Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Labai greitai, rodos dar tik pilvelyje spardesi, o jau 8 men. Kartais norisi sustabdyti laika ir ilgiau pasidziaugti kudikyste... ax.gif
Atsakyti
Ir mes norėtumėm sustabdyt laiką... Jis taip greitai lekia.. Atrodo tik parsivežėm mažiuką iš gimdymo namų.. O jau šeši mėnesiukai sūneliui wub.gif
Atsakyti
o man tai letai eina laikas...mums jau 10 men., o atrodo, kad jau visa gyvenima turiu suneli. rolleyes.gif
Atsakyti
Hm, kaip čia pasakius biggrin.gif jau 6 mėnesiai tuoj, atrodo greitai. bet kol tas sunkus laikas praėjo, pirmos savaitės, ir pan. tai atrodė visa amžinybė doh.gif
Atsakyti
pirmi menesiukai labai letai o dabar kai jau barskuti paima ciauska daug greiciau atrodo eina smile.gif
Atsakyti
Nors dukrytei tik menesiukas , bet jis prabego lyg viena diena ,,,noreciau pristabdyti laika ... wub.gif
Atsakyti
spėk suktis cia rytas,cia vakaras,o ir 10men.ipusejo dvynuku mamytes tikriausia pritartu biggrin.gif
Atsakyti
Labai greitai...
Atsakyti
Man irgi laikas bėga nepastebimai greitai, tikrai norisi kartais jį sustabdyti...
Atsakyti
Labai greitai, rodos dar tik pilvelyje spardesi, o jau beveik 3 men.
Atsakyti
man jis prabėgo nepastebimai ax.gif
Atsakyti
iki 3men. ejo letai,gal but kad labai laukem pirmos sypseneles,pirmo paemimo uz zaizliuko,pirmo idomesnio garselio ir t.t.,o paskui pradejo laikas begti ne dienomis,o menesiais tik ziurek 5,6,7....vis gudrejam ir gudrejam ir kai pagalvoji,jug jau tuoj vaikscios,o atrodo neseniai tik parsivezem pupyte namo....smile.gif
Atsakyti