laikas bega..labai greit bega.. stengiuosi nepraleisti ne vienos dukrytes sypsenos, ne vieno gugavimo, nes zinau, kad tokios akimirkos yra vieninteles...
Sveikos, mum auginant 6 men. sunu labai greitai bega laikas. o atrodo tik vakar pagimdziau
net labai greit atrodo tik planavom nestuma,tik buvau nescia,tik gimdziau o jau tuoj pupai 8menesiukai
manau laikas letai eina kol esi vaikas
o siaip laikas bega greitai, atrodo tik maziukas buvo labai maziukas, o dabar jau visas vyras, ypac pastebiu kai tetis nesioja, visada atsimenu kai nesiojo dar tik gimusiu, maziuka maziuka, o dabar ... jau toks paauges ir ant ranku kai nesa, jau toks didelis
kad ir kaip butu gaila laikas tikrai neispasakytai greitai lekia.. atrodo tik buvo savaitgalis, nespeju apsisukt, o jau ir vel sestadienis..
QUOTE(VilijaVVK @ 2011 02 25, 21:09)
neapsakomai laikas greit bega ir ne tik pirmuosius metus
Tikra tiesa .Turiu dvi pilnametes dukras,o atrodo visai nesenai buvo maziukes .Taippat ir su treciaja(pagranduke) ,cia tik rytas,cia jau vakaras .Neuztenka man tos dienos,galetu buti ilgesne .
QUOTE(VilijaVVK @ 2011 02 25, 20:09)
neapsakomai laikas greit bega ir ne tik pirmuosius metus
ypac jei vaikuciai auga sveiki,linksmi ir laimingi
QUOTE(_Irmutee20_ @ 2011 02 27, 13:39)
Sveikos, mum auginant 6 men. sunu labai greitai bega laikas. o atrodo tik vakar pagimdziau
Pritariu tik mums 7 menesiukai
Labai lėtai slinko pirmieji mėnesiukai
La, man irgi labai letei slinko laikas pirmus menesius
Kartais greitai, o kartais tokia rutina, ypač niūrus vasaris buvo. Na jau pavasarėja, tai vis linksmiau.