Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

Labai greitai laikas bega. Net nesuprantu kur keturi menesiai dingo...
Atsakyti
Oooo taip, turbut laikas bega greitai visiems.. Praejo tie metukai kaip vienas menesiukas.. verysad.gif
Atsakyti
Man taip pat labai greitai bega laikas, atrodo ka tik nesiojau pilvelyje, o dabar jau pats visus kambarius apsliauzioja smile.gif Galetu ir leciau tas laikas slinkti, taip norisi pasidziaugti tuo leliuku smile.gif
Atsakyti
Tikrai greitai bega tas laikas, ypac kai antra augini, ir zinai, kaip greit jie uzauga...
va mes jau dideli, nebeitenkinam kiemu-miskeliu-sveciais-parduotuvem,
uzsirasem i vaiku-mamu kluba Laumiu Pieva. gal bus smagu?smile.gif
Atsakyti
Siaubingai greitai, net gaila sad.gif
Atsakyti
Laaabai greitai smile.gif , na, gal kokie pirmi trys mėnesiai kiek lėčiau paėjo, o dabar net nespėju pastėbėt, kaip tie mėnesiukai lekia biggrin.gif
Atsakyti
LABAI GREITAI
Atsakyti
Labai greitai laikas bėga verysad.gif Kartais kai pagalvoju, kad jau tuoj metukai mūsų princesei bus wub.gif
Atsakyti
labai greitai atrodo kad tik neseniai gulejau su maziuku palatoje smile.gif o dukryte mano isvis labai greit uzaugo
verysad.gif
Atsakyti
O man slinko letai letai letai... ypac iki 8 menesiu.. br... o dabar jau noreciau stabdyti laika.. nes ziuriu neuzkalnu ir mot atostogos baigiasi.. o taip norisi dar pabuti su mazium kartu...
Atsakyti
jei vaikutis auga be didesnių bėdų ar ligų, tai labai greit laikas lekia doh.gif . Dar rodos visai neseniai verkiau, kad nepastoju, taip norėjosi antro leliuko, o dabar jai jau visi 7mėn. Kiekvieną dieną bučiuoju ir myluoju nesuskaičiuojamą kiekį kartų, norisi ilgam prisiminti leliuką, kvepiantį pieneliu smile.gif
Atsakyti
labai greitai auga sunus, norisi kartais laika sustabdyti. atrodo katik gime o jau 9 menesiukas eina
Atsakyti