Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

labai greitai prabego,liepos menesi jau svesim pirmaji gimtadieni smile.gif
Atsakyti
nors mes tik 5 savaiteliu bet pirmas menuo prabego labai greitai, nors buvo gan sunkus...
Atsakyti
mum jau greit metukai..bet laikas prabego nepastebimai!atrodo katik laikiau najagimi ant ranku, o jis jau vaiksto,burbuliuoja, ragiukus rodo.. doh.gif 4u.gif net kaista kaip mano mazas zmoguti virto ,,savarankisku,, vyru su ragiukais biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Oi, laikas bega tai labai greitai. Atrodo neseniai gime dukryte, o jau 9 menesiai jai. Gaila, kad tas graziausias laikas taip greit prabegs verysad.gif
Atsakyti
kai atsirado pirmagime laikas pradejo begt pasisokinedamas biggrin.gif .atrodo katik su pirmaja nestuke.gif vaiksciojau,o jau jai 2,5m ir broliukas auga.nespesiu apsidairyt,o ziurek jau kavalieriai suktis apie duris prades lotuliukas.gif
Atsakyti
Deja , labai greit ax.gif
Atsakyti
Nenusakomai greitai, mums kita menesi bus metukai, o atrodo kaip menesis sitie metai praleke doh.gif
Atsakyti
Po kol kas jis man dar laabai letai einna, nes mazylei tik 1men1sav. smile.gif Bet zinau, kai bus praejes koks pusmetis, sakysiu, kad laikas tiesiog byra. biggrin.gif
Atsakyti
Mano berniukui 6,5 men. Laikas prabego nejucia.. Kartais net liudna,kad taip geitai auga maziukas, darosi svarankiskas..
Atsakyti
Na man tai siaubingai letai eina laikas doh.gif atrodo jau kokie 2-3 metai praejo nuo tada kai pagimdziau,o dar tik 7men..tiek atrodo visko ivyko per ta laika ir siaip siaubingai pavargus jauciuosi nuo visko,tai tas laikas atrodo,kad sustojes...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cc-mark: 24 liepos 2011 - 22:44
kolkas mazylei tik menuo, bet jis prabego akimirksniu.
pasiziuriu i vyresneli ir suprantu, kad nepastebimai dingo ir 5metai... jis taip greitai auga.... gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 07 25, 12:47)
kolkas mazylei tik menuo, bet jis prabego akimirksniu.

man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti