Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Dziaukites kiekviena diena praleista su mazyliu, tik neskubinkit laiko, net nepajusit kaip jis prabegs kaip byrantis smelis tarp pirstu, atsimegaukit siuo laikotarpiu, nes veliau tik prisiminsit kaip trumpa saldziausia sapna smile.gif
Atsakyti
pirmas menuo buvo ilgiausias. o paskui nespeji apsizvalgyti jau sulaukeme 5 menesiu. todel dziaugiuosi kiekviena diena praleista su kudikiu.
Atsakyti
labai greitai
kaip parase zuiki puiki reik dziaugtis kiekviena minute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2011 03 09, 12:00)
Dziaukites kiekviena diena praleista su mazyliu, tik neskubinkit laiko, net nepajusit kaip jis prabegs kaip byrantis smelis tarp pirstu, atsimegaukit siuo laikotarpiu, nes veliau tik prisiminsit kaip trumpa saldziausia sapna smile.gif

visiskai taip drinks_cheers.gif , labai greitai bega laikas. Vyresnele dar neseniai darziuka lanke, o dabar jau treciokele. Viduriniuke dar neseniai kudikelis buvo, o dabar jau 2 su virsum, ir neseniai dar pilvota buvau, o dabar jau virs menesiuko musu broliukui blink.gif
Atsakyti
Iki 4 menesiu laikas slinko letokai. Skaiciuodavau jau ne menesius, net ne savaites, o dienas. Nuo tada, kai maziuke eme vartytis, po truputi savarankiskai judeti, laikas pradejo skubeti, o nuo pusmetuko pasileido nepastebimai begti. Po menesiuko svesime pirmaji gimtadieni, o atrodo, kad ka tik gimdziau smile.gif bet net kiek nesigraudinu, kad ta kudikyste taip greitai praleke, nes kiekvienas etapas labai smagus, o dabartinis prasidedantis dar smagus ne tik todel, kad vaikiukas savarankiskesnis, idomesnis, bet ir man daug lengviau, idomiau. Jau po truputi pradedu raskyti savo vargelio vaisius - dziaugtis smile.gif
Atsakyti
Sako, svetimi vaikai greitai auga. O pasirodo - savi irgi! bigsmile.gif
Atsakyti
labai greitai lekia laikas,džiaukimės kiekviena diena wub.gif
Atsakyti
Labai greitai smile.gif
Kai pirmasis gime - greitai bego, kai antrasis - dar greiciau!
Atsakyti
Manp princese mano akim ziurint greitai uzaugo dabar jai 1 metukai bus o man atrodo kad pries pora men tik net nemoku apsakyti ji labai greitai viska ismoko ir va galim pasigirti 10 men pradejo vaikscioti savarankiskai smile.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalė @ 2011 03 24, 00:24)
Iki 4 menesiu laikas slinko letokai. Skaiciuodavau jau ne menesius, net ne savaites, o dienas. Nuo tada, kai maziuke eme vartytis, po truputi savarankiskai judeti, laikas pradejo skubeti, o nuo pusmetuko pasileido nepastebimai begti. Po menesiuko svesime pirmaji gimtadieni, o atrodo, kad ka tik gimdziau smile.gif bet net kiek nesigraudinu, kad ta kudikyste taip greitai praleke, nes kiekvienas etapas labai smagus, o dabartinis prasidedantis dar smagus ne tik todel, kad vaikiukas savarankiskesnis, idomesnis, bet ir man daug lengviau, idomiau. Jau po truputi pradedu raskyti savo vargelio vaisius - dziaugtis smile.gif

Labai graziai parasyta 4u.gif mums jau 9 menesiukai, laikas tikrai nepastebimai greitai bega, tai diena klaip akimirka prabega,,,,,namu ruosa, maitinimas, laukas, miegojimas, taip ratas ir sukasi....na gal kiek leciau ejo pirmas menesis pamenu, prisimenu kaip didziausia baime.....dabar jau- nieko....tik nervai tai stabiliai pakenkti, nezinau kaip kartais susivaldyti.... 4u.gif visada labai kantri buvau... o kodel kartais ant vaikiuko uzrekiu-nesuprantu....
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 03 09, 13:00)

Pritariu 100%. drinks_cheers.gif As jau tai pajauciau. Kai vyresnelis buvo leliukas, norejau, kad greiciau uzaugtu, laukiau jo pasiekimu, kazkur skubejau...Anksti isejau i darba. Ir, kai sunui sukako penkeri, pamaniau, kaip gaila, kad viskas taip greit praejo, as net nespejau pasidziaugti... Dabar auginu dukryte ir VISAI nelaukiu, kad ji uzaugtu. Deja, laikas taip lekia.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emikami: 26 balandžio 2011 - 21:34
labai greitai, atrodo ka tik gime, o jau svenciam pirmaji gimtadieni smile.gif ir jau netrukus vel i darbeli sad.gif
Atsakyti