Pradzioj labai letai slinko laikas. dabar kai oras atsilo ir vaiikutis paaugo, ilgiau lauke galima vezintis tai greiciau ir tos dienos slenka ir linksmiau, turiu jau su kuo ir pabendraut
man prabego sis laikas kaip akimirka,jau uz keletos dienu bus pusmetis vaikui o as taip megavaus ir megaujuos siuo laiku.Bet viskam yra pabaiga,kazkas baigiasi kazkas prasideda ner cia ko siaip gailetis.Bet buvo labai mielas laikas,tikiuosi ir toliau taip bus...
Laikas bega ziauriai greitai atrodo tik neseniai pagimdziau o jau 8men. jau vel norisi maziuko leliuko
lekia laikas laaabai greitai... vaikas auga ne dienom, o valandom... kiekviena diena ismoksta vis nauju dalyku. su siaubu pagalvoju, kad greit reikes isleisti i mokykla, o paskui ir i gyvenima...
Zaibiskai laikas prabego - mums jau tuoj bus metukai Ir visai neprailgo tie metai su vaikiuku bunat
Man ri gi laikas bėga nerealiai greit.Toks įspūdis,kad tuoj net nepastebėsiu kaip anūkus pradėsiu auginti
Dabar jau greitai bėga laikas... Bet iki aštunto mėnesio tai jis man nebėgo, bet pamažu slinko. Net nežinau kodėl... Gal, kad daug naujo dukrytė išmoko, tapo savarankiškesnė ir jau nebe tokia mažytė.
sveikos.na laikas man pradejo zaibisku greiciu lekt kai atsilo oras,o su tuo graziu laiku ir maniskis ropot pradejo,tai nebejauciu dienu...tik spek suktis...gerai kad dar vaikuti auginsiu iki 3metu atrodo noretusi jau ir antro,nes pasiilgau naujagimio kvapo ir to bejegiskumo,o dabar jau jis vis savarankiskeja...
QUOTE(Naujai iskepta @ 2007 06 10, 16:23)
sveikos.na laikas man pradejo zaibisku greiciu lekt kai atsilo oras,o su tuo graziu laiku ir maniskis ropot pradejo,tai nebejauciu dienu...tik spek suktis...gerai kad dar vaikuti auginsiu iki 3metu atrodo noretusi jau ir antro,nes pasiilgau naujagimio kvapo ir to bejegiskumo,o dabar jau jis vis savarankiskeja...
Šaunuolė Naujai iskepta,kad neskubi lėkti į darbą,kad auginsi savo mažutėlį iki 3 metukų. O laikas tikrai lekia šuoliais,ypač kai vaikiukai truputį paauga ir daug ko išmoksta.
bega bega laikas... LABAI greitai...