Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Na mums trys menesiai kaip amzinybe buvo, o dabar jau taip pat nebesuskaiciuojam tik ziuri jau savaites ir nebera. Bet pirmu meneseliu prisiminti nelabai norisi....
Atsakyti
labai greitai.atrodo dar vakar mazuliuka is ligonines parsiveziau,o jau devintas menuo eina.
Atsakyti
per greit tas laikas bėga doh.gif atrodo, kątik pirmą kartą pamačiau savo stebukliuką, o jam beveik už mėnesiuko metukai doh.gif norėčiau, kad laikas sustotų biggrin.gif
Atsakyti
Laikas bega labai greitai doh.gif ,nespejau kudikeli gerai pazinti,o jai jau po menesio metukai ax.gif ,smagu,bet kartu ir liudna smile.gif ,per greitai dienos bega,per greitai
Atsakyti
nepaprastai greitai bega laikas.. 4 menesiai prabego kaip 1 savaite.. nepajutau.. nors ir nelengva buvo..

net gaila, kad tas laikas taip bega.. noretusi megautis savo maza pupyte dar ilgai ilgai.. wub.gif bijau, kad ji labai greitai uzaugs..
Atsakyti
Labai greitai prabėgo 6 mėnėsiai. Labai, labai greitai...
Atsakyti
Na man tas laikas taip ilgai eina, kad atrodo taip seniai gimdžiau... jau ir pamiršau, kad sunkus gimdymas buvo, o vaikiukui dar tik 7,5 mėn. Na šiaip dienos pačios tai greit bėga, bet visumoj pats laikas eina lėtai doh.gif sakau gal blogai vaiko amžių skaičiuoju g.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesa: 10 balandžio 2007 - 23:11
Net nepastebėjau kaip prabėgo 6,5 metų, mano sūnelis šiemet jau bus pirmokas. Na o mažosios trys mėnesiai tai kaip trys dienos . Net nepajusim kaip vaikai užaugs, nors norėtusi, kad kuo ilgiau galėčiau pamyluoti,panešioti...
Atsakyti
pritariu daugumai, man ir greit laikas bėga smile.gif atrodo, ką tik buvo pusę metukų, o dabar jau tik 3 mėnesiai iki gimtadienio liko rolleyes.gif
Atsakyti
Man, gal tik 3-6 men.ilgai bego, kai sveciai nustojo lankytis ir uz lango salta buvo, bet dabar atrodo, kad taip neseniai parsiveziau, o jis jau zengia pirmuosius zingsnius, krecia isdaigas. Dienos lekia vis greiciau, ypac atsilus orams.
Atsakyti
Man taip pat laikas labai greitai bega, jau maziai 5men. tuoj, o man visai namie buti nepabodo, kaip tik nauju talentu savy atradau blush2.gif
Atsakyti
Iki puses metu tai laaabai ir laaabai ltai ejo laikas, nes buvo Lukas didelis verksnys bet kai pradejo sedeti ropoti tai jau ir laikas pajudejo dabar jau 11 men. bus tai vaiksto vyriskis ir bardakus daro tai spek tvarkyt o kur dar valgyt daryt ir kasdienius darbus apsidirbt tai tik sukis. biggrin.gif
Atsakyti