Įkraunama...
Įkraunama...

Ar greitai bėga laikas?

akimirka zavinga, ir pasimirsta visi diegliukai ir dantukai wub.gif
Atsakyti
man labai greitai bega laikas 4u.gif gal todel ,kad ne vienas vaikelis namie...
Atsakyti
as atsimenu, ziurejau y maziu ligoninej ir galvojau kada tu uzaugsi, kada lakstysi. o snd ziurau kad jau 4men kopiam, kaip greit 4u.gif aisku pirmas menesis ejo labai ilgai blink.gif
Atsakyti
Nerealiai greitai biggrin.gif
Atsakyti
net nepastebejau kad jau 8 men praejo biggrin.gif
Atsakyti
O taip noreciau, kad laikas eitu letai ir galeciau kuo daugiau dziaugtis savo mazuliuku...
Atsakyti
as parsivezusi is gimdymo namu savo maza kudikeli verkiau ir meldziau dieva kad tik jis greiciau uzaugtu blush2.gif dabar mum beveik 6 menesiai o taip norisi kad laikas sustotu verysad.gif
Atsakyti
Pakankamai grietai, žiūrėk jau šliaužia, ropoja, sėdi, stovi, valgo kitą maistą biggrin.gif
Atsakyti
Man nuo pat mažylės gimimo laikas bėga be galo greitai. Nespėjau net pajusti ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2010 01 30, 19:14)
as parsivezusi is gimdymo namu savo maza kudikeli verkiau ir meldziau dieva kad tik jis greiciau uzaugtu blush2.gif  dabar mum beveik 6 menesiai o taip norisi kad laikas sustotu verysad.gif

Ir as taip norejau blush2.gif , o dabar noriu kad laikas sustotu nors ciu ciut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaatyteaa @ 2010 02 02, 15:06)
Ir as taip norejau blush2.gif , o dabar noriu kad laikas sustotu nors ciu ciut  smile.gif

As taip par kai parsivezem sneli bijojau, buvo sunku... nrejau kad kuo greiciau jis uzauggtu ir butu bent kiek lengviau... o paskui pripratom vieni prie kitu ir dabar laikas skrieja... tad stengiuosi dziaugtiskiekviena sekunde, nepraleisti pro akis graziausiu akimirku wub.gif
Atsakyti
man visada laikas skrieja l.greit. Tik pirmadienis ir ..penktadienis
Atsakyti