Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

QUOTE(Tekantisaule @ 2011 07 16, 16:28)
Po kol kas jis man dar laabai letai einna, nes mazylei tik 1men1sav.  smile.gif  Bet zinau, kai bus praejes koks pusmetis, sakysiu, kad laikas tiesiog byra.  biggrin.gif

man kažkaio su kiekvienu mėnesiu vis greičiau ir greičiau tas laikas bėga...ech...
Atsakyti
Taip laikas is tikruju tiesiog lekia unsure.gif atrodo tik laikiau maza gleznuti, o jau ir ant ranku sunku nulaikyti. Sako svetimi greitai auga, bet savi lygiai taip pat. smile.gif
Atsakyti
greitai thumbup.gif
Atsakyti
O kaip greitai tas laikas lekia. Atrodo, kad tik pagimdziau savo dziaugsmeli. O dabar jau 7 men. Nespeju, atrodo, kad pas gydytoja profilaktiskai vaikstom taip greitai. Tie menesiai vis bega ir bega. Ziurek, jau vaikeliui metai ir pats vaiksto 4u.gif
Atsakyti
Sutinku,kad su vaiku,laikas lekia nepastebimai greitai... kartais del to net liudna darosi... bet man bega greitai ne tik pirmieni vaiko metai,va vyresnelei jau 4m,o as rodos ne nepastebejau,kad jie praleke...
Atsakyti
kuo toliau, tuo greiciau
Atsakyti
QUOTE(kapučino @ 2011 08 10, 12:54)
kuo toliau, tuo greiciau

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmam berniukui 2 su puse, pirmajam jau du menesiai,nejauciu kaipo laikas bega,daznai net pagalvoju,kad galetu slink leciau.
Atsakyti
Oj kaip greitai bėga atrodo tik iš gimdymo namų grįžom o jau mėnuo mažiukui
Atsakyti
Su pirmu leliuku kazkaip leciau ejo, dabar nespeju gaudyt - rytas..vakaras... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eilada @ 2011 08 15, 05:54)
Su pirmu leliuku kazkaip leciau ejo, dabar nespeju gaudyt - rytas..vakaras... doh.gif

Pritariu drinks_cheers.gif atrodo tik diena prasidejo, o ziurek jau ir vakaras...labai greitai laikas eina...
Atsakyti
Kol kas tai labai lėtai. Bet gal kai "įvažiuosime" į ritmą eisis greičiau blush2.gif
Mums dar tik 8 dienos, tai dienomis skaičiuojame vis dar biggrin.gif . turbūt sekantis etapas bus savaitėmis smile.gif
Atsakyti