Man taip greitai bega laikas,kad net atrodo as su juo nespeju. Atrodo tika gulejom ligoninei,dar tik pazindinomes,o jau mums beveik 2men. Jai taip ir toliai tai ne nepastebesiu kai uzaugs mano zirniukas
o aš galvojau kad čia tik man tas laikas taip greit bėga.kai pamatau mažytį naujagimį kartais net susimąstau,kad ir mano tokia mažutė buvo.širdyje taip gera pasidaro. :
Jau beveik 5men.laikas kaip ir pacioje pradzioje lekia nesustodamas Db kas dien vis ka naujo ismoksta,o dienos atrodo mazai viskam
Prisidedu prie daugumos - man laikas taip pat bėga labai greitai. Kaip prabėga savaitė, nespėju pamatyt
na mano maziukas perkope 5men.o atrodo tika buvo tik gimes laikas labai greitai bega
Mamytes, vadinasi esat laimingos jei dienu neskaiciuojat Man ir laikas greit bega, ypac kai paziuriu foto, koki pamatem pirmakart zirniuka ir koks dabar pustazandis lovytej krykstauja
Greitai per letas zodis
Tikrai, atrodo ka tik maze pirma karta priglaude man prie krutines o tuoj jau 7 menesiai... Stengiuosi megautis kiekviena diena, bet kartais ir sirdi suspaudzia, kad tos dienos jau niekada negris...
Kai tvarkiau mazes rubelius, tai atrodo dabar juk nediducius nesioja, bet tie patys pirmieji... isvis miniatiuriniai... o JAU mazi...
vakar dar dantuko neturejo, o siandien JAU turi...
vakar dar nesliauziojo, o siandien JAU slaizioja...
nepastebesim, o JAU i pirma klase eis...
Tikrai, atrodo ka tik maze pirma karta priglaude man prie krutines o tuoj jau 7 menesiai... Stengiuosi megautis kiekviena diena, bet kartais ir sirdi suspaudzia, kad tos dienos jau niekada negris...
Kai tvarkiau mazes rubelius, tai atrodo dabar juk nediducius nesioja, bet tie patys pirmieji... isvis miniatiuriniai... o JAU mazi...
vakar dar dantuko neturejo, o siandien JAU turi...
vakar dar nesliauziojo, o siandien JAU slaizioja...
nepastebesim, o JAU i pirma klase eis...
Atrodo tik vakar pasigimdžiau..., o mes jau dviejų mėnesių... ilgai laikas eina pirmom dienom po gimdymo...kai dar skauda šį bei tą...
Na man tai kazkaip ilgokai tas laikas eina Jau tiek visko ivyko,ir ligoninej pagulejom,ir sugijo jau seniai viskas po gimdymo,ir sventes praejo,ir gimines buvo atvaziave keliom savaitem aplankyti(ne LT gyvenam) ir siaip visko,o manajam dar tik du menesiukai suejo pries kelias dieneles.vis laukiu laukiu kada cia ropinet prades,kada sedes,kada ta darys,kada ana,o laikas kaip neina taip neina
Man pirmieji metai žaibiškai pralėkė.. Atrodo, tik gimdžiau neseniai, o jau tas mažas leliukas po namus laksto ir stalčius krausto..