Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Nors jau rasiau sitoj temukej, bet pasikartosiu ir vel. LAIKAS BEGA REAKTYVINIU GREICIU!!! Man vis atrodo, kad tik vakar grizau is ligonines su savo mazu kudikeliu ant ranku, o va jau penktas menuo. Kiekviena diena vis kazkas naujo. Daznai net apsiverkiu, kad laikas taip greitai bega.... verysad.gif
Atsakyti
Pritariu, laikas taip prabėga... Gal pirmą mėnesį kiek lėčiau, kol su viskuo apsipranti, o žiūrėk jau ir pusė metų. Bučiuoju myluoju ir tikrai gaila, nes kai jau antroką noriu pabučiuoti, tai sako : - nu mama, ne prie žmonių nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 08 gruodžio 2011 - 14:55
Pirma savaitė grįžus iš ligoninės ėjo laabai lėtai, o dabar rodos tik atsikeli, ir jau miegot vėl laikas, net sunku patikėt, kad jau penktas mėnuo doh.gif
Atsakyti
Labai greita smile.gif Cia mazute lopsy gulejo, cia jau pati stojasi blink.gif tuoj begios... biggrin.gif
Atsakyti
Bega tas laikas atrodo ka tik per skausmus atejo ,skausmai nepasimirso ,o vat vaiks tai jau atrodo kai nemano ,jau ir mama teti saukia wub.gif tuoi i darzeli ridesim thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif matau visom jums laikas greitai bega o man tai visai ne dienos tokios ilgos atrodo verysad.gif gal kad veiklos truksta per dienas tik su suneliu ir bunu buities darbus mama nudirba...
Atsakyti
Ziauriai greitai blink.gif Atrodo tik vakar dar buvau su dideliu pilvu nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oi, ilgai bega, ilgai
Atsakyti
QUOTE(java mata @ 2011 12 13, 16:04)
Sveikutes smile.gif  matau visom jums laikas greitai bega o man tai visai ne dienos tokios ilgos atrodo verysad.gif gal kad veiklos truksta per dienas tik su suneliu ir bunu buities darbus mama nudirba...

As tai tau truputi pavydziu 4u.gif Duotu man kas ta mama, bet deja.Kaip kad kitos raso LAIKAS BEGA REAKTYVINIU GREICIU IR JAI PARA TURETU 48 VAL. BUTU PATS TAS 4u.gif Vos speju suktis vienam valgyt padaryk, kitam pamokas padek padaryti, dar kitam ka nors patarti reikia, o kur dar isvirti, isplauti, islyginti, apsipirkti.....galima vardinti iki begalybes O taip megsti siuti, megsti, skaityti.Teks palaukti- raminu save. Kartais juokauju, gal pensijoje paskaitysiu, kai paziuriu i susikaupusiu zurnalu kruva. Bet visus vargus atperka vaiku sypsenos ir buciniai 4u.gif
Atsakyti
man irgi laikas bega LABAI greitai smile.gif
Atsakyti
Laikas eina nerealiai greitai... Toks pasakiškai nerealus laikas, kad net kvapą užgniaužia galvojant apie viską 4u.gif
Atsakyti
Tiesiog skrieja! biggrin.gif
Atsakyti