labai greitai prabego,liepos menesi jau svesim pirmaji gimtadieni
mum jau greit metukai..bet laikas prabego nepastebimai!atrodo katik laikiau najagimi ant ranku, o jis jau vaiksto,burbuliuoja, ragiukus rodo.. net kaista kaip mano mazas zmoguti virto ,,savarankisku,, vyru su ragiukais
Oi, laikas bega tai labai greitai. Atrodo neseniai gime dukryte, o jau 9 menesiai jai. Gaila, kad tas graziausias laikas taip greit prabegs
kai atsirado pirmagime laikas pradejo begt pasisokinedamas .atrodo katik su pirmaja vaiksciojau,o jau jai 2,5m ir broliukas auga.nespesiu apsidairyt,o ziurek jau kavalieriai suktis apie duris prades
Deja , labai greit
Nenusakomai greitai, mums kita menesi bus metukai, o atrodo kaip menesis sitie metai praleke
Po kol kas jis man dar laabai letai einna, nes mazylei tik 1men1sav. Bet zinau, kai bus praejes koks pusmetis, sakysiu, kad laikas tiesiog byra.
Mano berniukui 6,5 men. Laikas prabego nejucia.. Kartais net liudna,kad taip geitai auga maziukas, darosi svarankiskas..
kolkas mazylei tik menuo, bet jis prabego akimirksniu.
pasiziuriu i vyresneli ir suprantu, kad nepastebimai dingo ir 5metai... jis taip greitai auga.... gaila...
pasiziuriu i vyresneli ir suprantu, kad nepastebimai dingo ir 5metai... jis taip greitai auga.... gaila...
QUOTE(<<sypsenele>> @ 2011 07 25, 12:47)
man taip pat