Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

kai pirma auginau tai laikas letokai ejo, laukiau kada prades sedet, kada vaikscios, o kai gime dukryte tai viskas nepastebimai greitai. bigsmile.gif
Atsakyti
ne tas zodis greit1taip ir norisi ta laika sustabdyti,mazylis vis didyn didyn... jau jis nebenori nei ant keliu,nei prisiglaust,kai pagalvoji... nespesi apsisukt jau ir is namu isleks verysad.gif man net ir vyras vienadien cia neseniai pasake :galetu jis likt visad toks kaip dabar -mazylis,o tai ziurek uzaugs tuoj ir jo akys taip nebespindes pamacius teveli,ir juokas bus jau ne be tas unsure.gif
Atsakyti
tiek su dukra, tiek su sūnum laikas iki pusės metų ėjo g.gif greitai, bet po pusmečio nepajutau doh.gif 1 metai su sūnum sakyčiau net greičiau, liko kelios savaitės ir rašysiu jau nuo 1 iki 3 metų, tuose lapuose kažkaip nesitiki schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(every @ 2007 09 02, 11:13)
kai pirma auginau tai laikas letokai ejo, laukiau kada prades sedet, kada vaikscios, o kai gime dukryte tai viskas nepastebimai greitai. bigsmile.gif

oi, koks gerazus mergytes vardukas, musu irgi Saulute biggrin.gif wub.gif
kai rinkom varda, atrode nera nei vienos Saules, o kai jau pasidarem metrikus, tai dabar vis atrandam Sauluciu biggrin.gif

beje prie temos, tai man lelyte dienom auga, labai ant rubu matosi, jau visa krepsi i sona padejom smile.gif ir siaip jau labai i aplinka reaguoja, o dar kelios savaites atgal aplinkiniai nelabai ja domino biggrin.gif
Atsakyti
suneli auginant laikas slinkte slinko, o gimus mazylei jis bega siaubingai greitai, tai dziaugiuosi kiekviena akimirka nes jos daugiau niekada nebesugris.
Atsakyti
QUOTE(Leonora @ 2007 09 04, 00:04)
suneli auginant laikas slinkte slinko, o gimus mazylei jis bega siaubingai greitai, tai dziaugiuosi kiekviena akimirka nes jos daugiau niekada nebesugris.

Tikrai nesugrįš, liks tik prisiminimai širdyje ir nuotraukose...
Atsakyti
man tai laikas siaubingai greit eina doh.gif atrodo,dar visai neseniai pilvota vaikščiojau biggrin.gif schmoll.gif
Atsakyti
Na ir as prisidedu prie tu, kurios laikas greitai bega biggrin.gif Uz menesio mums jau metukai, o atrodo ka tik is ligonines grizom ar dziaugemes pirmuoju dantuku wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aš prisijungiu prie mamyčių kurioms laikas bėga labai greitai.NET PER GREITAI SAKYČIAU.Pirmąjį kai auginau laukiau nesulaukiau kada paaugs ir aš būsiu laisvesnė,dabar viskas atvirkščiai,gal taip yra dėlto,kad tarp vaikų skirtumas didelis ir aš tos laisvės jau turėjau pakankamai.
Atsakyti
Man laikas irgi labai greitai bega, atrodo taip laukiau tu dvieju menesiuku wub.gif , po to labai laukiau keturiu menesiuku wub.gif , o jau praejo sesi menesiai ir nesuprantu, kaip taip greit viskas prabego... rolleyes.gif
Atsakyti
O man laikas letokai eina. Labai laukiu pirmo sypsnio, sedejimo, kalbejimo, vaiksciojimo.. Atrodo, kuo labiau lauki, tuo tas laikas leciau eina..
Atsakyti
Labai greitai... Labai greit prabėga diena, savaitė, o ir mėnesiai, žiūriu, labai greit pradėjo keisti vienas kitą... Vaikas taip greit auga ir tobulėja, kad kartais žiūri ir negali patikėt. Na, pvz., atrodo, dar ne taip seniai kaip paguldydavau užmigusią dukrą į lovelę, taip ir gulėdavo toj pozoj, o dabar jau stovi toj pačioj lovelėj virbų įsitvėrusi ir švyti iš laimės smile.gif
Kartais apima monotonijos, begalinio nuovargio (ir fizinio, ir emocinio) jausmas ir pagalvoju tada - ak, greičiau ateitų tas laikas, kai dukra eis į darželį, ir aš būsiu bent tam tikra prasme laisvesnė, bet tokia (ar panaši) mintis tetrunka akimirką. Nes suprantu, kad net nereikia laukti, tas laikas ir taip greit ateis, gal net per greit. Ir tada jau apims nostalgijos jausmas dabartiniams laikams verysad.gif (nes jau dabar labai graudu, kai prisimenu pirmąsias dukrytės dienas, savaites...)
Taigi reikia atsipalaiduoti ir mėgautis dabartim smile.gif
Atsakyti