Greitai, tai ne tas zodis, laikas - liake, kaip vejas
ir svarbiausiai neina suprasti ar tai gerai , ar blogai
O man letai, ir dar kaip letai atrodo vietoj viskas stovi, tas vaikas kaip zvimbe nuo gimimo taip ir zvimbia ir zirzia galo nera, nors jau puse metu ir labai ilgas tas pusmetis man
Man tai negreit. Bet ir gerai. Juk taip gera ziuret i maziuka leliuka besisypsanti ar meginanti zaisti. Ateis laikas, uzauks iseis is namu ir nebematysi savo vaiko.
oi kaip greit mums laikas lekia...rodos katik su pilvuku vaiksciojau o jau greit ir vaikscioti prades ziurek
Man tai taip greitai bėga, kad net baisu darosi
pirmus tris mėn laikas slinko lėtai, kažkaip sunku buvo, o dabar tai jau lekia
Man irgi lekia labai greitai - rytas - vakaras.
Kaartais pirmų mėnesių nuotraukas pažiūriu - atrodo taip senai buvo
Kaartais pirmų mėnesių nuotraukas pažiūriu - atrodo taip senai buvo
Jau 6 mėn. nespėjau sužiūrėt kada jie praėjo, be proto greit man laikas bėga
Pirma menesi laikas ejo labai letai, antras prabego kiek greiciau. kaip toliau bus pamatysiu
QUOTE(rasras @ 2007 03 22, 00:35)
Įdomu sužinoti, lėtai ar greitai jums eina laikas, auginant savąjį džiaugsmelį. Man iki pusės metukų tai taip gana lėtokai, bet, kai panelė pradėjo sėdėti, ropoti, vaikščioti, tai tik spėk suktis: čia rytas, o čia jau ir vakaras. Pasidalinkite savo mintimis apie laiką.
gana greitai dieneles eina
QUOTE(auramba @ 2010 03 27, 14:49)
Pirma menesi laikas ejo labai letai, antras prabego kiek greiciau. kaip toliau bus pamatysiu
Sveiki, pamaciau, kad pagimdete suneli tik viena diena anksciau nei as Ir dar vardxa davet Arnukas, toki, koki mes ilga laika svarstem duoti ir tik paskutine savaite iki gimdymo apsisprendem del kito
Butu idomu suzinoti ka jusu vaikutis jau daro: ar guguoja, nulaiko galvyte ir t.t.