Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

QUOTE(Laura2 @ 2010 01 30, 18:14)
as parsivezusi is gimdymo namu savo maza kudikeli verkiau ir meldziau dieva kad tik jis greiciau uzaugtu blush2.gif  dabar mum beveik 6 menesiai o taip norisi kad laikas sustotu verysad.gif

Labutis visoms mamytems, prisijungsiu ir as prie jusu gausaus burelio smile.gif
musu leliukui dar ne dvieju savaiciu nera, gal todel jauciuosi lygiai taip pat, baisu darosi pagalvojus, kad vyras tures iseit i darba uz 2 savaiciu..gal cia del per dideles baimes, kad nesusitvarkysiu.. guodziu save tuom, kad pirmieji menesiai buna sunkiausi
Atsakyti
Greitai, cia pilveli buvo, o jau 6 men. ipuses rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozinda @ 2010 02 05, 17:17)
Greitai, cia pilveli buvo, o jau 6 men. ipuses rolleyes.gif

sveikos mamytes 4u.gif tikrai tas laikas greit bega.. rodos visai neseniai tokia gleznute buvo, galvytes nenulaike, o ziurek dabar jau laksto su vaikstyne tik spek gaudyt biggrin.gif ir rinkti viska is paskos,nes nors dar nevaiksto bet ir vaikstyneje budama sugeba visus prieinamus stalcius ir spinteles israust doh.gif smagu stebeti, kaip tie mazyliai auga ir tobuleja.. smile.gif
Atsakyti
Ziauriai greitai bega laikas - mums jau metukai, o atrodo tik vakar isejau atostogu... biggrin.gif
Atsakyti
LABAI GREITAI BEGA LAIKAS.MANO VYRAS (GEDA JAM) BUVO CIA KADA SUMAISES KIEK VAIKUI LAIKO blush2.gif blush2.gif MENESIU APSIRIKO g.gif g.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
as net nepastebejau kaip prabego sitas laikas. as galeciau drasiai teigti kad tai graziausi mano gyvenimo metai smile.gif dieve tie vaikai tikras stebuklas wub.gif heart.gif
Atsakyti
Gaila,bet laikas skriete skrieja,o taip norisi kuo ilgiau pasidžiaugti mažu angelėliu wub.gif
Atsakyti
nu prabego tarsi akimirka, o jau greitai mums metukai biggrin.gif
Atsakyti
Iki 3mėn. lėtai bėgo laikas.Mažutė miegodavo ir miegodavo.Po to kai pasileido laikas bėgti... biggrin.gif labai greitai bėga laikas.
Atsakyti
Na man tie pirmieji Tito metai pralėkė taip greitai, kaip per vieną dieną... Juk buvo pirmagimis, viskas nauja, visos mintys tik į jį... Jau tik dabar kai jam greitai 2 metukai įsivyravo kažkokia monotinija... 4u.gif
Atsakyti
laikas man tai ziauriai greitai eina..... gal del to, kad nenoriu i darba eiti verysad.gif
Atsakyti
Net nepastebejau kaip menuo prabego... Supratau, kad veliau dar greiciau begs... Branginu kiekviena akimirka wub.gif
Atsakyti