Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

QUOTE(cc-mark @ 2011 02 23, 03:04)
Na man tai kazkaip ilgokai tas laikas eina ax.gif Jau tiek visko ivyko,ir ligoninej pagulejom,ir sugijo jau seniai viskas po gimdymo,ir sventes praejo,ir gimines buvo atvaziave keliom savaitem aplankyti(ne LT gyvenam) ir siaip visko,o manajam dar tik du menesiukai suejo pries kelias dieneles.vis laukiu laukiu kada cia ropinet prades,kada sedes,kada ta darys,kada ana,o laikas kaip neina taip neina g.gif

vienintelis dalykas, kurio laukiau, tai kol praeis lialkai mano pilvo pūtimas biggrin.gif vis dar kankina jis mus, o visa kita savu laiku ateis. Džiaugiuosi kiekvienu pasiekimu, bet nenoriu, kad užaugtų wub.gif
Atsakyti
Leciausiai laikas ejo kol mazei buvo problemos su pilvuko putimu. doh.gif Tai truko iki 4 menesio. O kai pradejom valgyti kosytes, tai tik spek suktis ir skaiciuoti kelintadienis yra. biggrin.gif Ir vaikas jau visai kitoks- nori daugiau bendravimo, zaislai domina ir pan. clap.gif O baisiausias laikas buvo pirmas menuo. Bet visi vargai uzsimirsta, kai matai auganti sveika savo lialiu. 4u.gif
Atsakyti
Man labai greitai laikas lekia As net noriu, kad eitu truputi leciau doh.gif Auga greitai - atrodo tik buvo kudikelis, o dabar jau per puse lovytes doh.gif
Atsakyti
Man labai greit bega laikas ax.gif.kita karta pritruksta ir dienos smile.gif .O savaite is vis greitai pralekia,cia tik buvo savaitgalis,o cia ir vel jis blink.gif .
Atsakyti
Sutinku su tom,kad laikas eina letai, kai maziuke serga, bet siaip tai tikrai matau tik ryta ir vakara. nespeju pastebet to laiko, o dabar kai primaitinimai prasidejo,tai tik matau, kaip valgyt gaminu ir papuli duodu. jau 7men, o atrodo ka tik gimdziau. daug veiklos su mazyle yra ir dar jei kokios drauges atvaziuoja,tai isvis nepastebiu,dar namie pasitvarkyt. mankstos, masazai, mokyklele ir viskas vel naujas menesis. labai nenoriu, kad ji uzaugtu, bet taip ir stebiu, kaip kasdien kazko ismoksta ir tikriausiai net nepajusiu, kaip prades vaiksciot, kalbet ir pas berniukus eit lotuliukas.gif
Atsakyti
nemoku apsakyti, kokiu greičiu bėga laikas doh.gif lėčiau ėjo gal pirmus mėnesius, kai laukiau to 100 dienų termino, kad diegliukai baigtųsi ax.gif
Atsakyti
nerealiai greitai bėga laikas..Mums pirmieji metai prabėgo kaip 1 mėnesis ax.gif Atrodo net nespėjom pasidžiaugti leliuku, todėl dabar baisiai norisi trečio vaikiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rittusia @ 2011 02 23, 22:42)
Man labai greit bega laikas ax.gif.kita karta pritruksta ir dienos smile.gif .O savaite is vis greitai pralekia,cia tik buvo savaitgalis,o cia ir vel jis blink.gif .

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mums jau tuoj trys mėnesiai, o atrodo tik vakar gimė lotuliukas.gif
Atsakyti
neapsakomai laikas greit bega ir ne tik pirmuosius metus thumbup.gif
Atsakyti
Jo, man irgi laikas lekia nesustodamas doh.gif Atrodo dar vakar su pilvu buvau, o jau mažylei 4mėnesiai. Jei ne kalendorius virtuvėj tai tikriausiai net nežinočiau koks mėnuo lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai greitai bega laikas,kad ir nemigo naktys. doh.gif
Atsakyti
bega bega laikas maziukas labai greitai uzaugo, atrodo ka tik buvom gimdymo namuose o jau....smile.gif
siaip yra posakis kad svetimi vaikai greitai auga, bet nesutikciau, man mano mazylis labai greitai auga laikas tiesio praskriejo smile.gif
Atsakyti