Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

QUOTE(kapučino @ 2011 08 10, 13:54)
kuo toliau, tuo greiciau

Tas tai tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
Deja, kaip bebutu gaila - laikas negailestingas verysad.gif Kiekviena men susigraudinu, kad maziukas taip greitai auga...
Atsakyti
Kai auginau pirmą dukrytę, tai laikas ėjo žymiai lėčiau. Mantyt mažiau kantrybės turėjau, kažkaip greitai į darbą norėjosi. Dabar, auginant sūnų, laikas skriete skrieja, o į darbą visai nesinori.
Atsakyti
Jau greitai menuo kaip pagimdiau dukryte 4u.gif o atrodo kad dar tik vakar viskas prasidejo... ax.gif
Atsakyti
čia filosofiškai - dienos eina lėtai.. bei pažiūri - tai šast bigsmile.gif ir tavo vaikeliui mėnesiu jau daugiau.... biggrin.gif

eina tas laikas.... greitai eina kai į praeitį žiūri, o kas diena g.gif - bent jau man eina lėtai - nuo maitinimo iki miego, nuo nubudimo iki pampio keitimo.... r t.t.
Atsakyti
pirmus du ,emesius dienas skaiciuodavau, kad tik greiciau jos eitu, nes laukiau 3 menesio kaip isganymo del pilvu putimo, o dabar jau eina greiciau ta slaikas, siaip noreciau kad tas 4 menuo sustotu, nes dabar pats tas mano akim, ir mazylis smagesnis ir ramesnis, ir dar ta stadija tokia tikrai mazumo, o jau 5,6 menuo jau nebetas mazumas vistiek....
Atsakyti
laikas eina laaabai greit, jau ne uz kalnu ir metai, o atrodo tik vakar isvaziavau i ligonine doh.gif
Atsakyti
Aš nė nepajutau kaip prabėgo pusmetis.Net nepajuntu kaip dieną pakeičia vakaras, norėtųsi, kad laikas eitų bent kiek lėčiau ax.gif
Atsakyti
Su dycke letai slinko, irzli labai buvo, o su mazium puse metu, kaip 1 diena praleke... ziuriu, o jau ir metukai ne uz kalnu... kuo vaikas ramesnis- to greiciau laikas eina
Atsakyti
Laaaabai greitai laikas bega, jau suneliui 3 men- o atrodo taip neseniai atostogu isejau doh.gif
Atsakyti
Laikas negailestingas.... Mums jau beveik 2 men, o atrodo tik vakar is ligonines grizom. Su kiekviena diena vis daugiau ispudziu ir suneliui, ir mamytei... smile.gif
Atsakyti
labai greit verysad.gif , mano maziukui jau 10 men, o as tu menesiu ne nejutau doh.gif
Atsakyti