, taigi, galeciau perleist.
QUOTE(Skipe @ 2006 02 09, 21:05)
Turiu Avent pientraukį, tikrai super nežinau, ką be jo būčiau darius...
O dabar leliukas jau pats moka geriau nei bet koks pientraukis ištraukt savo maistelį
O dabar leliukas jau pats moka geriau nei bet koks pientraukis ištraukt savo maistelį
Turiu ir aš Avent issis pientraukį,tikrai labai geras daikas ir kokibę kokia tikrai pinigus kainuoja bet ir atsipirko tikrai ,aš turėjau su pirmą dukrą rankinę kriaušę pieš 4 metus tai išvis kažkoks košmaras buvo,o jau kai pagymdžiau antrą dukrelę tai vyras padovanojo avent ,ir pati nauduojau pradžioi apiė 3 mėn. o paskui paskolinau savo draugėi tai jį sakekad labai fainas ir masažuoja krutis na tiėsiog pasaką .o apiė Nuk firmos galiu paskit kad nieko gero jisai nedaro,nes liėka daug piėno krutysę na nepatiko jis man
Aš taip pat naudoju AVENT pientraukį, tai tikras išsigelbėjimas. Mano ''vaikinas'' nuo mažiuko rodo savo charakterį ir valgo tik iš vienos krūties Tai iš tos, kur jis nevalgo, nutraukdavau rankomis kol draugė neįtikino, kad nusipirkčiau AVENT pietraukį. Nusipirkau, tai akys prašvito. Daiktas O nusipirkti pigiau galima iš mamyčių, kurios skelbiasi parduodančios savo naudotus pientraukius skelbimų lentoj, jeigu nebrokijat pirkti naudotą daiktą.
As ir jau gavau dovanuAVENT pientrauki Tiek daug geru atsiliepimu apie ji girdejau,o ir dabar,perskaiciau.. Vadinas neapsirikau