Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

laikas bega..labai greit bega.. smile.gif stengiuosi nepraleisti ne vienos dukrytes sypsenos, ne vieno gugavimo, nes zinau, kad tokios akimirkos yra vieninteles... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryttiaa: 26 vasario 2011 - 15:54
Sveikos, mum auginant 6 men. sunu labai greitai bega laikas. o atrodo tik vakar pagimdziau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Irmutee20_: 27 vasario 2011 - 13:39
net labai greit 4u.gif atrodo tik planavom nestuma,tik buvau nescia,tik gimdziau o jau tuoj pupai 8menesiukai wub.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
manau laikas letai eina kol esi vaikas
o siaip laikas bega greitai, atrodo tik maziukas buvo labai maziukas, o dabar jau visas vyras, ypac pastebiu kai tetis nesioja, visada atsimenu kai nesiojo dar tik gimusiu, maziuka maziuka, o dabar ... jau toks paauges ir ant ranku kai nesa, jau toks didelis wub.gif
Atsakyti
kad ir kaip butu gaila laikas tikrai neispasakytai greitai lekia.. verysad.gif atrodo tik buvo savaitgalis, nespeju apsisukt, o jau ir vel sestadienis..
Atsakyti
QUOTE(VilijaVVK @ 2011 02 25, 21:09)
neapsakomai laikas greit bega ir ne tik pirmuosius metus thumbup.gif

Tikra tiesa drinks_cheers.gif .Turiu dvi pilnametes dukras,o atrodo visai nesenai buvo maziukes rolleyes.gif .Taippat ir su treciaja(pagranduke) smile.gif ,cia tik rytas,cia jau vakaras doh.gif .Neuztenka man tos dienos,galetu buti ilgesne lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mums ir laikas bega labai greitai, atrodo dar neseniai parsivezem maziuka is ligonines, o jau ketvirtas menesiukas eina, jau ir guguojam ir juokiames daug wink.gif nepajusim kaip laikas praeis tuoj ir vaikscioti prades wink.gif
Atsakyti
QUOTE(VilijaVVK @ 2011 02 25, 20:09)
neapsakomai laikas greit bega ir ne tik pirmuosius metus thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ypac jei vaikuciai auga sveiki,linksmi ir laimingi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Irmutee20_ @ 2011 02 27, 13:39)
Sveikos, mum auginant 6 men. sunu labai greitai bega laikas. o atrodo tik vakar pagimdziau smile.gif

Pritariu smile.gif tik mums 7 menesiukai thumbup.gif
Atsakyti
Labai lėtai slinko pirmieji mėnesiukai doh.gif
Atsakyti
La, man irgi labai letei slinko laikas pirmus menesius 4u.gif
Atsakyti
Kartais greitai, o kartais tokia rutina, ypač niūrus vasaris buvo. Na jau pavasarėja, tai vis linksmiau.
Atsakyti