Aš kažkaip net neįsivaizdavau, kad tas laikas taip pralėks .. Pamenu, kol laukiausi, draugė turinti vaikiuką vis sakydavo - "pamatysi, kaip greit diena praeina, o atrodo nieko neveiki" .... Ir dabar jau suprantu, ką tai reiškia Gal pirmas mėnuo ilgiau ėjo, kol pratinausi prie naujo ritmo. O dabar lekia tos dienos, kad nespėji suktis, o jau vakaras .. o atrodo, kad tikrai NIEKO NEVEIKI
man bent jau tao zaibiskai greitai bega laikas.Suneliui jau 9men. Vis nauju dalyku ismokstam,dukstam,bendraujam....bet kovo men man i studijas....
Man labai greitai , nespeju suktis diena gena diena, atrodo net pagalvot nespeju.
atrodo ne minutem, o valandom lekia
ziauriai greitai
bega greitai, nes nera kada nuobodziauti.
Labai greitai Atrodo tik vakar grizome mes maziciai is ligonines o va jau vasario18 svesime metukus
O man kazkodel laikas ne taip jau greitai bega... Gal todel, kad iki 8 men maziulis leisdavo man daug ka nuveikti, nereikalaudavo daug demesio?
labai greitai,net per daug,paroje trukta valandu ir tuoj metai bus leliui,norisi dar vis tuo maziuku tokiu kudykeliu pasidziaugti,o jis tuoj savarankiskas nores buti
Labai greitai bėga, kartais norėtųsi net pristabdyti tą laiką..