nera kalbos, kad laikas pradejo nebe eiti, o kosminiu geiciu skrieti.. cia diena kaip valanda, savaite, kaip diena praeina, o menuo kaip savaite. Ir siaip labai laikas maisosi, nezinai cia pirmadienis, ar sekmadienis
O tevelis karta pasake fraze: zinai, o mes jau pradejom senti.. is tiesu, kai matai savo ziogeli vis auganti, jauti, kad paciai laikas eina i antra puse... ech..tas toks gyvenimas tik nuotraukose laikas sustoja, deja..
Diena veja dieną, nebeskiriu kada pirmadienis, kada penktadienis, ir jau noriu, kad laikas lėčiau eitų, nes taip greitai mažiukas auga
Laikas skaičiuojamas mėnesiais :štai pirmas mėnuo, štai antras, mažiui jau keturi mėnesiai - laikas lekia kaip pašėlęs Net negaliu patikėti
taip norėtųsi, kad jis ne bėgtų, bet nors eitų, deja... nors dar laiko yra iki 2 metų, pasidžiaugsim buvimu drauge
Taip greitai lekia, kad nebeimanoma: tik rytas prasideda, jau ir vakaras. Taip noretusi, kad laikas eitu leciau, nes labai norisi pasidziaugti mazyle. Atrodo, kad vaikui tik menuo, o ziurek jau ir baigiasi. Ir vel kitas. Kai susitinku ka nors ir pasako, kad svetimi vaikai greitai auga, as tai pajuokauju, kad savi dar greiciau auga
Man laikas bego letai kol maziui buvo pilvuko diegliukai (1-2 men), tada atrodo skaiciuodavau diena po dienos, kad va seip ne taip istverem neiseje is proto... Baisiai sunku kai skauda o negali padeti. O po to pradejo greitai dienos begti!
QUOTE(medeya @ 2011 10 13, 21:06)
Diena veja dieną, nebeskiriu kada pirmadienis, kada penktadienis, ir jau noriu, kad laikas lėčiau eitų, nes taip greitai mažiukas auga
tikra tiesa
neapsakomai greitai praėjo laikas, kai mūsų mergytė dar rami, tai nepajutome ir to vargo, dienos neprailgo, o laikas akimirksniu praėjo, jau ir metai tuoj ant nosies. Man laikas lėčiau ėjo iki gimdimo, o po gimdimo iki metukų super greitai, kartais jau ilgiuosi tų dienų, kai mažylė buvo mažytė,taip pasinarini į prisiminimus,pasidžiaugi ir toliau džiaugiesi savo vaikučiu.
Mums irgi kaip greit laikas bėga tai siaubas, taip greit ir pasensiu Dabar dar kai dienos trumpos tai išvis, dar kai keliamės su mažąja kažkur 13 val, pamaitinu, pati papusryčiauju ir žiūrėk jau tamsu už lango reikia atprast man miegot iki pietų
Papildyta:
O aš kaip tik laukiu, kad mažylė paaugtų, šnekėtų, nors tikriausiai kažkada irgi ilgėsiuos jos kūdikystės dienų Bet kai taip greitai bėga laikas tikriausiai nepastebėsiu kai ir šnekėt pradės ir išdaigas krėst
Papildyta:
QUOTE(Giveta @ 2011 12 06, 20:33)
neapsakomai greitai praėjo laikas, kai mūsų mergytė dar rami, tai nepajutome ir to vargo, dienos neprailgo, o laikas akimirksniu praėjo, jau ir metai tuoj ant nosies. Man laikas lėčiau ėjo iki gimdimo, o po gimdimo iki metukų super greitai, kartais jau ilgiuosi tų dienų, kai mažylė buvo mažytė,taip pasinarini į prisiminimus,pasidžiaugi ir toliau džiaugiesi savo vaikučiu.
O aš kaip tik laukiu, kad mažylė paaugtų, šnekėtų, nors tikriausiai kažkada irgi ilgėsiuos jos kūdikystės dienų Bet kai taip greitai bėga laikas tikriausiai nepastebėsiu kai ir šnekėt pradės ir išdaigas krėst
laikas bega labai greitai