Nors jau rasiau sitoj temukej, bet pasikartosiu ir vel. LAIKAS BEGA REAKTYVINIU GREICIU!!! Man vis atrodo, kad tik vakar grizau is ligonines su savo mazu kudikeliu ant ranku, o va jau penktas menuo. Kiekviena diena vis kazkas naujo. Daznai net apsiverkiu, kad laikas taip greitai bega....
Pritariu, laikas taip prabėga... Gal pirmą mėnesį kiek lėčiau, kol su viskuo apsipranti, o žiūrėk jau ir pusė metų. Bučiuoju myluoju ir tikrai gaila, nes kai jau antroką noriu pabučiuoti, tai sako : - nu mama, ne prie žmonių nors...
Labai greita Cia mazute lopsy gulejo, cia jau pati stojasi tuoj begios...
Bega tas laikas atrodo ka tik per skausmus atejo ,skausmai nepasimirso ,o vat vaiks tai jau atrodo kai nemano ,jau ir mama teti saukia tuoi i darzeli ridesim
Sveikutes matau visom jums laikas greitai bega o man tai visai ne dienos tokios ilgos atrodo gal kad veiklos truksta per dienas tik su suneliu ir bunu buities darbus mama nudirba...
Oi, ilgai bega, ilgai
QUOTE(java mata @ 2011 12 13, 16:04)
Sveikutes matau visom jums laikas greitai bega o man tai visai ne dienos tokios ilgos atrodo gal kad veiklos truksta per dienas tik su suneliu ir bunu buities darbus mama nudirba...
As tai tau truputi pavydziu Duotu man kas ta mama, bet deja.Kaip kad kitos raso LAIKAS BEGA REAKTYVINIU GREICIU IR JAI PARA TURETU 48 VAL. BUTU PATS TAS Vos speju suktis vienam valgyt padaryk, kitam pamokas padek padaryti, dar kitam ka nors patarti reikia, o kur dar isvirti, isplauti, islyginti, apsipirkti.....galima vardinti iki begalybes O taip megsti siuti, megsti, skaityti.Teks palaukti- raminu save. Kartais juokauju, gal pensijoje paskaitysiu, kai paziuriu i susikaupusiu zurnalu kruva. Bet visus vargus atperka vaiku sypsenos ir buciniai
Laikas eina nerealiai greitai... Toks pasakiškai nerealus laikas, kad net kvapą užgniaužia galvojant apie viską
Tiesiog skrieja!